ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

Κολλέγιο DEI: Τελετή αποφοίτησης με σημαντικές πολιτικές παρουσίες

Κολλέγιο DEI: Τελετή αποφοίτησης με σημαντικές πολιτικές παρουσίες
H αποφοίτηση της τάξης του 2024 στο Κολλέγιο DEI, Associate Campus του Πανεπιστημίου του Sunderland,

Σε μια συγκινητική τελετή το Κολλέγιο DEI, Associate Campus του Πανεπιστημίου του Sunderland, γιόρτασε την αποφοίτηση της τάξης του 2024.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν οι οικογένειες των αποφοίτων, οι καθηγητές και η διοίκηση του κολλεγίου και οι εκπρόσωποι του University of Sunderland, ενώ τίμησαν με ομιλίες τους ο υφυπουργός Εσωτερικών (τομέας Μακεδονίας-Θράκης) κ. Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, ο πρέσβης της Μεγάλης Βρετανίας κ. Matthew Lodge, η υπεύθυνη εκπαίδευσης Ευρώπης του Βρετανικού Συμβουλίου κυρία Μαρία Τσακάλη και η αντιδήμαρχος εκπαίδευσης του Δήμου Θεσσαλονίκης κυρία Έφη Θεοδωράκη.

gioylekas.jpg

Ο υφυπουργός Εσωτερικών (τομέας Μακεδονίας-Θράκης) Κωνσταντίνος Γκιουλέκας

Στη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν οι απόφοιτοι που πέτυχαν ακαδημαϊκή αριστεία και απονεμήθηκαν υποτροφίες στους διακριθέντες, με το πέταγμα των καπέλων να σηματοδοτεί το νέο ξεκίνημα.

Αναφερόμενος στο κολλέγιο DEI αλλά και στον πρόσφατο νόμο για τα Μη Κρατικά Πανεπιστήμια, ο υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης κ. Κωνσταντίνος Γκιουλέκας τόνισε χαρακτηριστικά πως: «Ήρθε επιτέλους η ώρα, αντί να εξάγουμε φοιτητές σε άλλες χώρες, για πρώτη φορά να εισάγουμε εμείς φοιτητές από ξένες χώρες».

James Scott

Ο Κοσμήτορας της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Sunderland, Dr. James Scott

Με στόχο το status Mη Κρατικού Πανεπιστημίου, το Κολλέγιο DEI αποτελεί το μοναδικό Associate Campus ξένου πανεπιστημίου στην Ελλάδα, αναγνώριση που υποδηλώνει την ακαδημαϊκή ποιότητα του Κολλεγίου, την πρόσβαση σε σύγχρονες εγκαταστάσεις, τις ενισχυμένες ευκαιρίες των σπουδαστών του και το υψηλό προσφερόμενο επίπεδο σπουδών σε προπτυχιακό, μεταπτυχιακό και διδακτορικό επίπεδο.

Οι φοιτητές του κολλεγίου είναι εγγεγραμμένοι στα μητρώα του University of Sunderland και απολαμβάνουν την εμπειρία φοίτησης σε ένα βρετανικό πανεπιστήμιο σπουδάζοντας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ή ακόμα και από το σπίτι τους, καθώς, ακολουθώντας όλες τις σύγχρονες μεθόδους, το κολλέγιο προσφέρει τα περισσότερα προγράμματα με τη δυνατότητα φοίτησης εξ’ αποστάσεως.

DAN PARIS PAPAGEORGIPOU DEI COLLEGE

Ο διευθυντής του Κολλεγίου DEI και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Αναγνωρισμένων Κολλεγίων Ελλάδος Νταν Πάρις Παπαγεωργίου

Οι φοιτητές του Κολλεγίου DEI, που από το 1990 μέχρι σήμερα αποτελεί ένα από τα κορυφαία ιδιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα στην Ελλάδα, παρακολουθούν προγράμματα σπουδών του University of Sunderland.

Πρόκειται για ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου, που δίνει τη δυνατότητα στους φοιτητές να αποκτήσουν διεθνώς αναγνωρισμένα πανεπιστημιακά πτυχία Bachelors και Masters, με πλήρη επαγγελματική ισοδυναμία, χωρίς να χρειαστεί να μεταβούν στο εξωτερικό. Αυτή η μοναδική συνεργασία δίνει στους Έλληνες φοιτητές την ευκαιρία να ενταχθούν στην παγκόσμια αγορά εργασίας διαθέτοντας όλα τα απαραίτητα εφόδια.

DEI COLLEGE
  • Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά, μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του DEI College εδώ.