ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

Παναθηναϊκός - Άγιαξ την Πέμπτη με εκατοντάδες επιλογές από το Pamestoixima.gr

Παναθηναϊκός - Άγιαξ την Πέμπτη με εκατοντάδες επιλογές από το Pamestoixima.gr
EUROKINISSI PHOTO PRESS AGENCY

Το βράδυ της Πέμπτης στις 21:00, στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Άγιαξ. 

Ενισχυμένος με σημαντικές μεταγραφές, με καλή ψυχολογία μετά την πρόκριση επί της Μπότεφ, οι «Πράσινοι» του Ντιέγκο Αλόνσο αντιμετωπίζουν για ακόμη μια φορά στην ιστορία τους τον Άγιαξ μια ομάδα συνυφασμένη με τις μεγάλες πορείες του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη.

Περισσότερα από 20.000 εισιτήρια έχουν πουληθεί ήδη για τον αγώνα του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League και στο Pamestoixima.gr υπάρχουν εκατοντάδες επιλογές για τον αγώνα, μεταξύ άλλων ειδικά στοιχήματα, Βet Builder Ready, και συνδυαστικές επιλογές, αλλά και σούπερ προσφορά*.

Σέντρα στο ΟΑΚΑ στις 21:00.

Στο Pamestoixima.gr υπάρχουν διαθέσιμες επιλογές για όλους τους αγώνες του Champions League, αλλά και τους αυριανούς των Europa και Conference League.

PS Blog - Μεγάλος διαγωνισμός* με εισιτήρια διαρκείας της ΑΕΚ

Στο PS Blog, την νέα ιστοσελίδα του Pamestoixima.gr, σε περιμένει κι ένας μεγάλος διαγωνισμός*. Διεκδικείς εισιτήρια διαρκείας της ΑΕΚ για τη σεζόν 2024-25, για να απολαμβάνεις όλους τους ελληνικούς αγώνες της «Ένωσης».

PS Rewards* - Νέο πρόγραμμα επιβράβευσης του Pamestoixima.gr

Το νέο πρόγραμμα επιβράβευσης*, PS Rewards, είναι στο Pamestoixima.gr. Με τοPS Rewards*, ολοκληρώνεις αποστολές, συγκεντρώνεις πόντους, ανεβαίνεις επίπεδα και κερδίζεις μοναδικά έπαθλα, όπως εισιτήρια αγώνων, δώρα τεχνολογίας και ταξίδια. Ανεβαίνοντας επίπεδα, κερδίζεις ακόμα περισσότερο! Το παιχνίδι σου επιβραβεύεται με το PS Rewards. Νέο πρόγραμμα επιβράβευσης με αποκλειστικά προνόμια, προσφορές & δώρα! Αποκλειστικά για σένα!