ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

Η Samsung Electronics διακρίθηκε στα International Design Excellence Awards 2024

Η εταιρεία έλαβε δύο χρυσά, ένα ασημένιο και δύο χάλκινα βραβεία

Η Samsung Electronics Co., Ltd. διακρίθηκε για την υψηλή ποιότητα σχεδιασμού των προϊόντων της στα διεθνή βραβεία σχεδιασμού “International Design Excellence Awards” 2024 (IDEA). Η εταιρεία έλαβε δύο χρυσά, ένα ασημένιο και δύο χάλκινα βραβεία, ενώ ακόμη 40 προϊόντα διακρίθηκαν με υποψηφιότητες.

Τα IDEA, από τα πιο αναγνωρισμένα βραβεία σχεδιασμού στον κόσμο, διοργανώνονται από την Εταιρεία Βιομηχανικών Σχεδιαστών της Αμερικής (IDSA). Ιδρύθηκαν το 1980 και αναγνωρίζουν τα επιτεύγματα στον βιομηχανικό σχεδιασμό. Φέτος, τα IDEA επέλεξαν νικητές σε 20 κατηγορίες, όπως Σπίτι, Τεχνολογία Καταναλωτών και Ψηφιακή Αλληλεπίδραση.

«Τα βραβεία αυτά αποτελούν σημαντική επιβεβαίωση της αδιάκοπης δέσμευσής μας να διευρύνουμε τα όρια του σχεδιασμού, διασφαλίζοντας παράλληλα ότι οι δημιουργίες μας ανταποκρίνονται στις ανάγκες των ανθρώπων», δήλωσε ο TM Roh, Πρόεδρος και Επικεφαλής του Κέντρου Σχεδιασμού της Samsung Electronics.

«Καθώς προχωράμε μπροστά, θα συνεχίσουμε να εστιάζουμε στο σχεδιασμό καινοτόμων προϊόντων που κάνουν τη ζωή των χρηστών μας καλύτερη και αντανακλούν πιστά την φιλοσοφία πίσω από κάθε προϊόν».

Η Samsung κέρδισε δύο χρυσά βραβεία για τις συναρπαστικές καινοτομίες των προϊόντων της

  • Galaxy AI UX: Εισάγει την τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης με στόχο την αναβάθμιση πτυχών της ζωής των χρηστών, ιδιαίτερα μέσω της δυνατότητας απρόσκοπτης επικοινωνίας σε υποστηριζόμενες γλώσσες (δεν υποστηρίζονται τα ελληνικά) οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Οι λειτουργίες που προσφέρει μπορούν να χρησιμοποιηθούν εύκολα στην καθημερινή ζωή, όπως Ο Διερμηνέας (δεν διατίθεται στα ελληνικά) , το Live Translate που μεταφράζει αυτόματα τις φωνητικές κλήσεις από και σε υποστηριζόμενες γλώσσες (δεν υποστηρίζονται τα ελληνικά), το Note Assist που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν έξυπνες περιλήψεις των σημειώσεών τους, το Browsing Assist* που τους επιτρέπει να συνοψίζουν και να μεταφράζουν ιστοσελίδες και το Chat Assist* που τους επιτρέπει να γράφουν μηνύματα στη γλώσσα που επιθυμούν.
  • Η σχεδιαστική φιλοσοφία για Αξεσουάρ Οικιακών Συσκευών υιοθετεί τρία διαφορετικά χρώματα για τα αξεσουάρ, όπως φίλτρα για ηλεκτρικές σκούπες και καθαριστές αέρα, ανάλογα με τις ανάγκες συντήρησης και τον τρόπο απόρριψής τους. Αυτή η έξυπνη προσέγγιση βοηθά τους χρήστες να αναγνωρίζουν άμεσα τις ανάγκες των αξεσουάρ τους.

Η Samsung κέρδισε ασημένιο βραβείο για το κορυφαίο προϊόν της:

  • Galaxy Z Flip5: Το αναδιπλούμενο smartphone της Samsung που υιοθετεί σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα της ίδια σειράς, νέο σχεδιασμό και μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη για βελτιστοποιημένη εμπειρία χρήστη.

Η Samsung κέρδισε δύο χάλκινα βραβεία σχεδιασμού για:

  • Τη σειρά Galaxy Tab S9 που προσφέρει μια συναρπαστική εμπειρία, συνδυάζοντας τη φορητότητα ενός tablet με την ισχύ ενός φορητού υπολογιστή. Ο ευέλικτος σχεδιασμός και τα εργαλεία και εφαρμογές την καθιστούν ένα ισχυρό εργαλείο παραγωγικότητας καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.
  • Το AI Vision Inside: Το AI Vision Inside αναγνωρίζει έως και 33 φρέσκα τρόφιμα καθώς μπαίνουν και βγαίνουν από το ψυγείο Bespoke 4-Door Flex™ με AI Family Hub™+ και στη συνέχεια ενημερώνει αυτόματα την λίστα με τα ψώνια των χρηστών.

Από προϊόντα έως UX Design, η Samsung ξεχώρισε για τις τηλεοράσεις, τις οικιακές συσκευές και τα smartphones.

Πέρα από τα βραβεία, μια ευρεία γκάμα σχεδίων της Samsung διακρίθηκε φτάνοντας στους φιναλίστ, όπως:

  • Η Neo QLED 8K: Μια τηλεόραση που προσφέρει εκπληκτική εμπειρία θέασης, χάρη στο μινιμαλιστικό σχεδιασμό "infinity air".
  • Το Music Frame: Ένα προσαρμόσιμο ασύρματο ηχείο, που ενσωματώνεται αρμονικά στο περιβάλλον του.
  • Το Bespoke AI Laundry Combo: Ένα πλυντήριο-στεγνωτήριο "όλα σε ένα" για πρακτικότητα.
  • Το Easy Setting Box: Μετατρέπει την οθόνη σας σε πολλαπλές ενότητες για multitasking και αυξημένη παραγωγικότητα, ενώ προσφέρει λειτουργικότητα υπολογιστή και έξυπνης οθόνης με ένα μόνο ποντίκι, χωρίς τηλεχειριστήριο.
  • Η Συλλεκτική Έκδοση Galaxy Z Flip5 Maison Margiela: Μια μοναδική συνεργασία με τον οίκο υψηλής ραπτικής Maison Margiela από το Παρίσι. Το ιδιαίτερο μοτίβο ραφής στο κάλυμμα και το ύφασμα από υφαντό χαρτί αντικατοπτρίζουν το ιδιαίτερο στυλ του οίκου, συνδυάζοντας την τεχνολογία με την υψηλή ραπτική. (Δεν διατίθεται στην Ελλάδα)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης