ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

Το Σωματείο Παιδική Χαρά καλεί για στήριξη στον μικρό Δημήτρη που έχει διαγνωστεί με νευροβλάστωμα

Το Σωματείο Παιδική Χαρά καλεί για στήριξη στον μικρό Δημήτρη που έχει διαγνωστεί με νευροβλάστωμα

Εδώ και 6 χρόνια, ο Δημήτρης από τα Καμίνια στον Πειραιά, δίνει καθημερινή μάχη με μία πολύ επιθετική μορφή καρκίνου

Έκκληση στήριξης σε ένα παιδί που δίνει τη δική του καθημερινή μάχη ενάντια στο νευροβλάστωμα 4ου σταδίου απευθύνει και το σωματείο Παιδική Χαρά.

Πριν από 6 χρόνια, ο μικρός Δημήτρης διαγνώστηκε με αυτήν την ιδιαίτερα επιθετική μορφή καρκίνου, με αποτέλεσμα η ζωή του να έχει αλλάξει για πάντα. Από τότε, υποβάλλεται σε συνεχείς χημειοθεραπείες και πολλά, δύσκολα χειρουργεία, ακόμη και στο κεφάλι. Τώρα, η κατάστασή του υποτροπίασε εκ νέου, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να συνεχίσει τις θεραπείες και, μάλιστα, να υποβληθεί σε ακτινοβολίες στον θώρακα.

Η μητέρα του, η οποία μεγαλώνει τον Δημήτρη μόνη της, δεν έχει καταφέρει να εργαστεί από τη μέρα που ο Δημήτρης έκανε εισαγωγή στο νοσοκομείο, ώστε να είναι δίπλα του κάθε στιγμή. Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με τα αυξημένα έξοδα που χρειάζονται για να είναι κάθε μέρα στο πλευρό του, καθιστούν σχεδόν αδύνατο το να μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες του παιδιού και της καθημερινότητας. ‘Έτσι, ζητά, μέσω του σωματείου Παιδική Χαρά, τη στήριξη του κόσμου, καθώς ακόμα και η πιο μικρή δωρεά είναι σημαντική για να καταφέρει ο Δημήτρης να έχει πρόσβαση στην καλύτερη θεραπεία για να ξεπεράσει το νευροβλάστωμα 4ου σταδίου.

Όποια/ος μπορεί και επιθυμεί να βοηθήσει, μπορεί να χρησιμοποιήσει τον παρακάτω λογαριασμό, που δημιουργήθηκε για αυτόν τον σκοπό.

ALPHA BANK

  • IBAN: GR9401407010701002002029468
  • ΤΡΑΠΕΖΑ: ALPHA BANK
  • ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ

Σημειώνεται πως, όταν προβείτε στην κατάθεση, καλείστε να γράψετε ως αιτιολογία τη λέξη «ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ…» και το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ, καθώς το καταθετήριο αποτελεί την απόδειξη της δωρεάς σας και σε αυτό θα πρέπει να αναγράφεται το όνομα του δωρητή.

PayPal: https://www.paypal.com/paypalme/childshappiness

Για κατάθεση από εξωτερικό

  • IBAN: GR9401407010701002002029468
  • BENEFICIAR: CHILD ́ S HAPPINESS
  • BIC: CRBAGRAA
  • BRAND’S NAME: 701
  • ADDRESS: Egnatias 2, 54626, Thessaloniki
  • REFERENCE: Donation by + your full name