ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

Varkiza Resort στην Αθηναϊκή Ριβιέρα: Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό για μία all-inclusive απόδραση

Το καλοκαίρι είναι η ιδανική εποχή για να ανακαλύψετε όλα όσα μπορεί να σας προσφέρει η Αθήνα: Από γαστρονομία, διασκέδαση, χαλάρωση μέχρι και καταπράσινους κήπους και πολυτελείς αποδράσεις, φυσικά κάτω από τον απολαυστικό της ήλιο. Αυτά, άλλωστε, αλλά και η ζωντάνια της είναι που επαναπροσδιορίζουν την έννοια του ελληνικού καλοκαιριού στο αθηναϊκό τοπίο και σας καλούν να οργανώσετε τις πιο ιδιαίτερες αποδράσεις μέσα στην πόλη σας.

Φέτος, λοιπόν, μπορείτε να ζήσετε τις διακοπές στην Αθήνα στην πιο απολαυστική εκδοχή τους και αυτό, διότι το Varkiza Resort «προσγειώθηκε» πρόσφατα στην καλοκαιρινή σκηνή της πόλης και έχει ήδη αναδειχθεί στο απόλυτο hot spot της Αθηναϊκής Ριβιέρας. Εκεί, οι μέρες ξεκινούν από νωρίς το πρωί και πάνε μέχρι αργά το βράδυ, ενώ οι πολυτελείς εγκαταστάσεις και οι κορυφαίες υπηρεσίες του «μαρτυρούν» πως ο συγκεκριμένος προορισμός μπορεί να ικανοποιήσει κάθε στυλ και προτίμηση.

Οπότε, αν θέλετε να ζήσετε την πιο δροσερή all-inclusive εμπειρία, εκεί που το γαλάζιο συναντάει το χρυσό της άμμου, δεν έχετε παρά να δηλώσετε συμμετοχή στον διαγωνισμό που διοργανώνει το CNN Greece σε συνεργασία με το Varkiza Resort. Ο διαγωνισμός αφορά σε μία διημέρευση στα all- inclusive Bungalows του Varkiza Resort, που πρόκειται να σας προσφέρουν όλες τις ανέσεις ενός luxury ξενοδοχείου πάνω ακριβώς στην αμμουδιά της Βάρκιζας και θα διαρκέσει από τις 29 Ιουλίου έως τις 6 Αυγούστου.

Επομένως, στο παραπάνω χρονικό διάστημα, μπορείτε να κάνετε follow τον λογαριασμό του @cnngreece και του @varkiza.resort στο Instagram και να πατήσετε like στο post του διαγωνισμού. Κάπως έτσι, μπορεί να βρεθείτε ανάμεσα στους πέντε τυχερούς που θα κερδίσουν διπλές προσκλήσεις, για να απολαύσουν την πιο ξεχωριστή απόδραση στην Αθηναϊκή Ριβιέρα. Μείνετε, λοιπόν, συντονισμένοι, διότι οι νικητές θα ανακοινωθούν στις 12 Αυγούστου μέσα από Instagram story, αλλά και μέσα από το post του διαγωνισμού.

Αν, λοιπόν, η άδειά σας ακόμα αργεί και ψάχνετε πώς θα ζήσετε τις διακοπές στην πόλη στην καλύτερη εκδοχή τους, τότε δεν έχετε παρά να δηλώσετε μέρος στον διαγωνισμό για το πιο πολυτελές all-inclusive διήμερο στο Varkiza Resort.

Διαβάστε αναλυτικά τους όρους του διαγωνισμού:

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ VARKIZA RESORT @CNN.GR

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης