ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

Νέα προσθήκη RED Center στα νότια προάστια για κάθε ανάγκη «coworking space»

Νέα προσθήκη RED Center στα νότια προάστια για κάθε ανάγκη «coworking space»
www.redcenter.gr

Η επαγγελματική δραστηριότητα κρύβει πολλές εκπλήξεις, είναι η αλήθεια. Κάποιες από αυτές λύνονται εύκολα, κάποιες όμως προκαλούν κανονικό… πονοκέφαλο ενώ πασχίζεις να οργανωθείς. Το να στήσεις, ας πούμε, τα γραφεία της επιχείρησής σου θα έπρεπε κανονικά να είναι απλό και γρήγορο. Αλλά δεν είναι. Όχι σε αυτήν τη χώρα, τουλάχιστον.

Συνεπώς, δεν είναι τυχαίο που έχουν ανοίξει διάφορα coworking spaces για να καλύψουν αυτήν την ανάγκη. Η νέα προσθήκη του RED Center στα νότια προάστια αποτελεί talk of the town στην Αθηναϊκή ριβιέρα και μπορεί να είναι η λύση για διάφορα σενάρια που ενδεχομένως είσαι πρωταγωνιστής.

Σενάριο 1ο: ψάχνεις γραφεία για την εταιρεία σου. Άμεσα. Να είναι μοντέρνα, φωτεινά αλλά και λειτουργικά. Μα πρωτίστως να μην χρειάζεται να ασχοληθείς με τίποτε παραπάνω πέραν του να μεταφέρεις τον υπολογιστή σου εκεί.

Σενάριο 2ο:
η εταιρεία σου ανέλαβε ένα νέο project (εύγε!) και χρειάζεται χώρο για το προσωπικό που θα το «τρέξει» αλλά δεν χωράει στα γραφεία σας.

Σενάριο 3ο: δουλεύεις από το σπίτι/ τη βιβλιοθήκη (μπράβο σου!), ή κάποιο καφέ και δεν μπορείς άλλο τη φασαρία από τα παιδιά, τον σκύλο ή τον διπλανό που ακούει μουσική. Όλα έχουν και το όριό τους, άλλωστε.

Σενάριο 4ο: χρειάζεσαι ένα meeting room αντάξιο της δουλειάς που έχεις κάνει για να κερδίσεις τον πελάτη. Πιο μεγάλο ή και πιο μικρό. Με οθόνη για να δείξεις την παρουσίαση που ετοίμασες, ήσυχο για να παραμείνει συγκεντρωμένος. Και μετά, γιατί όχι, πηγαίνετε και μία βόλτα στην παραλία να ανοίξει το μάτι.

red-co-working-space.jpg


Σενάριο 5ο: ξεκινάτε! Η ιδέα γεννήθηκε, η χρηματοδότηση βρέθηκε, η εταιρεία στήθηκε αλλά τα έξοδα δεν είναι παίξε – γέλασε. Πρέπει να ξέρεις ακριβώς πόσα θα δίνεις κάθε μήνα, χωρίς εκπλήξεις!

Σενάριο 6ο: η ώρα της εταιρικής εκδήλωσης πλησιάζει και ψάχνεις έναν πρωτότυπο χώρο να τη στεγάσει και -πρωτίστως!- να εντυπωσιάσει τους συμμετέχοντες. Με θέα όλη την Αθήνα (Ακρόπολη & Λυκαβηττός “στο πιάτο”), catering, κέντρο απόκεντρο αλλά και με τέχνη. Ναι ναι, πολλή τέχνη, ολόκληρη γκαλερί για την ακρίβεια!

Σενάριο 7ο: ζεις εκτός των τειχών αλλά τώρα η ζωή σε φέρνει για ένα διάστημα στην Αθήνα και ψάχνεσαι πώς θα δουλεύεις χωρίς αντιπερισπασμούς. Όποτε θέλεις, χωρίς δεσμεύεις, αλλά με όλες τις παροχές που χρειάζεσαι.

private-event-(1).jpg


Σενάριο 8ο: δεν μπορείς/ δεν θες/ δεν επιτρέπεται/ δεν συμφέρει να έχεις τη φορολογική έδρα της επιχείρησης ή του σωματείου σου στο σπίτι και ψάχνεις πού θα γίνει χωρίς καν να χρειαστεί να εμφανιστείς. Α! Και να ενημερώνεσαι και για την αλληλογραφία σου.

Όποιο κι αν είναι το σενάριο που σε αφορά, η λύση στο θέμα σου έχει όνομα: RED Center. Ένας πρωτοποριακός χώρος γραφείων και εκδηλώσεων εξοπλισμένος με σύγχρονη τεχνολογία και υψηλής ποιότητας αισθητική στην αρχή της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ