ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

H hoper συμπληρώνει 50 πτήσεις προς Σίφνο, ολοκληρώνοντας την αναβάθμιση του ελικοδρομίου!

H hoper συμπληρώνει 50 πτήσεις προς Σίφνο, ολοκληρώνοντας την αναβάθμιση του ελικοδρομίου!

Η hoper, το  1ο «ελικόπτερο της γραμμής» που φέτος άνοιξε τα φτερά της στο Αιγαίο, προχωράει σε συνεργασίες με τους κατά τόπους Δήμους για την αναβάθμιση των υφιστάμενων ελικοδρομίων στους προορισμούς που εξυπηρετεί, εξασφαλίζοντας έτσι την ασφάλεια και την άνεση των επιβατών.

Μετρώντας τις πρώτες της πτήσεις και επεκτείνοντας το δίκτυό της ήδη από τον 3ο μήνα λειτουργίας της, η hoper γιόρτασε την 50στή πτήση της την Κυριακή 28 Ιουλίου στη Σίφνο, παρουσία της Δημάρχου κ. Μαρίας Ναδάλη. Η Δήμαρχος πραγματοποίησε επιθεώρηση στο ελικοδρόμιο Σίφνου και τον παρακείμενο χώρο αναμονής, σηματοδοτώντας την ολοκλήρωση των εργασιών ανακαίνισης στις οποίες επενδύει η hoper, κάτι που κάνει και για άλλα νησιά όπως η Τήνος, η Κέα, η Πάτμος, η Ίος, κ.α.

Εκτός από την επιθεώρηση, μαζί με τον Δημήτρη Μέμο, CEO της hoper, και τον Φίλιππο Σπίγκο, Πιλότο της hoper, η κ. Ναδάλη έκανε και μια σύντομη πτήση 10' πάνω από τη Σίφνο. Η Σίφνος έχει αναδειχτεί στον 2ο πιο δημοφιλή προορισμό μετά την Αντίπαρο και αποτελεί μέρος του δικτύου της hoper από τον Μάιο.

Η Δήμαρχος κ. Μαρία Ναδάλη, δήλωσε επί της ευκαιρίας: «με αυτήν την πρωτοποριακή υπηρεσία, τη γρήγορη και ασφαλή μετακίνηση προς νησιά που δεν διαθέτουν αεροδρόμιο, η hoper φέρνει τη Σίφνο πραγματικά κοντά, καταργώντας την απόσταση που τη χωρίζει από τους απανταχού εραστές της. Επεκτείνοντας αυτή τη δυνατότητα και στους χειμερινούς μήνες, η Σίφνος θα χαίρει πλέον μία συνδεσιμότητα που δεν έχει γνωρίσει μέχρι τώρα στην ιστορία της. Χαιρετίζουμε τη hoper και τις προγραμματισμένες πτήσεις της, στεκόμενοι πάντα δίπλα σε πρωτοβουλίες που αναβαθμίζουν το νησί μας και εξυπηρετούν τους φίλους και τους κατοίκους του».

"Αξίζει να σημειωθεί ότι στα πλαίσια της συνεργασίας με τη Δημοτική Αρχή της Σίφνου, η εταιρεία θα παρέχει στο Δήμο Σίφνου έως πέντε δωρεάν πτήσεις το χρόνο για διάθεση στις ανάγκες του νησιού (έκτακτες ανάγκες πολιτών ή εργασίες του Δήμου)."

Λίγα λόγια για τη hoper

H hoper είναι η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που προσφέρει προγραμματισμένες αεροπορικές μετακινήσεις με ελικόπτερο σε νησιά του Αιγαίου. Σήμερα εξυπηρετεί 11 προορισμούς, ενώ το δίκτυό της συνεχώς επεκτείνεται.

Website: https://flyhoper.com

Instagram: https://instagram.com/fly.hoper

Facebook: https://www.facebook.com/flywithhoper/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/fly-with-hoper

#hoper #flywithhoper