ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

Το Σωματείο Παιδική Χαρά καλεί για στήριξη στον μικρό Θοδωρή που πάσχει από ραβδομυοσάρκωμα

Τον τελευταίο χρόνο, ο Θοδωρής από την Άρτα δίνει «μάχη», με αισιοδοξία, για να κρατηθεί στη ζωή

Έκκληση στήριξης σε παιδί που δίνει τον δικό του καθημερινό «αγώνα» ενάντια στο ραβδομυοσάρκωμα απευθύνει το σωματείο Παιδική Χαρά.

Πριν από λίγα χρόνια, ο Θοδωρής παρατήρησε κάποια «σπυράκια» στη γεννητική του περιοχή, για τα οποία δεν μίλησε στους γονείς του για να μην τους ανησυχήσει, καθώς εκείνη την περίοδο ο πατέρας του έδινε τον δικό του αγώνα ενάντια στον καρκίνο τον πνευμόνων. Έξι μήνες μετά, και ενώ το παιδί έχει χάσει τον πατέρα του, ο όγκος έχει μεγαλώσει σε σημαντικό βαθμό και η διάγνωση δείχνει ότι έχει ραβδομυοσάρκωμα, μία μορφή καρκίνου.

Από τότε, ο Θοδωρής νοσηλεύεται στην Αθήνα δίνοντας τη δική του «μάχη» με αισιοδοξία, ενώ τα αδέρφια του μένουν στην Άρτα. Όμως, λόγω αυτής της κατάστασης, η μητέρα του αδυνατεί να αντεπεξέλθει στα έξοδα που έχουν προκύψει λόγω της μετακόμισης στην Αθήνα για τις θεραπείες του παιδιού, με αποτέλεσμα η οικογένεια να κινδυνεύει να χάσει ακόμη και το σπίτι της στην Άρτα.

Έτσι, η μητέρα ζητά, μέσω του σωματείου Παιδική Χαρά, τη στήριξη του κόσμου, καθώς ακόμα και η πιο μικρή δωρεά είναι σημαντική για να καταφέρει ο Θοδωρής να ξεπεράσει το ραβδομυοσάρκωμα.

Όποιος/α μπορεί και επιθυμεί να βοηθήσει, μπορεί να χρησιμοποιήσει τον παρακάτω λογαριασμό, που δημιουργήθηκε για αυτόν τον σκοπό.

ALPHA BANK

Σημειώνεται πως, όταν προβείτε στην κατάθεση, καλείστε να γράψετε ως αιτιολογία τη λέξη «ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ…» και το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ, καθώς το καταθετήριο αποτελεί την απόδειξη της δωρεάς σας και είναι αυτό που χρειάζεται για να δηλώσετε τη δωρεά σας στην εφορία με την εκκαθαριστική σας δήλωση, γι’ αυτό απαιτείται να υπάρχει το όνομα σας στην αιτιολογία κατάθεσης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης