ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

Melissa: Ένα μεγάλο μοίρασμα αγάπης με έμπρακτο αποτέλεσμα

Η Melissa επεκτείνει την καμπάνια της με κεντρικό μήνυμα «Η ζωή γεμίζει όταν μοιράζεσαι» μέσα από μία digital επικοινωνία στα Social Media για καλό σκοπό και σε συνεργασία με τη Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση «Μπορούμε» ανέλαβε να παραδώσει 10.000 μερίδες ζυμαρικών σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Γιατί η ζωή γεμίζει, όταν μοιράζεσαι εμπειρίες, στιγμές, αγάπη, καλοσύνη, καλό φαγητό. Η Melissa μας θυμίζει με κάθε αφορμή ότι μία τόσο απλή πράξη, μπορεί να αλλάξει τη ζωή τόσο τη δική μας όσο και των ανθρώπων γύρω μας προς το καλύτερο.

Παραμένοντας, λοιπόν, πιστή στις αξίες και τα ιδανικά της, η εταιρεία ενεργοποίησε μία πλειάδα αγαπημένων προσώπων που μετέφεραν ένα μήνυμα αγάπης καλώντας το κοινό σε ένα online μοίρασμα. Οι content creators δημιούργησαν μία αλυσίδα από πιάτα με λαχταριστά ζυμαρικά Melissa, που ταξίδεψαν από χέρι σε χέρι μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς και έγιναν οι κύριοι πρωταγωνιστές της ενέργειας.

Αποκορύφωμα της πρωτοβουλίας ήταν η παράδοση των 10.000 μερίδων ζυμαρικών Melissa στο «Μπορούμε» το οποίο έχει ως σκοπό τη μείωση της σπατάλης τροφίμων και την αύξηση της επισιτιστικής στήριξης σε όλη την Ελλάδα.

Η Melissa αποδεικνύει έμπρακτα ότι η κοινωνική συνεισφορά μπορεί να φέρει την αλλαγή που όλοι θέλουμε να δούμε. Γιατί όταν μοιράζεσαι, τότε είναι που μπορείς να κάνεις τον κόσμο λίγο καλύτερο. Τη ζωή μας λίγο πιο γεμάτη!

Δείτε το video της ενέργειας εδώ:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης