ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

Το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος μάς παρακινεί να δώσουμε αίμα

Το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος μάς παρακινεί να δώσουμε αίμα

Το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη, στις 14 Ιουνίου, στοχεύει στην ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση όλων για την σπουδαιότητα της εθελοντικής αιμοδοσίας.

Με το μότο «Όσο φυσικό είναι να πίνεις νερό, τόσο φυσικό είναι να δίνεις αίμα», το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος μας προτρέπει να προσφέρουμε στους συνανθρώπους μας το ύψιστο δώρο αγάπης, ένα αγαθό που είναι σε ανεπάρκεια και ο μόνος παραγωγός του είναι ο άνθρωπος. Ένα πραγματικό και το πιο ουσιαστικό δώρο ζωής, καθώς δεν υπάρχει μεγαλύτερη προσφορά από την ίδια την ζωή.

Με ανθρωποκεντρική φιλοσοφία και προσέγγιση, το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος διαδίδει το μήνυμα αλληλεγγύης και προσφοράς, υπενθυμίζοντας ότι «το αίμα σώζει ζωές» και μόνο η ευαισθησία μας για τον συνάνθρωπο μπορεί να το προσφέρει σε επάρκεια. Ο σκοπός δεν είναι άλλος από το να ενισχύσει τον εθελοντισμό και να μας ευαισθητοποιήσει για τη συμμετοχή όλο και περισσότερων εθελοντών αιμοδοτών, που μετατρέπονται σε πολύτιμους συνοδοιπόρους της ζωής. Έτσι, πραγματοποιεί καμπάνια ενημέρωσης σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας (Αθήνα, Ιωάννινα, Θεσσαλονίκη, Βόλος, Πάτρα και Ηράκλειο Κρήτης), για να διαδώσει το μήνυμα ανθρωπιάς και τη σπουδαιότητα της εθελοντικής αιμοδοσίας.

H εθελοντική αιμοδοσία για το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος, αποτελεί την κορωνίδα των δράσεων στο πρόγραμμα «Ο Β-οίκος της ζωής μας», ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα πρωτοβουλιών με επίκεντρο τον άνθρωπο, το περιβάλλον και τον πολιτισμό.

Με το βλέμμα στραμμένο σε όσους έχουν ανάγκη, το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος, έχει ξεκινήσει από το 2010 τις εσωτερικές εθελοντικές αιμοδοσίες με απαρέγκλιτη

συνέπεια. Με την συνολική συμμετοχή των εργαζόμενων της εταιρείας, μέχρι τον περασμένο Φεβρουάριο έχουν συγκεντρωθεί 1.064 φιάλες αίμα από τις συνολικά 41 αιμοδοσίες. Συμπληρωματικά, «αγκαλιάζοντας» με κάθε τρόπο την εθελοντική αιμοδοσία, το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος έχει προσφέρει μια κινητή μονάδα αιμοληψίας στο νοσοκομείο «Χατζηκώστα» Ιωαννίνων και τρία ειδικά οχήματα, με υπερσύγχρονο εξοπλισμό, για την ασφαλή μεταφορά φιαλών αίματος στο Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας (ΕΚΕΑ).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ