Με ενέργεια, ιδιωτικοποιήσεις και Δημόσιο ξεκινά η αξιολόγηση των θεσμών
Ιδιωτικοποιήσεις, ενέργεια και δημόσια διοίκηση θα βρεθούν αύριο στο επίκεντρο της πρώτης συνάντησης του οικονομικού επιτελείου με τους επικεφαλής των θεσμών στο πλαίσιο της τέταρτης αξιολόγησης.
Στο πρώτο ραντεβού της ημέρας στις 10 το πρωί ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος θα εξετάσει με τους Ντέκλαν Κοστέλο (Ευρωπαϊκή Επιτροπή), Φραντσέσκο Ντρούντι (ΕΚΤ), Νικόλα Τζιαμαρόλι (ESM) και Πίτερ Ντόλμαν (ΔΝΤ) τις αποκρατικοποιήσεις.
Στις 11 θα γίνει συζήτηση για τις προσφατες αλλαγές στην ενέργεια και συγκεκριμένα για τη ΔΕΗ με τον υπουργό Περιβάλλοντος Γιώργο Σταθάκη.
Το μεσημέρι στις 12 θα γίνει μια επισκόπηση των ζητημάτων και θα γίνει προγραμματισμός των εργασιών έως το Σάββατο οπότε επιδιώκεται να κλείσει το κείμενο τεχνικής συμφωνίας.
Το πρόγραμμα των αυριανών συναντήσεων θα κλείσει με συνάντηση των θεσμών με την υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Όλγα Γεροβασίλη στις 3.30 το απόγευμα.
Βενεζουέλα: Η Ροντρίγεζ προωθεί μεταρρυθμίσεις στο πετρέλαιο και άνοιγμα σε ξένες επενδύσεις
23:36
Με αδιανόητο γκολ, η Εθνική πόλο νίκησε και την Κροατία στο Euro του Βελιγραδίου - Δείτε το βίντεο
23:28
Η συνάντηση με τον Τραμπ ήταν «θαυμάσια» δηλώνει η ηγέτιδα της αντιπολίτευσης της Βενεζουέλας
23:24
Νεκρή επιβάτιδα σε καμπίνα πλοίου - Έδεσε στο λιμάνι του Λαυρίου
23:19