ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

Η CYCLON ενώνει τις δυνάμεις της με την M-Sport με στόχο την κορυφή

Η CYCLON ενώνει τις δυνάμεις της με την M-Sport με στόχο την κορυφή

Η ελληνική εταιρεία CYCLON διατηρεί μια σημαντική συνεργασία με τη βρετανική ομάδα M-Sport, η οποία είναι γνωστή για την ισχυρή της παρουσία στο WRC δίνοντας δυναμικό «παρών» και στο φετινό Ράλλυ Ακρόπολις.

Η CYCLON, μια από τις πιο διακεκριμένες ελληνικές εταιρείες στο χώρο των λιπαντικών, ανακοίνωσε μια σημαντική συνεργασία με την M-Sport, μια από τις κορυφαίες ομάδες στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ. Η συνεργασία αυτή αναμένεται να δώσει νέες προοπτικές και στις δύο πλευρές, καθώς και να ενισχύσει την παρουσία της M-Sport στους αγώνες.

Η CYCLON, με πολυετή εμπειρία στον χώρο των λιπαντικών, θα είναι ένας από τους μεγάλους υποστηρικτές της M-Sport, η οποία έχει κατακτήσει πολλές νίκες και τίτλους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ (WRC) και που στοχεύει σε ακόμη υψηλότερα επίπεδα επιτυχίας.

Η συνεργασία αυτή αναδεικνύει μια στρατηγική κίνηση που υπογραμμίζει την κοινή φιλοδοξία των δύο εταιρειών να ξεπεράσουν τα όρια και να κυριαρχήσουν στους αγώνες του WRC.

2.jpg

Η ανακοίνωση της συνεργασίας αυτής έχει ήδη προκαλέσει το ενδιαφέρον της αγωνιστικής κοινότητας, καθώς πολλοί περιμένουν η M-Sport να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει ενώ ταυτόχρονα θα προβάλλει τη δυναμική της CYCLON σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η συνεργασία αυτή αναμένεται να ενισχύσει τη θέση και των δύο εταιρειών στον διεθνή χάρτη του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Η M-Sport αναζητά συνεχώς τρόπους για να εξελίσσει τα αγωνιστικά της. Από την άλλη, η CYCLON στοχεύει να αναδείξει τα προϊόντα της σε παγκόσμιο επίπεδο, αποδεικνύοντας την αντοχή και την αποτελεσματικότητά τους κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες.

Με κοινό στόχο την κορυφή, η CYCLON και η M-Sport συμμετέχουν σε ένα λαμπρό κεφάλαιο στην ιστορία των αγώνων του WRC, το Ράλλυ Ακρόπολις!

Λίγα περισσότερα για τις δύο εταιρείες

Η CYCLON είναι μια ελληνική εταιρεία με μακρά ιστορία και παράδοση στην παραγωγή και διάθεση λιπαντικών υψηλής ποιότητας. Ιδρύθηκε το 1987 και από τότε έχει καταφέρει να εδραιωθεί στην εγχώρια αλλά και τη διεθνή αγορά, προσφέροντας μια πλήρη γκάμα προϊόντων για οχήματα, βιομηχανικές εφαρμογές και ναυτιλία.

Η εταιρεία διακρίνεται για την τεχνογνωσία της στην ανάπτυξη προϊόντων που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες απαιτήσεις της μηχανικής, με έμφαση στην καινοτομία και την περιβαλλοντική ευαισθησία. Με τη νέα της συνεργασία με την M-Sport, η CYCLON επιδιώκει να ενισχύσει περαιτέρω την παρουσία της σε αγωνιστικό επίπεδο, χρησιμοποιώντας τις κορυφαίες τεχνολογίες και τις καινοτόμες λύσεις που διαθέτει.

3.jpg

Η M-Sport είναι μια από τις κορυφαίες ομάδες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλλυ (WRC), με έδρα στην Cumbria της Αγγλίας. Ιδρύθηκε το 1979 από τον Malcolm Wilson, ο οποίος παραμένει επικεφαλής της εταιρείας. Η M-Sport είναι γνωστή για τη μακροχρόνια συνεργασία της με τη Ford, έχοντας εξελίξει και διαχειριστεί μερικά από τα πιο επιτυχημένα αγωνιστικά αυτοκίνητα στην ιστορία του WRC. Οι επιτυχίες της M-Sport περιλαμβάνουν πολλούς τίτλους κατασκευαστών και οδηγών, καθώς και νίκες σε μερικές από τις πιο απαιτητικές ειδικές διαδρομές του πρωταθλήματος. Η ομάδα φημίζεται για την τεχνική της αρτιότητα, τη στρατηγική ευελιξία και την ικανότητά της να προσαρμόζεται στις προκλήσεις κάθε αγώνα.