ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

Το πρώτο Women’s Economic Forum στο Ίδρυμα Ευγενίδου στις 22-23 Οκτωβρίου

Το πρώτο Women’s Economic Forum στο Ίδρυμα Ευγενίδου στις 22-23 Οκτωβρίου
Pexels / Photo by fauxels

Η Ελληνο-Ινδική Επιχειρηματική και Πολιτιστική Οργάνωση Γυναικών, WICCI GR διοργανώνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα το Womens Economic Forum (WEF GREECE) με Κεντρικό θέμα "Women Leading Economic Growth and Sustainable Development". Οι εργασίες του συνεδρίου, θα πραγματοποιηθούν στις 22 και 23 Οκτωβρίου 2024, στο Ίδρυμα Ευγενίδου.

Η συμμετοχή πλήθους καταξιωμένων προσωπικοτήτων εγνωσμένου κύρους και επιρροής, ακαδημαϊκών, επιχειρηματιών, επαγγελματιών και κυβερνητικών αξιωματούχων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, στην πρώτη αυτή διοργάνωση στη χώρα μας, αναδεικνύει την πολύτιμη συμβολή του συνεδρίου στην ανάδειξη και ενίσχυση του ηγετικού ρόλου των γυναικών σε σχέση με τα καίρια θέματα της οικονομίας και της βιώσιμης ανάπτυξης. Στην πανηγυρική του συνεδρία , μετά την ολοκλήρωση των εργασιών του, θα τιμηθούν οι γυναίκες που ξεχώρισαν για την προσφορά τους στον τομέα τους.

Το Women Economic Forum (WEF) είναι ένας μη κερδοσκοπικός παγκόσμιος οργανισμός που στοχεύει στην προώθηση ενδυναμωτικών συζητήσεων μεταξύ γυναικών που δεσμεύονται να επιφέρουν εποικοδομητικές αλλαγές σε όλους τους τομείς του οικονομικού και κοινωνικού βίου. Οι εκδηλώσεις του WEF λειτουργούν ως εστίες ανταλλαγής απόψεων και μάθησης σε ένα ποικιλόμορφο και διεπιστημονικό πλαίσιο, λειτουργώντας ως κέντρο για εκτενείς συνδέσεις και δικτύωση παγκοσμίως.

Από το 2015, το WEF έχει διοργανώσει πάνω από 120 εκδηλώσεις παγκοσμίως, σε τοποθεσίες όπως οι ΗΠΑ (Λος Άντζελες, Νέο Μεξικό, Σάντα Μπάρμπαρα), Καναδάς (Βανκούβερ), Ηνωμένο Βασίλειο (Λονδίνο, Μπέρμιγχαμ), Ευρώπη (Χάγη, Άμστερνταμ, Τομάρ, Λισαβόνα, Λιουμπλιάνα), Σκανδιναβικές Χώρες (Ισλανδία), Καραϊβική (Γρενάδα), ΜΕΝΑ (Αίγυπτος, Τυνησία), Αυστραλία (Περθ), Μεξικό, Κολομβία, Ηνωμένο Βασίλειο (Μπέρμιγχαμ, Λονδίνο), και σε όλη την Ινδία (Δελχί, Γκουρουγκράμ, Τσεννάι, Μαδουράι, Κολκάτα, Γκουαχάτι, Γκόα).

Το πλήρες πρόγραμμα του συνεδρίου έχει ως εξής: https://wefgreece.com/schedule.php