ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Βράβευση της Κριστίν Λαγκάρντ από το Glamour Magazine

Η Γαλλίδα επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ Glamour Magazine

Στην βράβευση της Κριστίν Λαγκάρντ θα προχωρήσει την επομένη Δευτέρα το Glamour Magazine σε ειδική τελετή που θα γίνει στο Λος Άντζελες.

Η Γαλλίδα επικεφαλής του ΔΝΤ θα λάβει την ειδική διάκριση «Επιτεύγματα Ζωής» στο πλαίσιο των Glamour Woman of the Year Awards που διοργανώνει κάθε φθινόπωρο το περιοδικό.

Σύμφωνα με το Glamour Magazine η Κριστίν Λαγκάρντ είναι ίσως η μοναδική ηγέτιδα χρηματοοικονομικού οργανισμού στην ιστορία που έχει λάβει τους χαρακτηρισμούς «υπερήρωας», rockstar, και style icon.

«Με συγκινεί πολύ όταν νεαρές γυναίκες, και μερικές φορές νεαρά κορίτσια, με πλησιάζουν και μου λένε ότι με βλέπουν ως πρότυπο. Αν μπορώ να τους βοηθήσω να επιτύχουν ό, τι θέλουν να επιτύχουν, τότε αυτό είναι λαμπρό», δήλωσε η Λαγκάρντ στο Glamour Magazine επ’ ευκαιρία της βράβευσης της.

Το Αμερικανικό περιοδικό συμπεριλαμβάνει στις μεγαλύτερες επιτυχίες της Κριστίν Λαγκάρντ κατά την πενταετή θητεία της στο ΔΝΤ την αντιμετώπιση της ανισότητας των φύλων, την ενσωμάτωση του γουάν στο παγκόσμιο καλάθι νομισμάτων του Ταμείου και τη σταθεροποίηση των οικονομιών της Πορτογαλίας, της Ιρλανδίας και της Ελλάδας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης