ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

Η οικογένεια προϊόντων «New Start» σηματοδοτεί τη νέα αρχή Attica Bank-Παγκρήτιας Τράπεζας

Η οικογένεια προϊόντων «New Start» σηματοδοτεί τη νέα αρχή Attica Bank-Παγκρήτιας Τράπεζας

Μέσα στις πρώτες μέρες του Σεπτεμβρίου έλαβε χώρα ένα σημαντικό ορόσημο στην -κοινή, πλέον- πορεία της Attica Bank και της Παγκρήτιας Τράπεζας, το οποίο δημιουργεί ένα νέο «κεφάλαιο» στο εγχώριο τραπεζικό και, ευρύτερα, χρηματοπιστωτικό σύστημα.

Πιο αναλυτικά, στις 4 Σεπτεμβρίου ολοκληρώθηκε και τυπικά η νομική συγχώνευση των δύο τραπεζών, δημιουργώντας με αυτόν τον τρόπο την 5η μεγαλύτερη τράπεζα στην Ελλάδα.

Ο νέος τραπεζικός οργανισμός Attica Bank-Παγκρήτια Τράπεζα συμβάλλει στην ενίσχυση της οικονομικής σταθερότητας και προσφέρει βελτιωμένες υπηρεσίες προς τους πελάτες του.

Μάλιστα, η νέα μεγάλη τράπεζα είναι υγιής, κερδοφόρα και αποδοτική, με συνολικό ενεργητικό περίπου 10 δισ. ευρώ και υψηλή ρευστότητα, γεγονός που την καθιστά έτοιμη να υποστηρίξει την ελληνική οικονομία και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Τα οφέλη για όσες και όσους εμπιστεύονται την τράπεζα είναι ήδη ορατά, καθώς η Attica Bank-Παγκρήτια Τράπεζα παρουσιάζει τη νέα κοινή σειρά προϊόντων «New Start», και μάλιστα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα από την συνένωση των δυνάμεών τους.

Τρία νέα προϊόντα που απαντούν στις πραγματικές ανάγκες των πελατών

Προνομιακή τιμολόγηση και ευνοϊκοί όροι είναι τα στοιχεία που ενσωματώνονται στα νέα προϊόντα «Προθεσμιακή Κατάθεση New Start», «Στεγαστικό Δάνειο New Start» και «Κεφάλαιο Κίνησης New Start», έτσι ώστε να παρέχουν λύσεις οι οποίες ανταποκρίνονται στις πραγματικές ανάγκες των πελατών, είτε είναι ιδιώτες είτε επιχειρήσεις.

Τα ανταγωνιστικά επιτόκια και οι ευνοϊκές προϋποθέσεις για τους πελάτες της Attica Bank και της Παγκρήτιας Τράπεζας σε ό,τι αφορά στα δανειακά προϊόντα, καθώς και την προθεσμιακή κατάθεση αποδεικνύουν την πρόθεσή τους να δημιουργήσουν ένα νέο τοπίο στην τραπεζική αγορά.

Πιο αναλυτικά, η «Προθεσμιακή Κατάθεση New Start» απευθύνεται τόσο σε φυσικά όσο και νομικά πρόσωπα, τα οποία αναζητούν υψηλές αποδόσεις για τις καταθέσεις τους, ενώ είναι διαθέσιμη και σε δολάρια ΗΠΑ. Το ελάχιστο ποσό κατάθεσης ξεκινάει από 10.000 ευρώ για νέες καταθέσεις και διαρκεί 4 μήνες.

Ξεχωρίζει καθώς προσφέρει 3% ετήσιο, μικτό ονομαστικό επιτόκιο με αποτέλεσμα να εξασφαλίζει σημαντικές αποδόσεις για τους καταθέτες.

Το «Στεγαστικό Δάνειο New Start» απευθύνεται σε ιδιώτες, οι οποίοι επιθυμούν να αγοράσουν ή να ανακαινίσουν μια κατοικία.

Τα επιτόκια του συγκεκριμένου προϊόντος είναι σταθερά προνομιακά και ξεκινούν από 2,7% (πλέον εισφοράς του Ν. 128/75), με αποτέλεσμα να εξασφαλίζουν χαμηλή και σταθερή μηνιαία δόση. Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί πως δεν απαιτούνται έξοδα εξέτασης αιτήματος, καθώς και νομικού και τεχνικού ελέγχου (ισχύει για αιτήσεις δανείων έως 300.000 ευρώ), ενώ προσφέρεται η δυνατότητα προέγκρισης εντός 48 ωρών από την υποβολή της αίτησης.

Τέλος, το «Κεφάλαιο Κίνησης New Start» απευθύνεται σε ελεύθερους επαγγελματίες, καθώς και σε κάθε είδους επιχειρήσεις με κύκλο εργασιών έως 5 εκατ. ευρώ.

Προσφέρει χρηματοδότηση με σταθερό, προνομιακό επιτόκιο 4,5% (πλέον εισφοράς Ν. 128/75) για όσο διαρκεί το δάνειο, η οποία μπορεί να φτάσει έως και τα 5 έτη, - επιτρέποντας στις επιχειρήσεις να ενισχύσουν τη ρευστότητά τους ή να επενδύσουν στην ανάπτυξή τους. Επιπλέον, δύο στοιχεία που χαρακτηρίζουν το εν λόγω προϊόν είναι τα χαμηλά έξοδα και οι γρήγορες διαδικασίες έγκρισης και εκταμίευσης.

Τα προϊόντα «New Start» διατίθενται σε όλα τα καταστήματα της Attica Bank και της Παγκρήτιας Τράπεζας και αποτελούν την αρχή μιας σειράς πρωτοβουλιών της ενιαίας τράπεζας για την κάλυψη των πραγματικών αναγκών των πελατών και την αποτελεσματική ενίσχυση της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας.

Όσες και όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα Νew Start στο κοινό δίκτυο καταστημάτων χωρίς ραντεβού, καθώς και στην ιστοσελίδα https://www.attica-pancreta.gr.