ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

Νέο ΣΚΡΑΤΣ Διπλή Ευκαιρία: Το επετειακό ΣΚΡΑΤΣ μοιράζει σε 10 νικητές από 100.000 ευρώ

Το ΣΚΡΑΤΣ γίνεται 10 ετών και το γιορτάζει με το επετειακό παιχνίδι «Διπλή Ευκαιρία», που μοιράζει 100.000 ευρώ σε 10 νικητές, ενώ για πρώτη φορά δίνει την ευκαιρία στους παίκτες να διεκδικήσουν έως και 1.000.000 ευρώ, ακόμα και αν ο λαχνός τους δεν κερδίσει.

Ο Πάρης Παρτάλης, λαχειοπώλης στην Αθήνα εξηγεί: «Το ΣΚΡΑΤΣ «Διπλή Ευκαιρία» έχει γίνει… talk of the town. Το επετειακό παιχνίδι για τα 10 χρόνια του ΣΚΡΑΤΣ βρίσκεται πολύ ψηλά στις προτιμήσεις του κοινού, από τις πρώτες ημέρες κυκλοφορίας του. Μοιράζει από 100.000 ευρώ σε 10 τυχερούς, ενώ οι παίκτες που δεν κερδίζουν κάποιο ποσό συμμετέχουν σε κληρώσεις δεύτερης ευκαιρίας. Κάθε εβδομάδα διεκδικούν 1.000 ευρώ ύστερα από κλήρωση, ενώ 50 τυχεροί θα συμμετέχουν σε ειδική κλήρωση με έπαθλα από 1.000 ευρώ έως και 1.000.000 ευρώ.​ Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να σκάναρουν στο κινητό τους το QR code ενός λαχνού που δεν κέρδισε κάποιο ποσό».

Η συμμετοχή στις κληρώσεις

Η εβδομαδιαία κλήρωση της 2ης ευκαιρίας πραγματοποιείται κάθε Τρίτη και δίνει την ευκαιρία σε 1 νικητή να κερδίσει 1.000 ευρώ, ενώ για στην ειδική κλήρωση κληρώνονται 50 τυχεροί. «Ήδη 5 νικητές έχουν κερδίσει το ποσό των 1.000 ευρώ σε εβδομαδιαίες κληρώσεις. Οι συμμετοχές καταχωρούνται στο scratch.gr. Ωστόσο, οι παίκτες μπορούν και μέσω της εφαρμογής OPAP Store App να σκανάρουν τον λαχνό τους και εφόσον δεν κερδίζει, να ακολουθήσουν μια πολύ εύκολη διαδικασία για λάβουν μέρος στις κληρώσεις», τονίζει ο κ. Παρτάλης.

Το επετειακό παιχνίδι ΣΚΡΑΤΣ «Διπλή Ευκαιρία» κοστίζει 5 ευρώ είναι διαθέσιμο σε όλα τα καταστήματα ΟΠΑΠ, τους λαχειοπώλες και σε επιλεγμένα περίπτερα και mini markets.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης