ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΕΗ: Παράταση ρύθμισης των οφειλών μέχρι το τέλος του έτους

EUROKINISSI/ΜΠΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Την παράταση για άλλους δύο μήνες, έως τις 31 Δεκεμβρίου 2016, του ευνοϊκού προγράμματος διακανονισμού των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τη ΔΕΗ αποφάσισε τη Δευτέρα, το ΔΣ της Επιχείρησης, μετά από τον συνωστισμό και τα επεισόδια που σημειώθηκαν έξω από το κεντρικό κατάστημα της στην οδό Αριστείδου. 

Η ΔΕΗ, από την 1η Απριλίου 2016 εφαρμόζει ένα πολύ ευνοϊκό Πρόγραμμα ρύθμισης των ληξιπρόθεσμων οφειλών σε 36 μηνιαίες δόσεις. Το πρόγραμμα αυτό είχε αρχικά 4μηνη διάρκεια, αλλά μετά τη μεγάλη ανταπόκριση των πελατών, νοικοκυριών, επιχειρήσεων και επαγγελματιών, παρατάθηκε δύο φορές.

Με βάση την πρόσφατη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, ρυθμίστηκαν διάφορα ειδικά θέματα του υπόψη Προγράμματος και σήμερα δόθηκε εκ νέου παράταση μέχρι το τέλος του έτους. Οι πελάτες οι οποίοι επιθυμούν να προβούν στη ρύθμιση των οφειλών τους μπορούν να εξυπηρετηθούν από τα κατά τόπους Καταστήματα, και το Τμήμα Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης Πελατών, 11770 (Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 08:00 – 16:00).

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΔΕΗ:

Το ΔΣ της Επιχείρησης, στη σημερινή του συνεδρίαση, συνεκτιμώντας τη συνεχιζόμενη προσέλευση των πελατών της για διακανονισμό των οφειλών τους με αμείωτο ρυθμό, και ανταποκρινόμενο στα σχετικά πολλαπλά αιτήματα φορέων, αποφάσισε, δίνοντας μία τελευταία ευκαιρία και στους υπόλοιπους πελάτες, να παρατείνει την ισχύ του συνολικού προγράμματος διακανονισμού των οφειλών με 36 δόσεις χωρίς προκαταβολή, ορίζοντας ελάχιστη μηνιαία δόση τα 10 ευρώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης