ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

Πώς η ενεργειακή αναβάθμιση των οικιακών συσκευών, αλλάζει την ποιότητα ζωής κάθε νοικοκυριού

Οι αυξημένες ανάγκες διαβίωσης κάθε νοικοκυριού -θέρμανση, κλιματισμός, ζεστό νερό, ρεύμα- συγκαταλέγονται στις καθημερινές ανάγκες, οι οποίες έχουν καταστήσει τα σύγχρονα σπίτια αρκετά ενεργοβόρα, επιβαρύνοντας σημαντικά το περιβάλλον.

Αυτό μάλιστα, σε συνδυασμό με τη σημαντική αύξηση του κόστους ενέργειας τα τελευταία χρόνια, κάνει επιτακτική την ανάγκη για μία αλλαγή που θα μπορέσει να βελτιώσει την ποιότητα ζωής σας και κατ’ επέκταση να μειώσει το περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

Θέτοντας, λοιπόν, ως προτεραιότητα την ενεργειακή αναβάθμιση, η αλλαγή αυτή μπορεί να ξεκινήσει από το σπίτι σας. Και αυτό, διότι η ενεργειακή αναβάθμιση μπορεί να συμβάλει στην καταπολέμηση της ακρίβειας και το σπίτι σας, ο χώρος δηλαδή που βρίσκεστε τις περισσότερες ώρες της ημέρας, μπορεί να αποτελέσει την «εκκίνηση» αυτού του εγχειρήματος.

Αν τώρα αναρωτιέστε, ποιος είναι ο κατάλληλος τρόπος να γίνει αυτή η «εκκίνηση», τότε αρκεί να γνωρίσετε το πρόγραμμα «Αλλάζω και Εξοικονομώ», την ιδιωτική πρωτοβουλία των Public, που με στόχο την ποιοτικότερη ζωή στο σπίτι, επιχειρεί να βοηθήσει όλα τα νοικοκυριά να αναβαθμίσουν ενεργειακά -και όχι μόνο- το σπίτι τους.

Η αλλαγή ξεκινάει από την ενέργεια

Το κομμάτι της ποιοτικής ζωής στο σπίτι είναι πολύ σημαντικό για κάθε νοικοκυριό και για αυτό, η αναζήτηση λύσεων που μπορούν να αναβαθμίσουν την καθημερινότητά σας, ικανοποιώντας τις ανάγκες σας και συγχρόνως να μειώσουν το περιβαλλοντικό σας αποτύπωμα, κρίνονται απαραίτητες, αν όχι αναγκαίες. Επομένως, χρειάζεστε έναν συνδυασμό υψηλής ενεργειακής απόδοσης, χαμηλής κατανάλωσης και φυσικά βιώσιμου τρόπου ζωής. Πλέον, έχετε την επιλογή να πετύχετε όλα τα παραπάνω με την πρωτοβουλία «Αλλάζω και Εξοικονομώ» των Public, που σας δίνει τη δυνατότητα να αντικαταστήσετε τις παλιές ηλεκτρικές συσκευές σας με νέες, φιλικές προς το περιβάλλον. Ευτυχώς, η «πράσινη» τεχνολογία στα Public εξελίσσεται με ραγδαίους ρυθμούς και έτσι, κάθε νοικοκυριό μπορεί να αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής του, επιλέγοντας ανάμεσα από 1.000 προϊόντα, 10 διαφορετικών κατηγοριών.

Ξεκινώντας από τις οικιακές συσκευές που αποτελούν «πυλώνα» ενός νοικοκυριού, δηλαδή το ψυγείο, το πλυντήριο ρούχων και το κλιματιστικό, μπορείτε να επωφεληθείτε κάνοντας αντικατάσταση του παλιού σας ψυγείου, με ένα που θα διαθέτει συμπιεστή inverter με αυτόματη ρύθμιση στροφών ανάλογα με τις ανάγκες ψύξης, του πλυντήριού σας με ένα που θα εξοικονομεί νερό και ενέργεια και του κλιματιστικού σας με ένα ενεργειακής κλάσης Α+++, που θα εξοικονομεί έως και 60% στον λογαριασμό ρεύματος.

Βέβαια, εκτός από τις λευκές συσκευές, η νέα πρωτοβουλία των Public, έχοντας ως βασικό στόχο της τη δημιουργία ενός πιο βιώσιμου κόσμου, περιλαμβάνει κουζίνες, εστίες, σκούπες stick και robot, τηλεοράσεις και όλα τα gadgets που μπορείτε να αντικαταστήσετε, για να μετατρέψετε το σπίτι σας σε Smart Home.

Πώς η καθημερινότητά σας μπορεί να γίνει πιο «πράσινη»

Η ενεργειακή αναβάθμιση, ωστόσο, που προωθεί το νέο πρόγραμμα «Αλλάζω και Εξοικονομώ», δεν είναι το μόνο όφελος που μπορείτε να προσκομίσετε, ανταλλάσσοντας τις παλιές οικιακές συσκευές σας. Συγκεκριμένα, η ιδιωτική αυτή δράση των Public περιλαμβάνει προσφορές και δωροεπιταγές έως 100€, σε περίπτωση που ανακυκλώσετε την παλιά συσκευή σας, ενώ οι αγορές σας μπορούν να γίνουν άτοκα, χωρίς κάρτα με έως και 36 χαμηλές δόσεις. Προς διευκόλυνσή σας, έχει φροντίσει, επιπλέον, να σας παρέχει και δωρεάν εγκατάσταση των νέων συσκευών, ενώ με το νέο πρόγραμμα ανταμοιβών «Public + Wollet» μπορείτε να έχετε επιπλέον επιστροφή αξίας.

Αυτό σημαίνει πως αυτήν τη στιγμή μπορείτε, για παράδειγμα, να αγοράσετε άτοκα, χωρίς κάρτα, ένα κλιματιστικό ενεργειακής κλάσης Α+++ με δωρεάν εγκατάσταση και με την ανακύκλωση του παλιού σας, να πάρετε ένα κουπόνι αξίας έως 100€, για την επόμενη αγορά σας. Όμως, το όφελος σας δεν σταματάει εδώ, διότι με τη συγκεκριμένη αγορά, θα λάβετε και επιστροφή αξίας 1% στο «Public + Wallet» για επόμενη αγορά σε οποιαδήποτε κατηγορία προϊόντων στo δίκτυo καταστημάτων Public.

Επομένως, το πρόγραμμα «Αλλάζω και Εξοικονομώ» των Public αποτελεί μία πολυδιάστατη και σημαντική πρωτοβουλία η οποία, όπως φαίνεται, προσφέρει οικονομικά, περιβαλλοντικά αλλά και κοινωνικά οφέλη. Και αυτό διότι προστατεύει το περιβάλλον, βοηθώντας κάθε νοικοκυριό να μειώσει το περιβαλλοντικό του αποτύπωμα και συμβάλλει στη δημιουργία ενός πιο βιώσιμου και ανθεκτικού μέλλοντος για όλους. Μην το σκέφτεστε άλλο, λοιπόν, πάρτε την πρωτοβουλία και φέρτε την αλλαγή στο σπίτι σας, με ένα και μόνο «βήμα!»

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης