ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

Το AQUA Carpatica επεκτείνει την παραγωγή του με τη δημιουργία νέου εργοστασίου

Η σημαντική ζήτηση των προϊόντων AQUA Carpatica, στις διεθνείς αγορές όπου έχει παρουσία, οδήγησαν την Carpathian Springs (AQUA Carpatica) να προχωρήσει σε μια νέα επένδυση για τη δημιουργία του έκτου εργοστασίου της (της 10ης γραμμής εμφιάλωσης), επεκτείνοντας έτσι την παραγωγή της.

Υπολογίζεται ότι η νέα αυτή επένδυση θα είναι ύψους 20 εκατ ευρώ, και θα ολοκληρωθεί μέσα στο 2025.

Ο κος Γιάννης Βάλβης, ο Έλληνας Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Carpathian Springs (AQUA Carpatica) δήλωσε: «Η σημαντική ζήτηση για το AQUA Carpatica που παρατηρούμε φέτος, όχι μόνο στην Ρουμανία, αλλά στην πλειοψηφία των αγορών όπου έχουμε παρουσία, μας οδηγούν στην απόφαση να προχωρήσουμε στην κατασκευή του έκτου εργοστασίου μας AQUA Carpatica, στη Vatra Dornei.

Αυτή η σημαντική επένδυση θα διασφαλίσει ότι το AQUA Carpatica θα συνεχίσει να ανταποκρίνεται με επιτυχία στη ζήτηση των καταναλωτών από το 2025 κι έπειτα. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι μ’ αυτή την εξέλιξη.

Άλλωστε αυτή επένδυση αποτελεί απόδειξη της δέσμευσής μας να προσφέρουμε στους καταναλωτές το πιο αγνό και ποιοτικό νερό με αυτήν την εξαιρετική του γεύση!».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης