ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

#SamsungUnpacked: AI, assistants, λειτουργίες και δυνατότητες χωρίς προηγούμενο!

SAMSUNG / CNN GREECE

Στο Παρίσι και συγκεκριμένα σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο υπόγειο του Λούβρου έγιναν τα πολυπόθητα αποκαλυπτήρια για το #SamsungUnpacked event. Τα Galaxy Z Fold6 και Galaxy Z Flip6 αλλά και μία σειρά εντυπωσιακών wearables, όπως buds, watches, αλλά και ένα ring παρουσιάστηκαν και άφησαν άφωνο το παρευρισκόμενο πλήθος που δεν χόρταινε να χειροκροτεί. Ανάμεσα σε αυτούς και η δημοφιλής ηθοποιός Sydney Sweeney.

 Αποστολή στο Παρίσι: Σοφία Μαυραντζά

Smartphones

Μπορεί νωρίτερα φέτος, η Samsung να εγκαινίασε το Galaxy AI, ωστόσο με την παρουσίαση της νέας σειράς Galaxy Z, η Samsung εισάγει το επόμενο κεφάλαιο για το Galaxy AI, αξιοποιώντας περαιτέρω λειτουργίες, που επιτρέπουν μια σειρά από μαγευτικές εμπειρίες.

Galaxy Z Fold6 for productivity

Για όλους όσοι κινούνται στον χώρο του business με ατελείωτα meeting και εργασία 24/7, τότε η ευρεία γκάμα από ΑΙ χαρακτηριστικά και εργαλεία που προσφέρει το Galaxy Z Fold6 και ενισχύουν της δυνατότητες της ευρείας οθόνης, αυξάνοντας σημαντικά την παραγωγικότητα, είναι το smartphone που πάντα ήθελαν. Συγκεκριμένα, το Note Assist στα Samsung Notes προφέρει μετάφραση, περιλήψεις και αυτόματη μορφοποίηση για απλές και εύκολες σημειώσεις meeting. Επιπλέον, μια νέα ενσωματωμένη λειτουργία απομαγνητοφώνησης επιτρέπει τη μεταγραφή, τη μετάφραση και τη σύνοψη φωνητικών εγγραφών απευθείας από την εφαρμογή σημειώσεων. Κείμενα σε PDF φακέλους μπορούν να μεταφραστούν και να επικαλυφθούν άψογα μέσω της επιλογής PDF overlay translation στα Notes – ενώ υποστηρίζει ακόμη και κείμενο σε εικόνες και γραφήματα. Η νέα προσθήκη στις λειτουργίες Galaxy AI, είναι o Διερμηνέας από το Samsung Keyboard, που παράγει προτεινόμενο κείμενο βάσει απλών keywords για email και υποστηριζόμενες social media εφαρμογές. Συγκεκριμένα για τα social media, η λειτουργία του Διερμηνέα δημιουργεί κείμενο που αντανακλά στον τρόπο επικοινωνίας σου, μέσω ανάλυσης των προηγούμενων σου αναρτήσεων! Επιπλέον, η εμπειρία με το S Pen επεκτείνεται περαιτέρω, καθώς το ολοκαίνουργιο Sketch to image επιτρέπει να δημιουργήσετε ακόμη πιο εξελιγμένα έργα τέχνης, δημιουργώντας επιλογές εικόνων όταν απλώς σκιτσάρετε ή σχεδιάζετε πάνω σε φωτογραφίες στην οθόνη της εφαρμογής Gallery ή Notes.

Και αν είστε εξοικειωμένοι να αλληλεπιδράτε με το Gemini της Google από το desktop, τότε πρέπει να μάθετε πως η τελευταία εφαρμογή Google Gemini είναι πλήρως ενσωματωμένη στη νέα σειρά Galaxy Z, παρέχοντάς σας ένα προσωπικό ΑΙ βοηθό απευθείας από το smartphone σας. Απλά σύροντας τη γωνία της οθόνης ή λέγοντας “Hey Google”, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τον προσωπικό βοηθό Gemini και να λάβετε βοήθεια με το γράψιμο, τη μάθηση ή τον προγραμματισμό. Το Gemini είναι ενσωματωμένο σε ορισμένες από τις αγαπημένες εφαρμογές Google που χρησιμοποιείτε, διευκολύνοντας την οργάνωση ενός τέλειου ταξιδιωτικού δρομολογίου με πληροφορίες κράτησης πτήσεων και ξενοδοχείων σε πραγματικό χρόνο - και την εξερεύνηση διάσημων αξιοθέατων και των βέλτιστων διαδρομών για να φτάνετε εκεί χρησιμοποιώντας το Google Maps.

Τα παραπάνω είναι μία μικρή περιγραφή από τις απίστευτες δυνατότητες που δίνει η Samsung σε συνεργασία με τη Google, ώστε να έχετε έναν AI assistant διαρκώς στο… χέρι σας. Οι δυνατότητες του Galaxy Z Fold6 δεν τελειώνουν εδώ, αφού και στο κομμάτι της μετάφρασης, αλλά και στην επεξεργασία φωτογραφιών, πρωτοπορεί. Η αλήθεια είναι πως το Galaxy Z Fold6 δεν σας επιτρέπει μόνο να δημιουργείτε περιεχόμενο, αλλά και να το απολαμβάνετε.

Galaxy Z Flip6 for style

Η 3.4-ιντσών εξωτερική οθόνη Super AMOLED FlexWindow έχει αναβαθμιστεί ακόμη περισσότερο, υποστηρίζοντας λειτουργίες ΑΙ χωρίς καν να χρειάζεται να ανοίξετε τη συσκευή. Και για τις επικοινωνίες εν κινήσει, μπορείτε να απαντάτε σε μηνύματα με το Suggested replies, το οποίο αναλύει τα τελευταία μηνύματα σας, ώστε να προτείνει μια εξατομικευμένη απάντηση. Με το Galaxy AI, μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη συσκευή σας, που έχει μέγεθος τσέπης και πολλές από αυτές τις βολικές λειτουργίες που υπάρχουν στο FlexWindow (μουσική, πληροφορίες κ.ά.).

Με το AI Photo Ambient, μια ταπετσαρία μπορεί να αλλάζει σε πραγματικό χρόνο, ανάλογα με την ώρα και τον καιρό. Μπορείτε, επίσης, να δημιουργήσετε εύκολα την αισθητική που σας ταιριάζει με τις προτεινόμενες επιλογές διάταξης οθόνης μέσω επεξεργασίας της ταπετσαρίας– όπως τη μετακίνηση του ρολογιού και την αλλαγή του χρώματος του πλαισίου.

Η δημιουργικότητα ξεπερνά ακόμη και το FlexWindow. Το FlexCam συνεχίζει να προσφέρει την πολυδιάστατη εμπειρία φωτογράφισης και ξεκλειδώνει δημιουργικές επιλογές. Με το νέο Auto Zoom, το FlexCam βρίσκει αυτόματα το κατάλληλο καδράρισμα για τη λήψη, εντοπίζοντας το θέμα και κάνοντας ζουμ πριν προχωρήσει στις απαραίτητες προσαρμογές.

Οι νέοι 50MP Wide και 12MP Ultra-wide αισθητήρες παρέχουν μια αναβαθμισμένη φωτογραφική εμπειρία με καθαρές και ευκρινείς λεπτομέρειες στις εικόνες. Ο νέος αισθητήρας 50MP υποστηρίζει 2x οπτικό zoom για φωτογραφίες χωρίς θόρυβο, ενώ προσφέρει AI zoom για μια προηγμένη εμπειρία λήψης με έως και 10x zoom. Το Nightography, ενισχυμένο με video HDR επιτρέπει να τραβάτε ακόμη πιο φωτεινά βίντεο σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Wearables: Η ψηφιακή ευεξία στο προσκήνιο

Κατά τη διάρκεια του Unpacked, παρουσιάστηκαν τα ολοκαίνουργια Galaxy Buds3 και Galaxy Buds3 Pro, τα νέα, Galaxy Watch7 και Galaxy Watch Ultra, αλλά και το Galaxy Ring.

Galaxy Buds3 – stay AIconnected

Με τη δύναμη του Galaxy AI, η σειρά Galaxy Buds3 εισάγει μια νέα εμπειρία επικοινωνίας. Για παράδειγμα, αν παρακολουθείτε ένα συνέδριο σε μια ξένη γλώσσα, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τον Διερμηνέα στη λειτουργία Ακρόασης στο Galaxy Z Fold6 ή στο Flip6 με τα Galaxy Buds3 συνδεδεμένα στα αυτιά σας. Αυτό θα επιτρέψει να ακούσετε τη διάλεξη μεταφρασμένη σε μία από τις υποστηριζόμενες γλώσσες (δεν υποστηρίζονται τα ελληνικά) απευθείας μέσω των Galaxy Buds.

Επίσης, μπορείτε να ελέγχετε τις λειτουργίες της μουσικής μέσω των Φωνητικών Εντολών, χωρίς να αγγίζετε χειροκίνητα τα ακουστικά ή το smartphone σας.

Εάν ακούτε μουσική, τα Galaxy Buds3 Pro συλλέγουν και αναγνωρίζουν συνεχώς τον περιβάλλοντα ήχο και ρυθμίζουν αυτόματα το κατάλληλο επίπεδο θορύβου και ήχου χωρίς χειροκίνητη ρύθμιση μέσω των λειτουργιών Adaptive Noise Control, Siren Detect, και Voice Detect , προσφέροντας μέγιστη ευκολία.

Τα Galaxy Buds3 και Buds3 Pro προσφέρουν δύο επιλογές σχεδιασμού, προσαρμοσμένες στις ανάγκες του χρήστη. Συγκεκριμένα, τα Galaxy Buds3 Pro, είναι κατάλληλα για όσους αναζητούν καθηλωτικό ήχο, ενώ τα Buds3 απευθύνονται σε όσους προτιμούν να χρησιμοποιούν τη συσκευή σε διάφορες περιστάσεις για μεγάλο χρονικό διάστημα.

What about Galaxy Ring?

Το Galaxy Ring είναι ένα φανταστικό δαχτυλίδι που στόχο έχει να παρακολουθεί τα επίπεδα ευεξίας σας, συλλέγοντας δεδομένα, τα οποία θα μπορείτε να βλέπετε απευθείας στο smartphone σας. Δυστυχώς, δεν είναι ακόμα διαθέσιμο στην Ελλάδα, αλλά ευελπιστούμε σύντομα να έρθει.

Galaxy Watch7 & Galaxy Watch Ultra: Wellbeing everyday

Το Galaxy Watch7 έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα τη φυσική σας κατάσταση, καθώς σας παρακινεί να δημιουργήσετε υγιείς συνήθειες προσφέροντάς σας πολλούς τρόπους υποστήριξης της καθημερινής ευεξίας.

Πλέον, θα μπορείτε να παρακολουθείτε περισσότερους από 100 τρόπους άσκησης και να δημιουργήσετε την καθημερινή σας ρουτίνα, συνδυάζοντας διαφορετικές προπονήσεις με το Workout Routine για την επίτευξη των στόχων σας.

Με το Race, μπορείτε να συγκρίνετε τις τρέχουσες και προηγούμενες επιδόσεις σας σε πραγματικό χρόνο, για να παρακολουθείτε την πρόοδό σας, ενώ ταυτόχρονα, έχετε πλήρη εικόνα για το σώμα και τη φυσική σας κατάσταση με το Body Composition. Επιπλέον, το Galaxy Watch7 είναι το πρώτο Galaxy smartwatch που διαθέτει σύστημα GPS διπλής συχνότητας, το οποίο μπορεί να εντοπίσει με μεγαλύτερη ακρίβεια την τοποθεσία.

Διαθέτοντας τον εμβληματικό κυκλικό σχεδιασμό της Samsung, το Galaxy Watch7 σάς επιτρέπει να ταιριάζετε το προσωπικό σας στυλ με τα νέα λουράκια ρολογιών.

Επίσης θα μπορείτε να συνδέσετε τις συμβατές συσκευές σας και να απαντάτε στα μηνύματα με ευκολία, με τις έξυπνες Προτεινόμενες Απαντήσεις στις υποστηριζόμενες γλώσσες, οι οποίες προτείνουν το κατάλληλο κείμενο, αναλύοντας προηγούμενες συνομιλίες μέσω του Galaxy AI.

Με τα Double Pinch Gestures, οι χρήστες ελέγχουν εύκολα το Galaxy Watch και ένα συνδεδεμένο συμβατό Galaxy Smartphone, ακόμα και όταν τα χέρια σας είναι… γεμάτα!

Αν η προπόνηση είναι στο πρόγραμμά σας, το Galaxy Watch Ultra ξεκλειδώνει περισσότερες βελτιωμένες εμπειρίες προπόνησης. Το νέο cushion design ενισχύει την προστασία του smartwatch, ενώ το Dynamic Lug System για βελτιωμένη άνεση, δίνει τη δυνατότητα να γίνετε καλύτεροι οποτεδήποτε, όπου κι αν βρίσκεστε.

Το νέο smartwatch έρχεται με εκπληκτικές δυνατότητες, όπως η ενισχυμένη ανθεκτικότητα, με ένα πλαίσιο από Τιτάνιο επιπέδου 4 και αντοχή στο νερό 10 ATM. Επιπρόσθετα, λειτουργεί σε μεγαλύτερο εύρος υψομέτρων, έως 9.000 μέτρα ύψος, για προηγμένες εμπειρίες γυμναστικής, όπως ποδηλασία σε δύσκολα περιβάλλοντα.

Με την πρόσφατη προσθήκη του Quick Button, πλέον μπορείτε να ελέγχετε άμεσα τις προπονήσεις σας. Επιπλέον, μπορείτε να ενεργοποιήσετε μια σειρήνα έκτακτης ανάγκης για ασφάλεια. Μετά την προπόνηση, μπορείτε να ελέγξετε τα στατιστικά σας με μια ματιά, ενώ διαθέτει λειτουργία Night Mode στο σκοτάδι.

Επιπλέον, με μέγιστη φωτεινότητα 3.000 nits, με το Galaxy Watch Ultra μπορείτε να δείτε την οθόνη του ρολογιού σας ακόμα και κάτω από το έντονο φως του ήλιου.

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης