ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

Χαλάρωση και ψυχαγωγία πάνω στη χρυσή άμμο μόλις μία ανάσα από την πόλη

Χαλάρωση και ψυχαγωγία πάνω στη χρυσή άμμο μόλις μία ανάσα από την πόλη

Το ολοκαίνουριο Varkiza Resort άνοιξε και επίσημα τις κομψές πόρτες του και υποδέχεται το κοινό για «διακοπές στην πόλη» στην πιο απολαυστική εκδοχή τους.

Μόλις πριν λίγες εβδομάδες, το Varkiza Resort προσγειώθηκε στην καλοκαιρινή σκηνή της πόλης και αμέσως αναδείχθηκε στο απόλυτο hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας, χάρη στις πολυτελείς εγκαταστάσεις και τις κορυφαίες υπηρεσίες του.

Και κάπως έτσι, η πιο «all-inclusive» εμπειρία μας περιμένει όλους, εκεί που το γαλάζιο της θάλασσας συναντά το χρυσό της άμμου. Στο ολοκαίνουριο αυτό summer destination γαστρονομία, διασκέδαση, χαλάρωση και προσεγμένες υπηρεσίες συνδυάζονται μέσα από διάσημα beach bar restaurants, απίθανα parties, συναρπαστικά beach & water sports, καταπράσινους κήπους, πολυτελείς καμπάνες και άνετες ξαπλώστρες… σε ένα από τα πιο προνομιακά σημεία των νοτίων προαστίων.

1721727757384-357895470-Picture1.jpg

Στο Varkiza Resort οι μέρες ξεκινούν από νωρίς το πρωί και πηγαίνουν μέχρι αργά το βράδυ, ενώ οι άπειρες επιλογές εγγυώνται πως εδώ υπάρχει κάτι για κάθε στυλ και προτίμηση. Οικογένειες, παρέες, ζευγάρια και solo επισκέπτες έρχονται για να απολαύσουν τον ήλιο και τη θάλασσα -πάντα υπό το άγρυπνο βλέμμα της ναυαγοσωστικής ομάδας, που εγγυάται την ασφάλεια μικρών και μεγάλων όλες τις ώρες της ημέρας- τις εξαιρετικές εγκαταστάσεις και τις προσεγμένες υπηρεσίες, που αναβαθμίζουν τις «διακοπές στην πόλη» σε κάθε επίπεδο.

Picture2.jpg

Αδιαμφισβήτητο highlight του resort αποτελούν τα πολυτελή Beachfront Bungalows που προσφέρουν όλες τις ανέσεις ενός luxury ξενοδοχείου πάνω ακριβώς στην πεντακάθαρη αμμουδιά της Βάρκιζας. Πρόκειται για 16 day-use bungalows με υψηλή αισθητική και προσεγμένες παροχές, όπως air condition, τηλεόραση, μοντέρνο μπάνιο, άνετο διπλό κρεββάτι με φρέσκιες πετσέτες, πλήρως εξοπλισμένο mini bar, που μπορούν να φιλοξενήσουν έως 4 άτομα για όλη την ημέρα.

Picture3.jpg

H ιδιωτική βεράντα των bungalows με τις μεγάλες ξαπλώστρες και την απρόσκοπτη θέα στην παραλία και τη θάλασσα, εξασφαλίζει την επιθυμητή ιδιωτικότητα και το exclusivity για όλη τη διάρκεια της ημέρας, ενώ η απαράμιλλη άνεση που προσφέρουν οι πολυτελείς αυτές καμπάνες τις κάνει πραγματικά περιζήτητες. Σημαντικό να σημειώσουμε πως όσοι επιλέξουν τα bungalows απολαμβάνουν και free entrance στο Varkiza Resort.

Picture4.jpg

Το Varkiza Resort επιφυλάσσει απίθανες εμπειρίες και αξέχαστες στιγμές για όλους, αφού η τεράστια αμμουδιά του είναι γεμάτη με προτάσεις για κάθε προτίμηση. Το Food Court area με τα ποικίλα Food Trucks και τις ξαπλώστρες σε πολύ προσιτές τιμές αποτελεί το ιδανικό ορμητήριο για τα καταγάλανα νερά και τη χρυσή άμμο.

Tα water sports Lolos και το Enso Beach Volley εγγυώνται πως όσοι αναζητούν την περιπέτεια και τη διασκέδαση, εδώ θα την βρουν σε περίσσεια. Τα ολοκαίνουρια γήπεδα και ο πιο σύγχρονος εξοπλισμός κάνουν το Varkiza Resort τον «παράδεισο» κάθε ορκισμένου sports’ lover.

Picture8.jpg

Αριστερά και δεξιά του Food Court βρίσκονται μερικά από τα καλύτερα μαγαζιά της Αθήνας στην πιο καλοκαιρινή εκδοχή τους, αφού το Holly Spirit, το Lulu, το Reflexion, το Pere Ubu a la plage και το Teddy’s Elixir περιμένουν τους επισκέπτες, καθένα με το δικό του ξεχωριστό στυλ και χαρακτήρα, για κοσμοπολίτικες διακοπές μόλις μία ανάσα από το κέντρο της πόλης.

Picture9.jpg

Μετά τη δύση του ηλίου, και πιο συγκεκριμένα από τις 7 το απόγευμα και μετά, δεν απαιτείται πλέον η καταβολή τιμής εισόδου στο Varkiza Resort, ώστε οι επισκέπτες να έρθουν για δείπνο στα διάσημα beach restaurants με φόντο το ηλιοβασίλεμα, να συμμετάσχουν στα DJ parties που διοργανώνονται συχνά, να απολαύσουν το ποτό, το κρασί ή το cocktail τους, ή και απλώς μία βόλτα στην παραλία και να περάσουν τις πιο όμορφες καλοκαιρινές νύχτες στην αθηναϊκή Ριβιέρα.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Καθημερινές: 10€ / Σαββατοκύριακα και αργίες: 15€/ Παιδιά (6-12 ετών), ηλικιωμένοι (άνω των 65 ετών) και φοιτητές (με την επίδειξη φοιτητικής ταυτότητας): -50%. Οι τιμές του σετ ξαπλώστρας ξεκινούν από 20€ και διαμορφώνονται ανάλογα με το σημείο που θα επιλέξουν να καθίσουν οι επισκέπτες.

Δωρεάν είσοδος για άτομα με κάρτα αναπηρίας, με κάρτα μόνιμου κάτοικου Βάρης, Βούλας και Βουλιαγμένης (πιστοποιητικό μέσω gov.gr και ταυτότητα), παιδιά κάτω των 5 ετών.

Τα εισιτήρια δωρεάν εισόδου είναι διαθέσιμα μόνο στην είσοδο του Varkiza Resort. Μετά τις 7μμ η είσοδος είναι δωρεάν.

Info: 6973 55 22 00, customerservice@resortvarkiza.gr, IG/ @varkiza.resort , FB/ Varkiza Resort, Link ticketing: etickets.resortvarkiza.gr