ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

Οι αντιγηραντικές λύσεις που θα δώσουν στη ζωή σας μία άλλη νότα

Οι αντιγηραντικές λύσεις που θα δώσουν στη ζωή σας μία άλλη νότα

Ο Οκτώβριος είναι εδώ και η ενέργειά του δεν μπορεί να συγκριθεί με κανέναν άλλο μήνα, ανεξάρτητα από το τι λέει το θερμόμετρο, καθώς είναι μια εποχή πραγματικών αλλαγών, νέων στόχων και σημαντικών αποφάσεων σε όλα τα επίπεδα, μα κυρίως στη ρουτίνα ομορφιάς. Αυτή είναι η ιδανική περίοδος για να αρχίσετε να δοκιμάζετε νέα προϊόντα αλλά και τις τάσεις του φθινοπώρου και εμείς ανακαλύψαμε και σας προτείνουμε κάτι νέο το οποίο υπόσχεται θαύματα.

Κάθε γυναικείο boudoir έχει δεκάδες αντιγηραντικές κρέμες οι οποίες αποτελούν τον σύμμαχό μας ενάντια στα σημάδια του χρόνου. Οι ρυτίδες, οι λεπτές γραμμές και τα σημάδια κούρασης υπάρχουν σε κάθε επιδερμίδα είτε είσαι 25, είτε 35 είτε 45. Για το DNA, όπως αντιλαμβάνεσαι, δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά. Παρόλα αυτά, η επιστήμη έχει καταφέρει να βρίσκει συνεχώς, νέες μεθόδους οι οποίες καθυστερούν ή ακόμη εξαφανίζουν τα σημάδια γήρανσης του δέρματος.

Ανακαλύψαμε την V Cosmetics για να σας προτείνουμε την τέλεια λύση, φτιαγμένη από χημικούς σε συνεργασία με την ιδιοκτήτρια MD, και σας παρουσιάζουμε δύο κορυφαία προϊόντα περιποίησης για το 2025 τα οποία μπορείτε να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείται από τώρα καθώς ταιριάζουν απόλυτα και με τις καιρικές διακυμάνσεις που θα παρατηρηθούν σύντομα.

Botox Serum

Για να γίνουν οι μέρες που ακολουθούν πιο όμορφες και πιο λαμπερές δοκιμάστε τον αντιγηραντικό ορό της V Cosmetics που είναι πλούσιος σε ενεργά συστατικά. Ανορθώνει το περίγραμμα, και γεμίζει τα σημεία του προσώπου με την πρώτη εφαρμογή. Βραβευμένος ορός για τα άμεσα αποτελέσματα σύσφιξης, ανόρθωσης και αντιγήρανσης που προσφέρει. Με ενεργά συστατικά που ενεργοποιούν την παραγωγή του φυσικού κολλαγόνου.

Ενάντια στα σημάδια του χρόνου, άμεση και ολοκληρωμένη αντιγηραντική θεραπεία.

Μορφή ρευστού τζελ, χαρίζει ισχυρή και διαρκή ενυδάτωση στην επιδερμίδα.

Το Pullulan (φυσικός πολυσακχαρίτης)

  • Σχηματίζει προστατευτικό φιλμ στην επιφάνεια της επιδερμίδας
  • Άμεση σύσφιξη και ανύψωση του δέρματος, αντιληπτή στα πρώτα 30 λεπτά εφαρμογής
  • Παράγει κολλαγόνο και υαλουρονικο οξυ
  • Ενισχύει επιδερμικό φραγμό, την αναγέννηση των κυττάρων
  • Χαρίζει λάμψη, μείωση ρυτίδων και ανάπλαση της επιδερμίδας

Απλώνετε σε καθαρό στεγνό δέρμα πάντα πρώτα και 10′ μετά συνεχίζετε τη ρουτίνα περιποίησης του προσώπου σας (κρέμα, αντηλιακή, μακιγιάζ). Χρήση για όλο το πρόσωπο κάτω από τα μάτια και λαιμό.

Το B Serum της V Cosmetics έχει όλες τις εγκρίσεις και μάλιστα έχει βραβευτεί από το Madame Figaro. Ο κύκλος των πωλήσεων φτάνει τις 300.000 ευρώ τον χρόνο ενώ οι κριτικές είναι 5/5.

Botox Serum Premium

Ενισχυμένος ορός προσώπου για έντονη σύσφιξη κ ανόρθωση με εφέ λίφτινγκ από τα πρώτα λεπτά εφαρμογής. Περιέχει δύο ενεργά συστατικά και ένα πεπτίδιο επιπρόσθετα του ορού B Serum by V Cosmetics που αγαπήσατε για τα αποτελέσματα του.

Αυτός ο πολυτελής ορός σε μορφή τζελ εμποτίζει την επιδερμίδα με τη δύναμη ενός ορού, βοηθώντας τη να δείχνει πιο σφριγηλή με πολύ πιο συσφιγμένο περίγραμμα και προσφέρει έντονη αντιγήρανση από τα πρώτα 10 λεπτά εφαρμογής. Σε συνεργασία με τη φυσική διαδικασία ανανέωσης της επιδερμίδας, αυτή η πλούσια φροντίδα αναζωογονεί την εμφάνιση του προσώπου και του λαιμού, συμβάλλοντας στη δημιουργία μιας πιο αναζωογονημένης εμφάνισης.

Μετά τον καθαρισμό, απλώστε μία λεπτή στρώση σε καθαρό πρόσωπο και λαιμό με τα δάκτυλα σας. Αφήστε αυτόν τον πλούσιο ορό σε μορφή τζελ να εγχυθεί για 10 λεπτά. Συνεχίστε με τη ρουτίνα περιποίησης του προσώπου σας.

Αξίζει να σημειωθεί πως τον Δεκέμβριο του 2024 τα προϊόντα της V Cosmetics θα έχουν διαθεσιμότητα και στα galerie de beaute όπως και σε επιλεγμένα ιατρεία πανελλαδικά.