ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ξεκινούν οι συνεντεύξεις για την επιλογή του νέου Γ.Γ. Δημοσίων Εσόδων

Ο διευθυντής της Γενικής Διεύθυνσης Φορολογικής και Τελωνειακής Ένωσης της EE Αντώνης Καστρισιανάκης Europa

Αρχίζουν σήμερα οι συνεντεύξεις των υποψηφίων για τη θέση του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων.

Η επιτροπή αξιολόγησης θα πάρει έως το τέλος Δεκεμβρίου 44 συνεντεύξεις εκ των οποίων οι 30 ή το 70% του συνόλου θα αφορούν σε στελέχη του υπουργείου Οικονομικών που εκδήλωσαν σχετικό ενδιαφέρον.

Πληροφορίες που δεν έχουν διασταυρωθεί και δεν επιβεβαιώνονται από την ΕΕ φέρουν στους υποψηφίους για τη θέση του επικεφαλής της ΓΓΔΕ να περιλαμβάνεται και ο Αντώνης Καστρισιανάκης, διευθυντής σήμερα της Γενικής Διεύθυνσης Φορολογικής και Τελωνειακής Ένωσης της Κομισιόν.

Ο ίδιος σήμερα περιλαμβάνεται στους Κοινοτικούς αξιωματούχους που διαπραγματεύονται τα ζητήματα της διατλαντικής εσωτερικής αγοράς, ήτοι της διατλαντικής ζώνης ελεύθερων συναλλαγών και θεωρείται από τους πλέον κορυφαίους τεχνοκράτες στον τομέα του.

Υπενθυμίζεται πως την επιτροπή επιλογής του νέου Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων απαρτίζουν οι Ιωάννης Καραβοκύρης Πρόεδρος του ΑΣΕΠ, Φραγκίσκος Κουντεντάκης, Γενικός Γραμματέας Δημοσιονομικής Πολιτικής, Παναγιώτης Λιαργκόβας επικεφαλής του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής, Παναγιώτης Κορλίρας, Πρόεδρος Δημοσιονομικού Συμβουλίου, Δημήτριος Σιδέρης, Επίκουρος Καθηγητής στη Διεθνή Πολιτική Οικονομία και οι κ.κ. Pierre Lepetit και J.(Hans van der Vlist εκπρόσωπου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης