ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

Η τηλεόραση είναι η συσκευή που «χρωματίζει» όλες τις στιγμές σας

Η αλήθεια είναι πως αν υπάρχει μία συσκευή, η οποία δεν λείπει από κανένα ελληνικό σπίτι, αυτή είναι σίγουρα η τηλεόραση.

Πρόκειται για μία συσκευή που έκανε την εμφάνισή της στην Ελλάδα στο τέλος της δεκαετίας του ’60 και έκτοτε είναι συνδεδεμένη με όλες τις -μικρές ή μεγάλες- στιγμές της καθημερινότητάς μας.

Και αυτό, γιατί από την πρώτη ασπρόμαυρη μετάδοση εικόνας μέχρι τις σύγχρονες, «έξυπνες» τηλεοράσεις του σήμερα, ένα είναι το σίγουρο: Η τεχνολογία αυτή έχει διανύσει μακρά πορεία, αλλάζοντας σε μεγάλο βαθμό τον τρόπο με τον οποίο περνάμε τον προσωπικό μας χρόνο, ψυχαγωγούμαστε, διασκεδάζουμε και επικοινωνούμε. Και φυσικά, έχει εξελιχθεί και η ίδια με την πάροδο των χρόνων.

Η ιστορία πίσω από την οθόνη: Από το 1987 μέχρι σήμερα

Όπως η ιστορία της τηλεόρασης είναι μεγάλη και η απαρχή της εμφανίζεται στον προηγούμενο αιώνα, έτσι και το brand Turbo-X διανύει παράλληλο δρόμο και υπάρχει στην αγορά από το 1987. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, και συγκεκριμένα από την απόφαση του Γιώργου Γεράρδου, σημερινού προέδρου της ΠΛΑΙΣΙΟ, να επενδύσει στα ελληνικά χέρια, κάνοντας την Turbo-X ένα brand ανάλογο της εποχής, το οποίο αργότερα θα εξελισσόταν σε ένα από τα πιο χαρακτηριστικά ελληνικά τεχνολογικά brands.

Και μπορεί τη δεκαετία του ‘80 να εξειδικευόταν στα PC, στηρίζοντας τη νέα γενιά των «πληροφορικάριων», όμως η αλήθεια είναι πως είχε ήδη ανοίξει τον δρόμο για να είναι σήμερα, τέσσερις δεκαετίες μετά, ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα brands στον χώρο της τεχνολογίας.

27 χρόνια μετά την εμφάνιση του brand Turbo-X, το 2014 αναδεικνύεται σε χρονιά-σταθμό η οποία όρισε την εξέλιξη της τηλεόρασης στην Ελλάδα. Και αυτό γιατί το ΠΛΑΙΣΙΟ εισήγαγε στην ελληνική αγορά τις τηλεοράσεις Turbo-X, αποδεικνύοντας ότι η κορυφαία ποιότητα στην εικόνα και τον ήχο δεν είναι απαραίτητα προνόμιο των ακριβότερων μοντέλων.

Φτάνοντας στο σήμερα και έχοντας 10 χρόνια παρουσίας στην αγορά, οι τηλεοράσεις Turbo-X προσφέρουν απεριόριστες δυνατότητες που υπόσχονται να κάνουν τη διαφορά σε κάθε στιγμή της καθημερινότητάς σας. Και αυτό, χάρη στις τεχνολογίες εικόνας, ήχου και λειτουργιών, οι οποίες είναι απεριόριστες και αντανακλούν απόλυτα τις ανάγκες της εποχής και του κόσμου. Στα «συν» των τηλεοράσεων Turbo-X, μάλιστα, έρχονται να προστεθούν το design, η ανάλυση έως και 4K, ο ήχος Dolby Atmos και DTS, η ενσωματωμένη τεχνολογία οθόνης OLED και QLED, αλλά και τα λειτουργικά συστήματα Google, Android και VIDAA σε τηλεοράσεις διαφορετικών μεγεθών που φθάνουν έως και 70 ίντσες. Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω, δεν είναι τυχαίο που οι συγκεκριμένες τηλεοράσεις έχουν καταγράψει πωλήσεις που ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο τεμάχια, έχοντας το τρίτο μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς (σε τεμάχια).

Πώς μια τηλεόραση προσφέρει την απόλυτη τηλεοπτική εμπειρία;

Μπορεί για πολλούς να είναι μια «έξυπνη» οθόνη, όμως για τους ανθρώπους οι οποίοι ασχολούνται με το Turbo-X είναι πολλά περισσότερα. Και αυτό, διότι απώτερος στόχος είναι να βρίσκονται πάντα στην τεχνολογική πρωτοπορία. Γι’ αυτό, άλλωστε, μαζί με το brand, πηγαίνουν «πακέτο» και υπηρεσίες που δημιουργούν στιγμές σημαντικές και σίγουρα αξέχαστες.

Από την εγκατάσταση του Home Theater για εμπειρίες παρακολούθησης ταινιών ή βραδιές με φίλους και την οικογένεια, παρόμοιες με αυτές στον κινηματογράφο, και το Image Calibration για την καλύτερη απόδοση των χρωμάτων και των λεπτομερειών της εικόνας, μέχρι την επιτοίχια εγκατάσταση της τηλεόρασης και την επισκευή της, το σίγουρο είναι πως οι υπηρεσίες των τηλεοράσεων Turbo-X, θα αναβαθμίσουν τις στιγμές σας.

Για εσάς, λοιπόν, που θέλετε να βιώνετε καθημερινά την πιο σύγχρονη και εξελιγμένη τηλεοπτική εμπειρία -από τους μεγαλύτερους αγώνες της χρονιάς μέχρι το binge-watching της αγαπημένης σας σειράς- μόλις βρήκατε μία λύση που συνδυάζει τις τεχνολογίες εικόνας και ήχου με τις πιο smart λειτουργίες, και μάλιστα στις πιο προσιτές τιμές. Αρκεί να κάνετε μία βόλτα σε ένα κατάστημα ΠΛΑΙΣΙΟ, εκεί όπου θα ανακαλύψετε μία ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών για κάθε ανάγκη. Γι’ αυτό μια επίσκεψη σε ένα κατάστημα ΠΛΑΙΣΙΟ, εκεί όπου θα έχετε τη δυνατότητα να ανακαλύψετε μία ποικιλία περίπου 25 διαφορετικών μοντέλων τηλεοράσεων Turbo-X, είναι το «κλειδί» για να κάνετε τη σωστή επιλογή και να αποκτήσετε αυτήν την τηλεόραση που θα αναβαθμίσει τις στιγμές σας. Πάντα, φυσικά, με την πολύτιμη βοήθεια των πιο εξειδικευμένων συνεργατών, οι οποίοι θα σας βοηθήσουν να διαλέξετε την τηλεόραση που σας ταιριάζει και θα είναι εκεί για ό,τι άλλο χρειαστείτε.

Η τηλεόραση, λοιπόν, αυτή η συσκευή που έχει τη θέση της σε κάθε σπίτι και είναι το background noise σε όλες τις στιγμές σας, έχει ελληνική «ταυτότητα» και φέτος γιορτάζει, αφού οι Turbo-X TVs κλείνουν δέκα χρόνια στην ελληνική αγορά. Οπότε μην το σκέφτεστε άλλο, γιορτάστε και εσείς μαζί και κάντε στον εαυτό σας δώρο την πιο ανανεωμένη και σύγχρονη τηλεόραση που θα αναβαθμίσει την καθημερινότητά σας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης