ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

Smart Home: Η απόφαση που έκανε την καθημερινότητά μου ακόμη πιο… «έξυπνη»

Μέσα σε μια καθημερινότητα γεμάτη υποχρεώσεις και «τρέξιμο» στους δρόμους της πόλης, όλα όσα αναζητάμε από το σπίτι μας είναι άνεση, ευκολία και ασφάλεια. Θέλουμε μία καθημερινότητα στο σπίτι όσο πιο easy going γίνεται.

Πώς όμως, θα καταφέρουμε να μετατρέψουμε το σπίτι μας στο απόλυτο «καταφύγιό» μας, το place to be που θα μας προσφέρει όλα όσα χρειαζόμαστε πριν καν τα σκεφτούμε; Μπορεί η συγκεκριμένη σκέψη να μοιάζει με σενάριο επιστημονικής φαντασίας, όμως πίστεψέ μας δεν είναι, μιας και το μόνο που χρειάζεται για να «κλειδώσουμε» εκτός σπιτιού το στρες και την ένταση, είναι να μετατρέψουμε το σπίτι μας… σε Smart Home και να κάνουμε την κάθε ημέρα μας λίγο πιο εύκολη και λειτουργική.

Ακόμη να σε πείσουμε; Πολύ γρήγορα θα συνειδητοποιήσεις ότι σε μια εποχή που όλα είναι smart, δεν είναι δυνατόν να μην είναι «έξυπνο» και το σπίτι σου. Είτε επιλέξεις λοιπόν, «έξυπνο» φωτισμό, είτε «έξυπνους» θερμοστάτες, ένα είναι το σίγουρο: Επιστρέφοντας στο πιο «έξυπνο» σπίτι, θα απολαμβάνεις άνεση, ευκολία, ασφάλεια και εξοικονόμηση σε χρήματα και ενέργεια. Ένα πολύ καλό παράδειγμα που πάει την smart home εμπειρία σε άλλο level, είναι το COSMOTE SMART HOME CONNECT, μια νέα υπηρεσία που ήρθε για να βάλει στη ζωή μας το smart living.

Η εμπειρία που μου «έλυσε» τα χέρια

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή! Δεν σου κρύβω, ότι εδώ και καιρό γνώριζα ότι ένα «έξυπνο» σπίτι είναι όλα όσα χρειάζομαι για να κάνω level up στην καθημερινότητά μου, γι’ αυτό δεν άργησα να ανακαλύψω πώς μπορώ να κάνω την επιθυμία μου πραγματικότητα. Και κάπως έτσι, έπεσα πάνω στο COSMOTE SMART HOME CONNECT, το οποίο προσφέρει ένα πλήρες πακέτο τεχνολογικών εργασιών και smart συσκευών. Χωρίς να χάσω πολύ χρόνο, βρισκόμουν ήδη, στο πιο κοντινό κατάστημα της COSMOTE.

Πηγαίνοντας εκεί, με περίμενε μια τεράστια γκάμα από προηγμένες Smart Home συσκευές και μάλιστα, σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές: Από «έξυπνες» πρίζες και αυτόματη ταΐστρα για κατοικίδια μέχρι έξυπνα κουδούνια, από κορυφαία brands, που μπορούν να εξοπλίσουν κάθε σπίτι και να δημιουργήσουν τον πιο ασφαλή και άνετο χώρο. Δεν το σκέφτηκα πολύ λοιπόν, ήμουν έτοιμη να κλείσω το ραντεβού με τον τεχνικό της εταιρείας, που θα μου άλλαζε την καθημερινότητα.

Κατόπιν ραντεβού, λοιπόν, η εξειδικευμένη ομάδα της COSMOTE, μελέτησε όλο το σπίτι μου ενδελεχώς και μου πρότεινε πώς μπορούν να ενταχθούν οι «έξυπνες» συσκευές σε αυτό, ανάλογα με τις ανάγκες, τόσο τις δικές μου όσο και του διαμερίσματός μου. Αμέσως μετά, σειρά είχε η εγκατάσταση όλων των συσκευών που είχα επιλέξει, οι κατάλληλες εργασίες -με εγγύηση ενός έτους- για την τοποθέτηση των «έξυπνων» διακοπτών που είχα διαλέξει και φυσικά, η ρύθμισή τους από τους τεχνικούς, οι οποίοι μου εξήγησαν με λεπτομέρεια τον τρόπο λειτουργίας τους.

Σήμερα, μπορώ να σου πω με βεβαιότητα ότι οι Smart Home συσκευές αλλά και το πιο δυνατό σήμα Wi-Fi, αναβάθμισαν όχι μόνο το σπίτι μου -κάνοντάς το ένα από τα πιο smart της πόλης- αλλά και την ρουτίνα μου. Διότι ακόμη και εάν για παράδειγμα, ξεχάσω το φως στο σαλόνι ανοιχτό ή αφήσω τα κλειδιά μου μέσα φεύγοντας για το γραφείο, ξέρω πως δεν έχω κανέναν λόγο να ανησυχώ, αφού το COSMOTE SMART HOME CONNECT θα μου δώσει τη λύση!

Μια επίσκεψη σε ένα κατάστημα COSMOTE λοιπόν (θα μπορούσα να πάω και σε ένα κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ ή να κλείσω ραντεβού online στη σχετική Φόρμα Επικοινωνίας στο cosmote.gr ή στο germanos.gr ή ακόμα και να καλέσω το 13888) ήταν αρκετή για να διευκολύνω τη ζωή μου και να αποκτήσω το πιο «έξυπνο» σπίτι, πάντα με την πολύτιμη βοήθεια έμπειρων τεχνικών. Πλέον μπορώ να ρυθμίζω τα πάντα στο διαμέρισμά μου… από το smartphone μου. Μην το σκέφτεσαι λοιπόν, το «έξυπνο» σπίτι είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι για να έχεις την πιο αναβαθμισμένη καθημερινότητα με μόνο ένα κλικ!

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης