ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

Hisense: To πρώτο Experience Center για επαγγελματίες, αλλάζει τα δεδομένα στον κλιματισμό

Τα «μυστικά» και τις λεπτομέρειες που κάνουν το σπίτι μας ή το γραφείο μας όαση δροσιάς όταν ο υδράργυρος χτυπάει… κόκκινο και εστία θαλπωρής τις κρύες μέρες του χειμώνα, μοιράζεται με τους επαγγελματίες η Hisense σε έναν νέο, υπερσύγχρονο χώρο.

Εγκαινιάζοντας το Experience Center, το πρώτο που δημιουργεί στην Ελλάδα, η Hisense επιβεβαιώνει ότι με την καινοτομία και την τεχνογνωσία που φέρει, διεκδικεί σημαντικό μερίδιο της αγοράς του κλιματισμού και ταυτόχρονα, κάνει ένα σημαντικό βήμα στην κατεύθυνση της ενημέρωσης και της εκπαίδευσης των επαγγελματιών του χώρου.

Ο πολυλειτουργικός χώρος που εγκαινιάστηκε τον Μάιο στην Αθήνα, ανοίγει τις πόρτες του σε επαγγελματίες και τους «ξεναγεί» σε ένα hub στο οποίο μπορεί να σχεδιαστεί το «μικροκλίμα» κάθε χώρου, όποιες και αν είναι οι ανάγκες και οι απαιτήσεις. Άλλωστε, η φιλοσοφία της Hisence είναι ότι «το κλίμα, οι άνθρωποι το δημιουργούν. Το ίδιο και το μέλλον».

Το Experience Center -δηλαδή οι ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις στο κέντρο της Αθήνας, και συγκεκριμένα στα Κάτω Πατήσια- υποδέχεται B2B πελάτες, μηχανικούς, τεχνικούς και τους εισάγει σε έναν κόσμο τεχνολογικής υπεροχής, πρωτοπορίας και ενεργειακής απόδοσης.

Εκεί, οι επισκέπτες μπορούν να δουν τα κλιματιστικά της Hisense και να συζητήσουν για custom made λύσεις που θα «μεταμορφώσουν» την ατμόσφαιρα των εσωτερικών χώρων.

Οι στόχοι του εγχειρήματος

Με τη δημιουργία του Experience Center, η Hisense, στοχεύει στην παρουσίαση των λύσεων κλιματισμού και ολόκληρης τη γκάμας των προϊόντων HVAC (Heating, Cooling and Ventilation) της εταιρείας, οι οποίες καλύπτουν τόσο οικιακές όσο και εμπορικές εφαρμογές. Ο χώρος έχει σχεδιαστεί με υψηλές προδιαγραφές ποιότητας και αισθητικής, δημιουργώντας ένα περιβάλλον που εμπνέει και ενθαρρύνει τη μάθηση και τη συνεργασία.

Στοχεύει επίσης στην εκπαίδευση και αναβάθμιση των δεξιοτήτων των επαγγελματιών του κλάδου, μέσα από την παροχή πρακτικής εμπειρίας και γνώσης για τις τελευταίες τεχνολογίες και καινοτομίες της Hisense, με τον πολυλειτουργικό χώρο να έχει προβλέψει για ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα εκπαίδευσης, η οποία διαθέτει λειτουργικές μονάδες HVAC.

Όπως τονίζει ο κ. Τίμος Δασκαλόπουλος, CEO του Delphis Group, το Hisense Experience Center φιλοδοξεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην εκπαίδευση ψυκτικών και μηχανικών σε ολόκληρο το -συνεχώς μεταβαλλόμενο εξαιτίας των αλλαγών του νομοθετικού πλαισίου από την Ευρωπαϊκή Ένωση- φάσμα του κλιματισμού.

Ο κ. Δασκαλόπουλος ήταν και ο οικοδεσπότης της τελετής εγκαινίων του Hisense Experience Center στα οποία διακεκριμένοι προσκεκλημένοι έδωσαν το «παρών» και χαιρέτισαν αυτό το νέο εγχείρημα. Συγκεκριμένα, το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας εκπροσωπήθηκε από τους Γενικούς Γραμματείς κ. Πέτρο Βαρελίδη και κ. Ευθύμιο Μπακογιάννη, ενώ από την Πρεσβεία της Κίνας παρευρέθηκε η εμπορική ακόλουθος κ. LI Ying. Επιπλέον, από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, ο Δρ. Χρίστος Βλαχοκώστας, Αναπληρωτής Καθηγητής και Αντιπρόεδρος του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών, από την Hisense International, ο Regional Sales Director κ. Bostjan Vodeb, από την Hisense VRF, ο Regional Sales Manager κ. Allen Wang, αλλά και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ψυκτικών Ελλάδος (ΟΨΕ) κ. Δημήτριος Κοντούσιας.

Οι ομιλίες στο πλαίσιο των εγκαινίων επικεντρώθηκαν στη βιωσιμότητα των λύσεων κλιματισμού της Hisense, τη διαρκή αναβάθμιση δεξιοτήτων και την εκπαίδευση των μηχανικών και τεχνικών του κλάδου, την ανταλλαγή ιδεών και την παρουσίαση καινοτόμων προϊόντων. Μάλιστα, έμφαση δόθηκε και στις ελληνοκινεζικές σχέσεις και τη σημασία της επένδυσης εκ μέρους της Κίνας και της Hisense στην Ελλάδα, ενός brand το οποίο μετασχηματίζεται και διεκδικεί τη θέση του στην αγορά της χώρας μας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κινεζική εταιρεία Hisense επενδύει διαρκώς στην καινοτομία και τη βιωσιμότητα, δημιουργώντας νέα προϊόντα στον κλιματισμό, τις οικιακές συσκευές και τις συσκευές ήχου και εικόνας. Το brand έχει ισχυρή παρουσία στην Ελλάδα και διευρύνει συνεχώς το μερίδιό του στην αγορά. Από το 2021 η Delphis Group αντιπροσωπεύει την πλήρη γκάμα των κλιματιστικών της εταιρείας στο εξειδικευμένο δίκτυο μηχανικών και τεχνικών στη χώρα μας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης