ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

Για τις πιο ζωντανές και συγκινητικές αθλητικές φάσεις, το μυστικό είναι… οι μεγάλες τηλεοράσεις

Για τις πιο ζωντανές και συγκινητικές αθλητικές φάσεις, το μυστικό είναι… οι μεγάλες τηλεοράσεις

Η αλήθεια είναι ότι το φετινό καλοκαίρι, ο αθλητισμός έχει την τιμητική του: FinalFour, Champions League, Europa Conference League, Ολυμπιακοί Αγώνες και πολλές ακόμη σημαντικές αθλητικές φάσεις, «τοποθετούν» κάθε fan του αθλητισμού, μπροστά στην οθόνη της τηλεόρασής του. Και κάπως έτσι, η αδρεναλίνη ανεβαίνει στα ύψη, σχετικά με το ποιος θα είναι τελικά ο μεγάλος νικητής κάθε αγώνα.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να απολαύσουμε τις μεγάλες αθλητικές φάσεις, όπως τους αξίζει, είναι οι καθιερωμένες συγκεντρώσεις στο σπίτι παρέα με φίλους. Και αυτό, διότι τα χειροκροτήματα από τον καναπέ, οι πίτσες στο τραπεζάκι του σαλονιού, η ανησυχία για τη νίκη και φυσικά, η πιο μεγάλη τηλεόραση που ανταποκρίνεται στις ανάγκες κάθε… φάσης είναι όλα όσα κάνουν τη διαφορά.

Και μιας και αναφερθήκαμε στην τηλεόραση, που είναι το Α και το Ω για να δούμε κάθε αγώνα σαν να βρισκόμαστε εκεί όπου διαδραματίζεται, τι θα λέγατε το φετινό καλοκαίρι, να επιλέξουμε την τηλεόραση που θα κάνει τις συναθροίσεις στο σπίτι ακόμη πιο μαγικές;

Το μόνο που χρειάζεται είναι μια επίσκεψη σε ένα από τα φυσικά ή online καταστήματα Public, έτσι ώστε να δούμε από «πρώτο χέρι» την τεράστια ποικιλία τηλεοράσεων, οι οποίες υπόσχονται να κάνουν το σαλόνι του σπιτιού μας, το place to be για κάθε αθλητική φάση.

  • Τα βήματα για να ζήσουμε πιο
    ζωντανά από ποτέ τις νίκες των ομάδων μας!

#1 Οι ίντσες κάνουν πάντα τη διαφορά (στην TV!)

Είναι αλήθεια! Ένα τόσο δυνατό αθλητικό καλοκαίρι, δεν χρειάζεται τίποτα περισσότερο από μία extra large τηλεόραση, για να παρακολουθούμε τους αγώνες χωρίς να χάνουμε την παραμικρή λεπτομέρεια. Άλλωστε, το μέγεθος των ιντσών είναι το πιο βασικό αλλά και αντικειμενικό κριτήριο για την καλύτερη επιλογή τηλεόρασης, ειδικά αν η θέαση γίνεται από πολλά άτομα. Βέβαια, για αυτήν την επιλογή, σημαντικό ρόλο παίζει η απόσταση από την οθόνη. Για παράδειγμα, για θέαση από απόσταση 2 έως 2,3 μέτρων, μια καλή επιλογή είναι η τηλεόραση από 46” μέχρι 54” ίντσες, ενώ για θέαση που ξεπερνά τα 2,5 μέτρα μπορούμε να επιλέξουμε μία TV με οθόνη 55” μέχρι 65” ιντσών.

Τι σημαίνουν όλα αυτά; Πώς αρκεί η κατάλληλη τηλεόραση για το σαλόνι ή ακόμη και το μπαλκόνι μας -μιας και ο καιρός πλέον το επιτρέπει- αλλά και η σωστή απόσταση από αυτή, έτσι ώστε κάθε τηλεοπτική εμπειρία να πάει σε άλλο level!

public2.jpg

#2 Μια εικόνα… ατέλειωτες εμπειρίες

Ποιο είναι το «κλειδί» στην αναζήτηση της ιδανικής τηλεόρασης για τον χώρο μας; Μα φυσικά, η απίστευτη λεπτομέρεια και η καθαρότητα, οι οποίες θα εξασφαλίσουν πως δεν θα χάσουμε ούτε μία φάση από κάθε αγώνα. Στο σημείο αυτό, έρχονται να κάνουν την εμφάνισή τους, τόσο η ανάλυση 4K ή 8K που μας αφήνει να δούμε μέχρι και το γρασίδι του γηπέδου, όσο και ο ρυθμός ανανέωσης 120Hz και άνω αλλά και ο χαμηλός χρόνος απόκρισης, που εξασφαλίζουν ομαλή κίνηση χωρίς θολώματα και γρήγορες εναλλαγές. Και κάπως έτσι, έχουμε τη δυνατότητα να δούμε τα πιο λεπτομερή και γρήγορα αθλητικά πλάνα.

Και δεν είναι μόνο αυτά, διότι στα καταστήματα Public θα βρούμε τηλεοράσεις με τεχνολογία HDR και έτσι, τα ζωντανά χρώματα και η αυξημένη αντίθεση θα μας δώσουν την πιο ρεαλιστική εικόνα, για να νιώθουμε ότι βρισκόμαστε μέσα στις μεγάλες φάσεις κάθε σημαντικού ντέρμπι. Έτσι, με μια επίσκεψη στα Public, θα ανακαλύψουμε την τεράστια ποικιλία τηλεοράσεων κορυφαίων brands και ποικίλων δυνατοτήτων, για να απολαύσουμε με άνεση τις αθλητικές διοργανώσεις που τόσο καιρό περιμένουμε.

#3 Ο ήχος πάει την αδρεναλίνη στα ύψη

Και τώρα θα μας πείτε καλά όλα αυτά, όμως εξίσου σημαντικός, στη μετάδοση ενός αγώνα για παράδειγμα, είναι και ο ήχος. Και θα έχετε απόλυτο δίκιο φυσικά! Οπότε, καλό είναι να επιλέξουμε μια συσκευή που να υποστηρίζει Dolby Digital Plus και DTS-HD ή αλλιώς τις πιο προηγμένες τεχνολογίες ήχου surround, οι οποίες θα δημιουργήσουν cinema vibes σε κάθε σπίτι. Μέσα από πολλαπλά κανάλια ήχου, χαμηλότερη συμπίεση, υψηλό ρυθμό μετάδοσης, το μόνο που χρειάζεται, είναι να εστιάσουμε στο χαρακτηριστικό εκείνο, που σίγουρα θα βρούμε στον τεράστιο κατάλογο από τηλεοράσεις.

Μία υπηρεσία που φέρνει στο σπίτι μας
την πιο value for money επένδυση

Μπορεί να γνωρίζουμε ήδη, πως στα Public θα βρούμε την extra large τηλεόραση που ανταποκρίνεται στις ανάγκες μας, εκείνο όμως που ίσως -κάποιοι από εμάς τουλάχιστον- αγνοούμε, είναι πως πλέον, μπορούμε να κάνουμε την πιο «έξυπνη» επένδυση χωρίς να βγούμε εκτός budget.

Διότι με την υπηρεσία «Τα Πάντα Άτοκα», οι πληρωμές αποκτούν τη δική τους θέση στη λίστα με τα πλεονεκτήματα των φετινών αγορών, κάνοντας τους πανηγυρισμούς ακόμα πιο μεγάλους. Με αυτήν την υπηρεσία, υπάρχει η δυνατότητα να πραγματοποιηθούν αγορές με έως και 36 χαμηλές άτοκες δόσεις και μάλιστα χωρίς πιστωτική κάρτα. Εναλλακτικά, οι πληρωμές για τις online αγορές, μπορούν να γίνουν ακόμη και μέσω Klarna με μόλις 3 άτοκες δόσεις χωρίς κάρτα. Γιατί στα Public το αθλητικό καλοκαίρι δεν σταματά μόνο στην εμπειρία της τηλεόρασης.

public3.jpg

Είστε και εσείς έτοιμοι να ζήσετε τις πιο ζωντανές αθλητικές μεταδόσεις του φετινού καλοκαιριού, βιώνοντας συγκινήσεις που θα σας συναρπάσουν; Εάν η απάντηση είναι «ναι», ετοιμαστείτε να μαζευτείτε γύρω από την τηλεόρασή της επιλογής σας και να μεταφερθείτε -έστω και νοερά- στα πιο μεγάλα γήπεδα. Διότι με την ευρεία γκάμα τηλεοράσεων των Public, το πιο αθλητικό καλοκαίρι γεμάτο δράση και πανηγυρισμούς, είναι εδώ. Εδώ που η φάση… είναι Public.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ