ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

Σχεδιάζοντας τις φθινοπωρινές διακοπές στον Σαρωνικό γρήγορα και άνετα

Τα ταξίδια αποτελούν μία συνήθεια που πέρα του ότι δεν έχει εποχή, την έχετε σίγουρα ανάγκη. Μπορεί, λοιπόν, να πέρασε το καλοκαίρι και οι διακοπές που ζήσατε να αποτελούν πλέον μία όμορφη καλοκαιρινή ανάμνηση, ωστόσο το φθινόπωρο παίρνει τη «σκυτάλη» και οι ταξιδιωτικές σας ανησυχίες αποκτούν άλλον χαρακτήρα.

Αναζητάτε ένα ήρεμο μέρος, για να χαρείτε τις ομορφιές της φύσης, να ξεκουραστείτε και αν ανήκετε στην κατηγορία εκείνων που συνεχίζουν τα μπάνια στη θάλασσα, να κάνετε τις τελευταίες σας βουτιές; Επιπλέον, θέλετε να διανύσετε μικρές αποστάσεις από την πρωτεύουσα και το ταξίδι σας να είναι γρήγορο και άνετο; Ειδικά, όσον αφορά στο τελευταίο, η Hellenic Seaways μπορεί να σας ταξιδέψει καθημερινά στα νησιά του Σαρωνικού, γρήγορα και άνετα.

Επομένως, είτε πρόκειται να κάνετε μία μικρή απόδραση με την οικογένειά σας για το Σαββατοκύριακο είτε σχεδιάζετε να μείνετε λίγο παραπάνω, η αρχοντική Ύδρα, οι μαγικές Σπέτσες, ο καταπράσινος Πόρος και η δημοφιλής Αίγινα αποτελούν επιλογές που θα σας βάλουν στο κλίμα της εποχής.

Μπήκατε και… φτάσατε!

Πράγματι, το φθινόπωρο η διάθεσή σας για ταξίδια ή καλύτερα, οργάνωση μικρών αποδράσεων του Σαββατοκύριακου είναι μεγάλη. Ο Οκτώβριος είναι, άλλωστε, η ιδανική εποχή για να εξερευνήσετε τα νησιά του Σαρωνικού, διότι οι θερμοκρασίες είναι δροσερές και έτσι, έχετε όλο τον χρόνο να περπατήσετε, να αναζητήσετε και να φωτογραφίσετε φυσικά τοπία και παραδοσιακές γεύσεις.

Πέρα, λοιπόν, από τις «ανάσες» διαφυγής από την καθημερινότητά σας που μπορεί να σας προσφέρουν λίγες μέρες στην Ύδρα, στις Σπέτσες, στον Πόρο ή στην Αίγινα, η Hellenic Seaways έχει φροντίσει να έχετε ένα άνετο και γρήγορο ταξίδι, με εκπτώσεις έως και 50%.

Επίσης, αν φροντίσετε να εκδώσετε μία βιοδιασπώμενη κάρτα Seasmiles μέσω της ιστοσελίδας ή εν πλω, θα επωφεληθείτε από το πρόγραμμα επιβράβευσης. Δηλαδή, μαζεύοντας seasmiles, μπορείτε να τα εξαργυρώσετε για την έκδοση εισιτηρίων με έκπτωση ή δωρεάν, ενώ θα έχετε αποκλειστικά προνόμια, προσφορές και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, που θα κάνουν το ταξίδι σας αξέχαστο. Συγκεκριμένα, ως μέλη του Seamiles, θα απολαμβάνετε τις εκπτώσεις και τα προνόμια στο δίκτυο των 240+ συνεργατών του προγράμματος σε όλη την Ελλάδα, ενώ αν γίνετε μέλος της Blue ή Silver βαθμίδας, μπορείτε να εκτυπώσετε τη φυσική σας κάρτα εν πλω.

Δυνατότητες on- board

Μία εταιρεία, όπως η Hellenic Seaways, μέλος της Attica Group, με 15 πλοία στο δυναμικό της, εκτός του ότι προσεγγίζει αγαπημένους προορισμούς στα νησιά του Σαρωνικού, προσφέροντάς σας ένα γρήγορο και άνετο ταξίδι, παρέχει εξαιρετικές δυνατότητες on-board.

Ενώ, λοιπόν, εσείς σαλπάρετε προς την αρχοντική Ύδρα, τον Πόρο ή κάποιο άλλο μέρος του Σαρωνικού, μπορείτε να συνδεθείτε μέσω του Wi-Fi των πλοίων στην on-board infotainment πλατφόρμα @sea, για να δείτε χρήσιμες πληροφορίες για το ταξίδι ή να ακούσετε μουσική. Επιπλέον, με σαφή δέσμευση για την ενσωμάτωση των αρχών της υπεύθυνης και βιώσιμης ανάπτυξης σε όλο το φάσμα της επιχειρηματικής δραστηριότητας και των λειτουργιών της, η Attica Group «πλέει» μαζί σας για ένα βιώσιμο αύριο με ειδικούς κάδους ανακύκλωσης εν πλω. Και όσον αφορά στα κατοικίδια, η έκδοση εισιτηρίων με μηδενική ναύλο είναι υποχρεωτική, όπως και το ενημερωμένο βιβλιάριο υγείας τους που πρέπει να έχετε μαζί σας.

Οι φθινοπωρινές λιακάδες δημιουργούν μία διάχυτη εντύπωση ότι κάτι από το καλοκαίρι εξακολουθεί να είναι κοντά σας, ακόμα και αν το ημερολόγιο γράφει Οκτώβριος. Κάπως έτσι, η εποχή αυτή παραμένει ιδανική για να απολαύσετε τα νησιά του Σαρωνικού, ταξιδεύοντας άνετα και γρήγορα με τη Hellenic Seaways, μέλος της Attica Group που συγκαταλέγεται μεταξύ των μεγαλύτερων ακτοπλοϊκών εταιρειών παγκοσμίως.

Με μία περιήγηση στο website hsw.gr θα βρείτε τα πάντα για τους αγαπημένους σας προορισμούς, ενώ θα κάνετε την κράτησή σας με λίγα μόνο «κλικ»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης