ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

Παρίσι 2024: Η Samsung φέρνει φιλάθλους και αθλητές πιο κοντά από ποτέ στην Τελετή Έναρξης

Η Samsung Electronics, Παγκόσμιος Ολυμπιακός και Παραολυμπιακός Συνεργάτης, έφερε την προηγμένη τεχνολογία στην καρδιά της διοργάνωσης των Ολυμπιακών Αγώνων Παρίσι 2024, συμβάλλοντας δυναμικά στη δημιουργία μιας μοναδικής Τελετής Έναρξης, σε μια ιστορική τελετή στον ποταμό Σηκουάνα.

Με σκοπό να φέρει τους οπαδούς πιο κοντά στη δράση από κάθε άλλη φορά, η Samsung εγκατέστησε περισσότερα από 200 Galaxy S24 Ultra σε 85 σκάφη της Τελετής Έναρξης.

Η τελετή αναμεταδόθηκε μέσω ενός ιδιωτικού δικτύου 5G, το οποίο τροφοδοτήθηκε από την Orange, τον επίσημο πάροχο δικτύου κινητής τηλεφωνίας για το Παρίσι 2024 στη Γαλλία.

Οι φίλαθλοι που παρακολούθησαν τη ζωντανή μετάδοση είχαν τη δυνατότητα να έχουν κοντινότερη οπτική σε μια ήδη μοναδική γιορτή του Ολυμπιακού πνεύματος στο Παρίσι, τη χώρα που φιλοξενεί τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

Οι θεατές είχαν, επίσης, την ευκαιρία να ζήσουν τη μοναδική εμπειρία της Τελετής Έναρξης μέσα από τα μάτια των αθλητών, καθώς εκείνοι μοιράζονταν στιγμιότυπα από την Τελετή, χρησιμοποιώντας τα Samsung Galaxy Z Flip6 Olympic Edition.

Ως Παγκόσμιος Ολυμπιακός και Παραολυμπιακός Συνεργάτης, η Samsung συνεργάστηκε με τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή (ΔΟΕ) και τις Ολυμπιακές Υπηρεσίες Broadcasting (OBS), για να δημιουργήσει μια αξιομνημόνευτη βραδιά τόσο για τους αθλητές όσο και για τους φιλάθλους.

Μία βραδιά που απαιτούσε εκτεταμένο σχεδιασμό με διάφορους ολυμπιακούς εταίρους για το διαμοιρασμό υλικού σε πραγματικό χρόνο, απρόσκοπτη συνδεσιμότητα 5G και περαιτέρω τεχνολογική υποστήριξη.

Η ζωντανή μετάδοση της Τελετής Έναρξης αποτελεί έναν μόνο από τους διάφορους τρόπους με τους οποίους η Samsung μοιράζεται τον ενθουσιασμό από το Παρίσι 2024 με τον κόσμο. Ο διαγωνισμός ιστιοπλοΐας στη Μασσαλία και οι νικητήριες selfies των αθλητών θα φέρουν επίσης, τους φιλάθλους πιο κοντά στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Για μια ολοκαίνουργια άποψη του αγώνα, η Samsung έχει εγκαταστήσει smartphones Galaxy S24 Ultra στα σκάφη και στους ώμους των αθλητών. Επιπλέον, οι διακριθέντες μπορούν να αποτυπώσουν τα συναισθήματά τους με νικητήριες Selfies χρησιμοποιώντας το Galaxy Z Flip6 Olympic Edition που θα παρέχεται στο βάθρο.

Περισσότεροι από 100 εμπειρογνώμονες, 250 τηλέφωνα και 360 ημέρες δοκιμών κατέστησαν δυνατή την παροχή αυτών των στιγμών. Οι προσπάθειες για τη βελτίωση της εμπειρίας θέασης για τους φιλάθλους σε όλο τον κόσμο ήταν μέρος του οράματος του Παρισιού 2024 «Games Wide Open». Μέσω των καινοτομιών της στα κινητά, η Samsung θα εμπνεύσει τους αθλητές και τους φιλάθλους του Παρισιού 2024 να έχουν ανοιχτό μυαλό, γιατί «Open always wins».

Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο και ζήστε ξανά τις στιγμές της Τελετής Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων Παρίσι 2024 με τη Samsung: Samsung x Paris 2024: Games shared #withGalaxy (youtube.com)

Σχετικά με τη Samsung Electronics Co., Ltd.

Η Samsung Electronics Co, Ltd. εμπνέει τον κόσμο και διαμορφώνει το μέλλον με ανατρεπτικές ιδέες και τεχνολογίες, επαναπροσδιορίζοντας τον κόσμο των τηλεοράσεων, smartphones, wearable συσκευών, tablets, οικιακών συσκευών, συστημάτων δικτύου, μνήμης, συστημάτων LSI και LED λύσεων. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το επίσημο site μας στο www.samsung.com/gr και το Samsung Newsroom στο https://news.samsung.com/global/.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης