ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

Εκεί που το design συναντά τα experiences και η πολυτέλεια την άνεση ξεκινούν οι διακοπές μας

Εκεί που το design συναντά τα experiences και η πολυτέλεια την άνεση ξεκινούν οι διακοπές μας

Isla Brown Corinthia Hotel Greece, designed by Elastic Architects

Pygmalion Karatzas

Έξι μοναδικά ξενοδοχεία, καθένα με τη δική του ξεχωριστή προσωπικότητα, εγγυώνται ιδανικές διακοπές για μικρούς και μεγάλους με την υπογραφή της Brown Hotels.

Το καλοκαίρι βρίσκεται πλέον και επίσημα στη ζωή μας και η πιο όμορφη εποχή του χρόνου ξεκινά. Όσο οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν και ο ήλιος λάμπει στον ουρανό, τόσο εμείς αρχίζουμε να ονειρευόμαστε βουτιές σε καταγάλανα νερά, χαλάρωση στην παραλία, υπέροχες γεύσεις και δημιουργικά cocktails πλάι στην πισίνα αλλά και οικογενειακές στιγμές διασκέδασης με τα πιο αγαπημένα πρόσωπα της ζωής μας. Έτσι, μικρές αποδράσεις κοντά στην Αθήνα και μεγαλύτερες εξορμήσεις στα νησιά μας, αλλά και ο προγραμματισμός των διακοπών μας, βρίσκονται ήδη στο μυαλό μας, και η Brown Hotels έχει πολλές διαφορετικές προτάσεις για όλες τις προτιμήσεις και ανάγκες. Εμείς επιλέξαμε έξι συναρπαστικά ξενοδοχεία από τη συλλογή τους και σας τα παρουσιάζουμε για τα μάτια σας μόνο.

Μία ανάσα από την πόλη

Brown Hotels / Elastic Architects

Isla Brown Corinthia Hotel Greece, designed by Elastic Architects

Pygmalion Karatzas

Άγιοι Θεόδωροι

Isla Brown Corinthia Resort & Spa, Curio Collection by Hilton

Οι design lovers θα ερωτευτούν κεραυνοβόλα το πανέμορφο αυτό ξενοδοχείο με τη φουτουριστική αύρα και τις μαγικές εγκαταστάσεις, που βρίσκεται μόλις 60 χιλιόμετρα από την πόλη μας. Άλλωστε, το ΙDA Design Αward με το οποίο έχει βραβευτεί και η υπογραφή πολυτέλειας της Hilton αρκούν για να ανεβάσουν τον πήχη της προσμονής μας. Το Isla Brown Corinthia Resort & Spa, Curio Collection by Hilton στέκεται αγέρωχο πάνω στην παραλία, εξασφαλίζοντας πανοραμική θέα στην καταγάλανη θάλασσα και στον Σαρωνικό κόλπο από όλα τα δωμάτια του, αφού καθένα διαθέτει το δικό του μπαλκόνι για ατελείωτες ώρες χαλάρωσης και θερινής ραστώνης με φόντο το απέραντο γαλάζιο.

Brown Hotels / Elastic Architects

Isla Brown Corinthia Hotel Greece, designed by Elastic Architects

Pygmalion Karatzas.

Όμως, επειδή η περιοχή διαθέτει και ένα από τα ωραιότερα ηλιοβασιλέματα που έχουμε συναντήσει ποτέ, παίρνουμε θέση στο τεράστιο rooftop με το κομψό μπαρ και τα άνετα daybeds και απολαμβάνουμε το θέαμα και το ποτό μας σε ένα άκρως ατμοσφαιρικό περιβάλλον. Στο πανέμορφο αυτό παραθαλάσσιο resort, η μέρα ξεκινά με βουτιές στα πεντακάθαρα νερά της παραλίας, η οποία έχει βραβευτεί και με γαλάζια σημαία, ή στις δύο εντυπωσιακές πισίνες, ενώ συνεχίζεται με λιχουδιές από το pool bar ή λαχταριστά πιάτα από την παραδοσιακή ελληνική ταβέρνα ή τον πλούσιο μπουφέ του εστιατορίου. Οι wellness addicts φυσικά και θα επισκεφθούν το πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο και το βραβευμένο spa με τις πέντε αίθουσες θεραπείας, τη σάουνα και το χαμάμ.

Επιπλέον, το resort προσφέρει το ιδανικό σκηνικό για μία αξέχαστη γαμήλια δεξίωση. Τόσο οι υπαίθριοι χώροι αλλά και το πολυμορφικό Boat House προσφέρουν μια υπέροχη θέα στις δύο πισίνες, αλλά και τη θάλασσα, και μπορούν να διαμορφωθούν πλήρως ανάλογα με τις ανάγκες σας και να φιλοξενήσουν το γάμο των ονείρων σας.

DAVE-by-the-beach-Loutraki-Urban

Λουτράκι

Dave By the Beach Loutraki

Μόλις μία ώρα από την Αθήνα, στο φιλόξενο Λουτράκι, ένα funky boutique hotel έρχεται να μας προσφέρει πολύτιμες στιγμές διασκέδασης και ξεκούρασης σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές, αλλά χωρίς να στερείται τίποτα σε θέματα πολυτέλειας και άνεσης. Στην καρδιά του Λουτρακίου, το Dave by the Beach Loutraki δίνει την ευκαιρία για βόλτες στην πόλη, βουτιές στα πεντακάθαρα νερά, αφού η παραλία απέχει μόλις 200 μέτρα από την πόρτα του, και άπλετη χαλάρωση στα στυλάτα δωμάτια και το μοναδικό rooftop lounge του με την πανοραμική θέα στη θάλασσα και το βουνό. Τα μοναδικά δωμάτια με το ιδιαίτερο στυλ μάς ηρεμούν με τα παστέλ τους χρώματα και μας φτιάχνουν τη διάθεση με τις προσεγμένες λεπτομέρειες όπως τα custom made στρώματα για θεϊκό ύπνο και τα funky διακοσμητικά αντικείμενα όπως οι σανίδες του σερφ και οι μεγάλες βεντάλιες.

Κοντινοί προορισμοί

Brown-Beach-Chalkida-by-Brown-Hotels-Drone-pool-image

Χαλκίδα

Brown Beach Chalkida

Επίσης μία μόλις ώρα από την πολύβουη Αθήνα και μία ανάσα από την πόλη της Χαλκίδας, το Brown Beach Chalkida βρίσκεται στην μαγευτική παραλία του Αγίου Μηνά, που μας κάνει να νομίζουμε πως τηλεμεταφερθήκαμε στις Κυκλάδες. Ένα άκρως αρχοντικό σκηνικό μάς περιμένει για να μας χαρίσει μοναδικές στιγμές χαλάρωσης στους άνετους χώρους του και τους μεγάλους κήπους του, όπου θα ζήσουμε τις ωραιότερες καλοκαιρινές ιστορίες. Το γνωστό στην περιοχή ξενοδοχείο Pelagos ανακαινίστηκε πλήρως, απέκτησε σύγχρονη αύρα αλλά με απόλυτο σεβασμό στην ιστορία του και μεταμορφώθηκε σε μία retro-chic πρόταση διαμονής για ανθρώπους κάθε ηλικίας.

Brown_Beach_Chalkida_Guests_Relaxing

Οι δύο πεντακάθαρες παραλίες με τις άνετες ξαπλώστρες χωρίζονται μόλις με λίγα σκαλιά από την εντυπωσιακή και τεράστια πισίνα με θέα θάλασσα, ώστε να μπορούμε να κάνουμε το μπάνιο μας εύκολα και απλά όπου επιθυμούμε, επιλέγοντας δροσερά ποτά και απίθανα σνακ από το pool bar. Τα προσεγμένα treatment rooms, τα γήπεδα τένις και ποδοσφαίρου, το οργανωμένο κids room, τα απίθανα water sports με την υπογραφή της Blues Stories αλλά και το εστιατόριο με τις μεσογειακές γεύσεις και το πρωινό που σερβίρεται μέχρι τις 11:00 ολοκληρώνουν την πιο stress-free καλοκαιρινή απόδραση.

Brown-Beach-Eretria-by-Brown-Hotels-pool-and-palm-trees

Ερέτρια

Brown Beach Evia Island

Σε 90 λεπτά οδήγησης από την πόλη, θα βρεθούμε στην Ερέτρια και σε ένα άκρως εξωτικό σκηνικό γεμάτο φοίνικες και boho-chic αισθητική. Το Brown Beach Evia Island είναι ένα πολυτελές, all-inclusive resort που πρεσβεύει τις πιο ξέγνοιαστες διακοπές που έχουμε κάνει ποτέ, αφού βρίσκεται ακριβώς επάνω στην παραλία και προσφέρει το απόλυτο all-day experience για κάθε ηλικία. Με φόντο την υπέροχη θέα στον Ευβοϊκό Κόλπο, εδώ απολαμβάνουμε τα πράγματα στους δικούς μας ρυθμούς αφού το πρωινό σερβίρεται έως τις 11:00 και όλη την ημέρα έχουμε στη διάθεσή μας ατελείωτες επιλογές σε φαγητό και ποτό, ενώ οι δύο εντυπωσιακές πισίνες και η πανέμορφη παραλία προσφέρονται ιδανικά για βουτιές και ηλιοθεραπεία κάθε ώρα.

MAIN-PHOTO_Brown-Beach-Eretria-By-Brown-Hotels

Όμως, το μοναδικό αυτό resort είναι εξίσου απολαυστικό για μικρούς και μεγάλους αφού τα παιδιά ψυχαγωγούνται δημιουργικά στο Kids Room υπό την επίβλεψη των έμπειρων παιδαγωγών και από το τέλος Μαΐου και μετά θα απολαμβάνουν απίθανα water sports με την υπογραφή της Blues Stories. Δίπλα ακριβώς στο Brown Beach Evia Island λειτουργεί aqua park για όλους με νεροτσουλήθρες, μία τεράστια πισίνα και ένα απίθανο ninja park. Παράλληλα, οι γονείς μπορούμε να απολαύσουμε ένα χαλαρωτικό μασάζ ή μια αναζωογονητική περιποίηση προσώπου στο spa του ξενοδοχείου, που προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από θεραπείες σχεδιασμένες να χαλαρώνουν το σώμα, να αναζωογονούν το μυαλό και να προάγουν την ευεξία.

Σαλπάρουμε για τα νησιά

Isla_Brown_Chania_Drone_Sunrise_view.jpg

Κρήτη

Isla Brown Chania Resort, Curio Collection by Hilton

Με πανοραμική θέα στο Κρητικό Πέλαγος και ένα από τα πιο συναρπαστικά ηλιοβασιλέματα του νησιού, το Isla Brown Chania Resort, Curio Collection by Hilton βρίσκεται στο ανατολικό άκρο του Κόλπου των Χανίων, στην περιοχή Σταυρός, μόλις 15 λεπτά από το αεροδρόμιο και υπόσχεται μία μοναδική εμπειρία διακοπών 5 αστέρων. Οι πολυτελείς εγκαταστάσεις και οι μοναδικές ανέσεις εγγυώνται ονειρεμένες στιγμές χαλάρωσης με φόντο το απέραντο της θάλασσας και το καταπράσινο των κήπων, που άλλωστε προσφέρεται απλόχερα από όλα τα προσεγμένα δωμάτια, καθένα από τα οποία απολαμβάνει το δικό του μπαλκόνι ή βεράντα.

Isla_Brown_Chania_Shared_Pool_Balcony_View

Εδώ, επιλέγουμε να κάνουμε τις βουτιές μας στις τρεις εντυπωσιακές πισίνες και χαλαρώνουμε στον ήλιο στις ξαπλώστρες του κομψού ξύλινου deck που προσφέρει απευθείας πρόσβαση στη θάλασσα ενώ, μόλις 10 λεπτά μακριά, βρίσκεται η περίφημη παραλία του Σταυρού, βραβευμένη με γαλάζια σημαία, με το ξενοδοχείο να προσφέρει shuttle service καθημερινά.

Εξίσου πολλές και μαγευτικές είναι οι γευστικές μας επιλογές. Από το κρητικό εστιατόριο Eleόnas, όπου κάθε πιάτο αναδεικνύει την πλούσια γαστρονομική κληρονομιά της περιοχής, έως το KRĒTES - Buffet - Restaurant & Room Service, όπου μπορείτε να απολαύσετε το γεύμα σας από την άνεση του δωματίου σας, θα ανακαλύψετε μοναδικές γευστικές εμπειρίες . Φυσικά, μην παραλείψετε να δοκιμάσετε κοκτέιλ με μαγευτική θέα στο ηλιοβασίλεμα στο AERAS Bar και δροσιστικά ποτά και ελαφριά σνακ δίπλα στην πισίνα στο ÍLIOS Sunny Pool Bar κατά τη διάρκεια της ηλιοθεραπείας. Για όσους αναζητούν μια εμπειρία δίπλα στη θάλασσα, το LITHOS - Rocky Canteen προσφέρει ένα χαριτωμένο food truck φωλιασμένο ανάμεσα στους βράχους, για σνακ και αναψυκτικά ενώ απολαμβάνετε το μπάνιο σας.

Φυσικά και οι wellness lovers μπορούν να επισκεφθούν το πανέμορφο spa με τις τέσσερις αίθουσες θεραπείας, αλλά και το πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο.

Isla_Brown_Chania_Suite_Drone_Balcony.jpg

Το πολυτελές resort σχεδιάστηκε από την Liakos Architects and Associates, με το design του να συνδέεται με την τοποθεσία και την ιστορία της χερσονήσου του Ακρωτηρίου, προσφέροντας ηρεμία και εκλεπτυσμένη αισθητική. Από εδώ μπορούμε να εξερευνήσουμε όλα τα κοντινά αξιοθέατα όπως το Μαράθι, την παραλία του Καλαθά, τα ιστορικά μνημεία, όπως η αρχαία πόλη της Κυδωνίας, τα μοναστήρια, όπως το Γουβερνέτο, η Αγία Τριάδα και ο Παξινός, αλλά και τους τάφους των Βενιζέλων.

Επιπλέον, κάθε εορταστικό κομμάτι γύρω από τη γαμήλια δεξίωσή σας μπορεί να λάβει χώρα στο resort όπως ένα ξέφρενο bachelorette αλλά και μια απόδραση με όλους τους αγαπημένους σας, η απόλυτη εμπειρία που συνδυάζει τοπική γαστρονομία, την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα της Κρήτης και μια φιλοξενία 5 αστέρων.

Akron_Seascape_Resort_Canal_d_Amour_Overview_With-_Resort

Κέρκυρα

Akron Seascape Resort

Στο περίφημο Canal d’amour, ένα πανέμορφο κολπίσκο βραβευμένο με γαλάζια σημαία στο βόρειο τμήμα του νησιού της Κέρκυρας, θα συναντήσουμε ένα all-inclusive resort που εγγυάται ονειρεμένες διακοπές και την απόλυτη all-inclusive καλοκαιρινή εμπειρία. Τα πανέμορφα δωμάτια και οι swim up σουίτες με shared pools ανεβάζουν τον πήχη της διαμονής στην Κέρκυρα, ενώ το εστιατόριο με μοναδική θέα στο ηλιοβασίλεμα και πιάτα μεσογειακής κουζίνας είναι σίγουρο πως θα συναρπάσει τους foodies. Ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, μία παιδική χαρά και οι ατελείωτες επιλογές για φαγητό και ποτό σε όλη τη διάρκεια της ημέρας ολοκληρώνουν την πιο υπέροχη εμπειρία διακοπών στο νησί των Φαιάκων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ