ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

Η συμβολή της CYCLON στην «Ladder of Opportunity» πρωτοβουλία της M-Sport

Η M-Sport, με τη μακρόχρονη εμπλοκή της στα ράλλυ θέλει να μετέχει ουσιαστικά στην εξέλιξη και την πρόοδο του αθλήματος, που μαζί με τη Φόρμουλα 1 είναι οι κορυφαίες εκφράσεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Έτσι, αφενός θέλει να παρέχει ευκαιρίες συμμετοχής και εξέλιξης σε νέους οδηγούς καθώς και μια πλήρη γκάμα αγωνιστικών αυτοκινήτων, που όλα μαζί δημιουργούν το «ladder of opportunities», τη σκάλα των ευκαιριών σε ελεύθερη απόδοση.

Αρωγός στην προσπάθεια της M-Sport και το «Ladder of opportunities» είναι και η CYCLON. Η μεγάλη ελληνική εταιρεία των κορυφαίων λιπαντικών με την έντονη παρουσία στους αγώνες ράλλυ και το WRC.

Η M-Sport είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής αγωνιστικών Ford παγκοσμίως, καθώς και η μόνη εταιρεία που διαθέτει αγωνιστικό μοντέλο σε όλη την πυραμίδα πρωταθλημάτων της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας FIA.

Σε αυτήν τη λογική, λοιπόν, εντάσσεται και η παρουσία του Ford Fiesta Rally3 στην γκάμα των αγωνιστικών της M-Sport. Ενός αυτοκινήτου που στόχο έχει να αποτελέσει «σχολείο» για τους νεαρούς και εξελίξιμους οδηγούς. Και αυτό γιατί θα τους επιτρέψει τη μετάβαση από τα δικίνητα αγωνιστικά στα τετρακίνητα με μικρό αναλογικά κόστος και φυσικά τα μυστικά και τις ιδιαιτερότητες της τετρακίνησης.

Η χαμηλή για τετρακίνητο αγωνιστικό τιμή των 99.990 ευρώ προ φόρων- αποτελεί το πρώτο μεγάλο προσόν του Ford Fiesta Rally3. Από εκεί και πέρα η προσεκτική του εξέλιξη από την M-Sport Πολωνίας είχε ως αποτέλεσμα τόσο τη μεγάλη του αξιοπιστία όσο και το περιορισμένο κόστος συντήρησης και επισκευών.

Και όλα αυτά χωρίς να υπολείπεται σε επιδόσεις, που θα βοηθήσουν ένα νέο οδηγό να κινηθεί γρήγορα και να συλλέξει εμπειρίες και παραστάσεις, Ο τρικύλινδρος turbo των 1,5 λίτρων του αποδίδει 238 ίππους, που αρκούν για ένα 0-100 χλμ./ώρα σε 5,0 δεύτερα και μια τελική ταχύτητα που φτάνει τα 185 χλμ./ώρα.

Φυσικά το ειδικά εξελιγμένο αεροδυναμικό του πακέτο εξασφαλίζει τόσο την εμφάνιση όσο και την ουσία, ενώ υπάρχουν δύο επιλογές τροχών με διάμετρο 15 και 17 ιντσών για χώμα και άσφαλτο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης