ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

Η AQUA Carpatica στήριξε το 28th Annual Economist Government Roundtable

Η AQUA Carpatica στήριξε το 28th Annual Economist Government Roundtable
Stavros.Giannoulis

To Φυσικό Μεταλλικό Νερό AQUA Carpatica ήταν χορηγός του 28th Annual Economist Government Roundtable που πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα και της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα.

Το συνέδριο προσπάθησε να απαντήσει σε θέματα όπως: η εξέλιξη της παγκοσμιοποίησης και ποιες οι προοπτικές της ελληνικής οικονομίας; Πώς θα εξελιχθεί η πράσινη μετάβαση και πώς θα επηρεάσει η εξέλιξη της τεχνητής νοημοσύνης; Το συνέδριο παρακολούθησαν περισσότεροι από 6.000 άνθρωποι από τουλάχιστον διαφορετικές χώρες.

Τόσο στο 28th Annual Economist Government Roundtable, όσο και στο δείπνο που πραγματοποιήθηκε με τον Πρωθυπουργό κο. Μητσοτάκη, αλλά στο δείπνο με τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κο, Κασσελάκη, έδωσε το παρών το μοναδικό με μηδενικά Νιτρικά Φυσικώς Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό Νερό και το Φυσικό Μεταλλικό Νερό με σχεδόν μηδενικά νιτρικά (0,6mg/l) AQUA Carpatica, που προσφέρουν ταυτόχρονα απαλή γεύση και απόλαυση.

Έδωσε την ευκαιρία στους συνέδρους να δροσιστούν μιας και ο υδράργυρος ήταν αρκετά ψηλά.

Το AQUA Carpatica αναβλύζει από δύο πηγές στα Καρπάθια όρη την ιδιαίτερη πατρίδα των Φυσικώς Ανθρακούχων Μεταλλικών Νερών. Έχει ήδη περισσότερες από 100+ διεθνείς διακρίσεις κυρίως για τη γεύση του και την ποιότητα του.

Λίγα λόγια για την AQUA Carpatica:

Οι πηγές AQUA Carpatica ανακαλύφθηκαν το 2005 κι αφού ερευνήθηκαν και αναλύθηκαν για 5 συνεχόμενα έτη ξεκίνησε η εμφιάλωσή το 2010, ενώ πρόσφατα μπήκε και στην Ελληνική αγορά. H AQUA Carpatica έχει αποσπάσει 100+ διεθνή βραβεία τόσο για την ποιότητα όσο και για την απαλή γεύση του ενώ παράλληλα δεν αφήνει κάποια επίγευση. Χάρη στα μηδενικά νιτρικά (φυσικώς ανθρακούχο νερό) και στα σχεδόν μηδενικά νιτρικά (φυσικό μεταλλικό νερό) τα AQUA Carpatica είναι ιδανικά για εγκύους και παιδιά. Το AQUA Carpatica βρίσκεται ήδη σε παγκόσμιες αγορές (Ηνωμένες Πολιτείες, Μ. Βρετάνια, Ιαπωνία, Ντουμπάι, Ισπανία , Αυστραλία, Ουγγαρία, Κίνα κλπ.) κι έχει τύχει διεθνούς αναγνώρισης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ