ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

Σωματείο Παιδική Χαρά: Έκκληση για βοήθεια στη μικρή Χριστίνα που έχει διαγνωστεί με νευροβλάστωμα

Η Χριστίνα εδώ και περίπου δύο χρόνια παλεύει με χαμόγελο να αντιμετωπίσει αυτήν την ιδιαίτερα επιθετική μορφή καρκίνου του νευρικού συστήματος

Έκκληση οικονομικής στήριξης σε ένα μικρό παιδί που δίνει τη δική του καθημερινή «μάχη» με το νευροβλάστωμα απευθύνει το σωματείο Παιδική Χαρά.

Πιο αναλυτικά, η Χριστίνα, ένα παιδί ηλικίας μόλις τριών χρονών, διαγνώστηκε πριν δύο χρόνια με μία εξαιρετικά επιθετική μορφή καρκίνου του νευρικού συστήματος, η οποία είναι γνωστή ως νευροβλάστωμα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, το παιδί να πρέπει να πηγαίνει συχνά στο νοσοκομείο και οι γονείς να κάνουν ό,τι μπορούν για να τελειώσει αισίως αυτή η περιπέτεια.

Καθώς όμως, έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά της και τα έξοδα είναι ιδιαίτερα αυξημένα, η οικογένεια της αδυνατεί να καλύψει τα έξοδα διαβίωσής της για τον επόμενο χρόνο -ανέρχονται στα 10.000€- που η μικρή Χριστίνα θα πρέπει να συνεχίσει τις θεραπείες της. Για τον λόγο αυτόν, μέσω του σωματείου Παιδική Χαρά, ζητούν τη στήριξη του κόσμου, καθώς ακόμα και μία μικρή δωρεά είναι σημαντική για να καταφέρει η μικρή Χριστίνα να αντιμετωπίσει την ασθένειά της και να συνεχίσει να παίζει, να τρέχει, να χαμογελάει και να ακολουθεί τα όνειρά της.

Όποιος μπορεί και επιθυμεί να βοηθήσει, μπορεί να χρησιμοποιήσει τον παρακάτω λογαριασμό, που δημιουργήθηκε για αυτόν τον σκοπό.

ALPHA BANK

  • IBAN: GR9401407010701002002029468
  • ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ

Σημειώνεται πως, όταν προβείτε στην κατάθεση, καλείστε να γράψετε ως αιτιολογία τη λέξη «ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ…» και το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ, καθώς το καταθετήριο αποτελεί την απόδειξη της δωρεάς σας και σε αυτό θα πρέπει να αναγράφεται το όνομα του δωρητή.

PayPal: https://www.paypal.com/paypalme/childshappiness

Για κατάθεση από εξωτερικό:

  • IBAN: GR9401407010701002002029468
  • BENEFICIAR : CHILD ́ S HAPPINESS
  • BIC : CRBAGRAA
  • BRAND’S NAME : 701
  • ADDRESS : Egnatias 2, 54626, Thessaloniki
  • REFERENCE : Donation by + your full name

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης