ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

Οι αυριανοί νομικοί επιλέγουν για σπουδές την Κύπρο

Παρά το γεγονός ότι η Νομική, είναι μια παραδοσιακή επιστήμη, παραμένει στην κορυφή της λίστας των δημοφιλέστερων επαγγελμάτων λόγω των πολλαπλών ευκαιριών επαγγελματικής αποκατάστασης, καριέρας και εξέλιξης που προσφέρει.

Για ένα πτυχίο με διεθνή αναγνώριση οι δικηγόροι του αύριο πρέπει να επιλέξουν ένα πανεπιστήμιο που προσφέρει ολοκληρωμένη εκπαίδευση και τις απαραίτητες δεξιότητες. Αυτό ακριβώς παρέχει, η Νομική Σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, η οποία προσφέρει Πτυχίο Νομικής Ελληνικού Δικαίου. Πρόκειται για μια από τις καλύτερες Νομικές Σχολές στη γειτονική Κύπρο. Οι απόφοιτοί της μπορούν να νιώθουν σιγουριά για την επαγγελματική τους εξέλιξη, καθώς το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου θέτει γερές βάσεις στο Νομικό κόσμο με τον πλέον σύγχρονο και αξιόπιστο τρόπο.

Ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά της Νομικής Σχολής του EUC είναι το ακαδημαϊκό προσωπικό, το οποίο αποτελείται από διδάσκοντες με πλούσιο ερευνητικό και συγγραφικό έργο, και εκπαίδευση σε κορυφαία πανεπιστήμια του κόσμου. Οι καθηγητές της Σχολής διαπρέπουν στον τομέα της δικηγορίας, προσφέρουν την εμπειρία τους ως ειδικοί εμπειρογνώμονες σε συμβούλια και επιτροπές στην Κύπρο, την Ελλάδα και το εξωτερικό. Επιπλέον επισκέπτες καθηγητές με κορυφαία φήμη, εμπλουτίζουν τη θεωρητική κατάρτιση των φοιτητών, εφοδιάζοντας τους με τις γνώσεις που χρειάζονται για να διαπρέψουν στο λειτούργημα που επέλεξαν να υπηρετήσουν.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών τους, οι φοιτητές της Νομικής Σχολής του EUC συμμετέχουν σε οργανωμένες επισκέψεις στα ευρωπαϊκά νομικά όργανα, ενώ μπορούν να παρακολουθήσουν μαθήματα στο Διεθνές Ινστιτούτο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στο Στρασβούργο. Επίσης, παρακολουθούν δίκες τόσο στο Συμβούλιο της Επικράτειας και στα Ποινικά Δικαστήρια της Ελλάδας.

Το πτυχίο Νομικής Ελληνικού Δικαίου που προσφέρει το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, εξασφαλίζει τα απαραίτητα ακαδημαϊκά και επαγγελματικά δικαιώματα. Οι φοιτητές της Νομικής Σχολής έχουν -μεταξύ άλλων- τη δυνατότητα κινητικότητας Erasmus+ σε Νομικές σχολές Πανεπιστημίων που βρίσκονται σε άλλα κράτη-μέλη της ΕΕ. Με την ολοκλήρωση των σπουδών τους, οι απόφοιτοι της Νομικής Σχολής μπορούν να εγγραφούν στα Μητρώα ασκούμενων δικηγορών της Κύπρου και της Ελλάδας, χωρίς εξετάσεις επάρκειας.

Εξ Αποστάσεως Μεταπτυχιακά Προγράμματα της Νομικής Σχολής

Η Νομική Σχολή του EUC προσφέρει τρία εξ αποστάσεως μεταπτυχιακά προγράμματα στο Διεθνές Εμπορικό Δίκαιο, το Ποινικό Δίκαιο και το Δημόσιο Δίκαιο παρέχοντας μια ολοκληρωμένη προσέγγιση της Νομικής Επιστήμης.

Ισχυρό και αξιόπιστο πτυχίο

Σημαντικές ευκαιρίες καριέρας, εξέλιξης και πρακτικής άσκησης, σύγχρονο πρόγραμμα σπουδών, διαλέξεις από εξέχουσες προσωπικότητες του νομικού κόσμου και πάνω από όλα, έμπειρο και διακεκριμένο ακαδημαϊκό προσωπικό είναι μόνο ορισμένοι από τους λόγους που κάνουν τη Νομική Σχολή του EUC, ιδανική για σπουδές υψηλού κύρους.

#ProudtobeEUC

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Νομική Σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα http://www.euc.ac.cy/ ή να επικοινωνήσετε στο email info@euc.ac.cy και στο 0035722713000.

Έναρξη Ακαδημαϊκού Έτους 2024/25: 7 Οκτωβρίου 2024

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης