ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

«New luxury style» είναι να απολαμβάνεις το shopping σε έναν πραγματικό πολυτελή βιώσιμο προορισμό

«New luxury style» είναι να απολαμβάνεις το shopping σε έναν πραγματικό πολυτελή βιώσιμο προορισμό

Η Αstir Marina Βουλιαγμένης δεν είναι ένας ακόμα luxury fashion destination, είναι μία αγοραστική εμπειρία που συνδυάζει την κομψότητα, την άρτια αισθητική και τον σεβασμό προς το περιβάλλον.

Ένα πρόσφατο άρθρο των New York Times το οποίο δημοσιεύτηκε στις αρχές του Ιουνίου μιλάει για την «επιστροφή» των shopping center, μετά από μία πτώση και ένα κενό που δημιουργήθηκε στην αγορά με «άδεια καταστήματα» της τάξεως του 5,4%. Ο καταναλωτής φαίνεται να αποζητάει και πάλι τη ευκολία στην πρόσβαση, τις πολλές αγοραστικές επιλογές συγκεντρωμένες σε ένα μέρος, αλλά ταυτόχρονα και ένα περιβάλλον που λειτουργεί θετικά στην ψυχολογία του. Ένας πραγματικά πολυτελής shopping προορισμός δεν βοηθάει μόνο στην ανακάλυψη των νέων τάσεων και στην αναβάθμιση της γκαρνταρόμπας μας, αλλά προσφέρει μία ολιστική εμπειρία χαλάρωσης, διασκέδασης και αναζωογόνησης που πλέον αποζητάμε καθημερινά.

Picture2.jpg

Σε κάτι τέτοιο συντελεί ο πρωτοποριακός σχεδιασμός των καταστημάτων, με τις μεγάλες γυάλινες επιφάνειες που επιτρέπουν στο φως να εισέρχεται ελεύθερα και τους open space χώρους, ο συνδυασμός πολυτέλειας και σεβασμού στο περιβάλλον. Το να μπορούν οι επισκέπτες να απολαύσουν τις αγορές τους σε έναν χώρο που προάγει την ευεξία και την αρμονία, σε έναν χώρο σαν την Astir Marina Βουλιαγμένης. Γιατί αυτό ακριβώς είναι αυτό που περιγράφουμε παραπάνω. Ένας συνδυασμός πολυτέλειας και ηρεμίας, ο ορισμός του «quiet luxury», ένα μέρος όπου μπορείς να αποδράσεις και να κάνεις τα ψώνια σου από τους μεγαλύτερους οίκους μόδας του κόσμου.

Picture3.jpg

Η Astir Marina Βουλιαγμένης, εκτός από μία σύγχρονη εγκατάσταση ελλιμενισμού σκαφών, αποτελεί και έναν πολυτελή shopping προορισμό, εύκολα προσβάσιμο καθώς διαθέτει υπόγειο πάρκινγκ και θα ενισχυθεί και με υπόγεια σύνδεση με το Four Seasons Astir Palace Hotel Athens για περισσότερη άνεση και ευκολία. Επίσης, είναι ένα μέρος όπου η υψηλή αισθητική συναντά τη βιωσιμότητα, παρουσιάζοντας μια νέα εμπειρία shopping που φιλοξενεί μερικά από τα διασημότερα fashion brands του πλανήτη.

Picture4.jpg

Fashion houses όπως οι: Louis Vuitton, Loro Piana, Dior, Gucci, Bottega Veneta, Saint Laurent, Zegna, Rolex, Dolce & Gabbana Casa, Off-White, Orlebar Brown, Zeus+Dione, Polo Ralph Lauren, Golden Goose, Dyson, Alós Eyewear και Karkalis, αγκάλιασαν το μεγαλεπήβολο όραμα της Astir Marina Βουλιαγμένης και έχουν αποκτήσει το δικό τους κατάστημα για shopping δίπλα στη θάλασσα. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μια ανεπανάληπτη αγοραστική εμπειρία που τους φέρνει πιο κοντά στον πυρήνα της δημιουργίας των fashion trends, με πρόσβαση στις τελευταίες συλλογές υψηλής ραπτικής, αξεσουάρ, κοσμήματα και αποκλειστικά items από καταξιωμένους οίκους μόδας. Εκεί, το fashion crowd και οι επιλεκτικοί αγοραστές συναντιούνται και μπορούν να βρουν και να ενσωματώσουν στην γκαρνταρόμπα τους ρούχα και αξεσουάρ που χαράσσουν -δεν ακολουθούν- τις τελευταίες τάσεις.

Η Astir Marina Βουλιαγμένης δεν είναι ένας ακόμα προορισμός για αγορές, είναι το μέλλον των συνειδητών αγορών και του luxury shopping. Είναι μια ολοκληρωμένη εμπειρία πολυτέλειας και στυλ, όπου η μοντέρνα αρχιτεκτονική συναντά την υψηλή ραπτική και τα πιο διάσημα brands του κόσμου.

Picture6.jpg

Ένας περίπατος στην πλακόστρωτη μαρίνα, μία φωτογραφία την ώρα που δύει ο ήλιος στη θάλασσα, ένα fashion δώρο που θα κάνει κάποιον πολύ ευτυχισμένο… Όλα αυτά είναι στιγμές που χαράζονται στη μνήμη μας και όλες μαζί είναι ο ποιοτικός χρόνος που μπορούμε να περάσουμε στο μέρος που τέμνονται οι τάσεις της μόδας και ο αληθινός, ποιοτικός #metime που περνάμε όταν κάνουμε shopping. Και αυτή η «τομή» ονομάζεται Astir Marina Βουλιαγμένης και αντιπροσωπεύει την πολυτέλεια για όλους μαζί και τον καθένα ξεχωριστά.

Picture7.jpg

Info: Astir Marina Βουλιαγμένης | Απόλλωνος 77, Βουλιαγμένη 16671 |

WEB: https://astir.gr/marina/ | IG: @astirmarinavouliagmeni

Ημέρες & Ώρες Λειτουργίας Καταστημάτων Astir Marina Βουλιαγμένης:

Καθημερινές και Σαββατοκύριακα, 11:00 – 22:00

Ημέρες & Ώρες Λειτουργίας Astir Marina Βουλιαγμένης:

Καθημερινές 09:00 – 19:00, Σαββατοκύριακα 10:00 – 18:00

ΔΗΜΟΦΙΛΗ