Ρούλα Μπαχταλιά: Το Egg έχει δώσει στέγη σε 170 startups

Το ελληνικό οικοσύστημα των startups είναι ακόμη μικρό σε σχέση με τα αντίστοιχα της Ευρώπης λέει στο CNN Greece η κ. Ρούλα Μπαχταλιά, διευθύντρια προγράμματος του Egg, μιας από τις μεγαλύτερες θερμοκοιτίδες νεοφυούς επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα.
Μιλώντας στο περιθώριο του 2nd Hellenic Innovation Forum, η κυρία Μπαχταλιά τόνισε ότι το μυστικό της επιτυχίας μιας startup, σύμφωνα με την εμπειρία της, είναι α) η συμπληρωματικότητα στις δεξιότητες της ομάδας, β) η χρηματοδότηση και γ) η εξωστρέφεια.
Η κυρία Μπαχταλιά επισημαίνει ότι το Egg μέχρι σήμερα στα έξι χρόνια της λειτουργίας του, έχει δώσει στέγη σε 170 startups, εκ των οποίων περίπου οι 90 είναι ακόμη σε λειτουργία και προσπαθούν να δραστηριοποιηθούν σε Ελλάδα και Εξωτερικό.
Η κυρία Μπαχταλιά τέλος κάλεσε τους ανθρώπους ή τις ομάδες που έχουν μια επιχειρηματική ιδέα να τολμήσουν να την βάλουν σε λειτουργία και να προσεγγίσουν το Egg για πληροφορίες και βοήθεια.

«Καλάθι του Πάσχα» και «Καλάθι των Νονών»: Πότε τίθενται σε ισχύ
02:00
Αυξήσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις: Πού θα κυμανθεί το νέο μισθολόγιο
01:00
Επίδομα Παιδιού: Άνοιξε η πλατφόρμα - Πότε λήγει η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων
00:30
Επίσκεψη του βασιλιά της Δανίας στον Μακρόν εν μέσω αναταραχής για τη Γροιλανδία
23:57