ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Nestlé Ελλάς: Πώς εστιάζει στον υγιεινό τρόπο ζωής μέσω της διατροφής

Nestlé Ελλάς: Πώς εστιάζει στον υγιεινό τρόπο ζωής μέσω της διατροφής
Elisseos Kontis Event & Corporate Photography

Την παρουσία της σε μία αγορά με διαρκώς ανοδική πορεία, ιδίως μετά την περίοδο της πανδημίας, εκείνη των συμπληρωμάτων διατροφής και βιταμινών, ενισχύει η Nestle Ελλάς.

Προς αυτή την κατεύθυνση, η εταιρεία προχώρησε τον Απρίλιο του 2023 στην απόκτηση της δραστηριότητας διανομής των προϊόντων της Solgar στην Ελλάδα από την εταιρεία ISO-PLUS Α.Ε. ενώ μέσα στο ίδιο έτος συστάθηκε η Nestle Health Science στην Ελλάδα. Σε διεθνές επίπεδο, η SOLGAR® ανήκει από το 2021 στη NestléHealthScience (NHSc).

«Η καλή διατροφή είναι στο DNA της εταιρείας μας και είμαστε αφοσιωμένοι στην αξία της. Συνεχίζουμε να χτίζουμε επάνω σε αυτή την αρχή μέσα από το παγκόσμιο δίκτυο των 5.000 επιστημόνων και ερευνητών που διαρκώς εξελίσσουν τα προϊόντα μας» σημείωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Nestlé Ελλάς, κ. Νίκος Εμμανουηλίδης κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στην οποία παρουσιάστηκε η στρατηγική της εταιρείας στην κατηγορία των βιταμινών και των συμπληρωμάτων διατροφής.

Υπογραμμίζοντας την προσήλωση της εταιρείας στην ανάπτυξη και διάθεση προϊόντων που ενισχύουν την καλή διατροφή, καλύπτουν όλα τα στάδια της ζωής των ανθρώπων και σέβονται τον πλανήτη, ο κ. Εμμανουηλίδης υπογράμμισε ότι η ενσωμάτωση της Nestlé Health Science στη δραστηριότητα της Nestlé στην Ελλάδα αποτελεί μια μακροχρόνια στρατηγική κίνηση μέσα από την οποία εξελίσσεται το προϊοντικό χαρτοφυλάκιο της εταιρείας, με γνώμονα τις σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών.

Σημειώνεται ότι η Νestlé HealthScience προσφέρει ένα εκτεταμένο χαρτοφυλάκιο επιστημονικά τεκμηριωμένων μαρκών για την υγεία των καταναλωτών, την κλινική διατροφή, τις βιταμίνες και τα συμπληρώματα διατροφής. Η εταιρεία έχει οικοδομηθεί πάνω σε δεκαετίες καινοτομίας και έρευνας, ενώ από την ίδρυσή της έως σήμερα, στόχος της είναι να παρέχει λύσεις για τη διατήρηση της υγείας σε όλο το φάσμα των ηλικιών, από τα νεογέννητα μωρά μέχρι τους πιο ηλικιωμένους, παρέχοντας διατροφή σε εκείνους που το χρειάζονται περισσότερο.

«Αποστολή μας στη Nestlé Health Science είναι να παρέχουμε λύσεις που εστιάζουν στη διατροφή, είναι βασισμένες στην επιστήμη, έχουν κλινικά αποδεδειγμένα οφέλη και τη δύναμη να φέρουν θετικές αλλαγές στην καθημερινή ζωή των ανθρώπων» επισήμανε η κ. Ηρώ Κουμάκη, Διευθύντρια της Nestlé Health Science στην ελληνική αγορά. «Πάντα πρώτη μας προτεραιότητα είναι να αναπτύσσουμε όλα τα προϊόντα μας με έμφαση στο τι είναι καλύτερο για τους καταναλωτές, τους ασθενείς και τον πλανήτη Ο σκοπός μας είναι απλός – μέσα από τα προϊόντα μας, να ενδυναμώνουμε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής μέσω της διατροφής» πρόσθεσε.