ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Απονομή Πιστοποιητικών στην Διαμαντής Μασούτης από την TÜV HELLAS (TÜV NORD) στη ΔΕΘ

Η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε., μία από τις κορυφαίες αλυσίδες σούπερ μάρκετ με πανελλαδική παρουσία, επαναπιστοποιήθηκε από την TÜV HELLAS (TÜV NORD) στους κρίσιμους τομείς της Διαχείρισης Ποιότητας και της Ασφάλειας Τροφίμων.

Η διαδικασία αφορούσε την επιτυχή επιθεώρηση σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 22000:2018 για το Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων στο Logistic Center του Καβαλαρίου και ISO 9001:2015 με πεδίο την παροχή υπηρεσιών ηλεκτρονικού εμπορίου E - Commerce, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά τη δέσμευση της εταιρείας στην ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων που διατίθενται μέσω των καταστημάτων της.

Η απονομή των πιστοποιητικών πραγματοποιήθηκε σε ειδική εκδήλωση την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου, στο εκθεσιακό περίπτερο της TÜV HELLAS (TÜV NORD) στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Γιάννης Μπαράκος, Αναπληρωτής Διευθυντής Αγροδιατροφικού Τομέα της TÜV HELLAS (TÜV NORD) δήλωσε:

«Η ασφάλεια των τροφίμων είναι ένας από τους πιο κρίσιμους τομείς για μια εταιρεία όπως η Μασούτης. Η επαναπιστοποίηση σύμφωνα με ένα τόσο απαιτητικό πρότυπο αποτελεί ισχυρή απόδειξη της δέσμευσης της εταιρείας για συμμόρφωση με τα υψηλότερα πρότυπα ασφαλείας. Είμαστε περήφανοι για τη μακροχρόνια και εξαιρετική συνεργασία μας με τη Μασούτης και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε την εταιρεία, όπως κάνουμε με όλους τους συνεργάτες μας.»

Ο κ. Δημήτρης Γεωργαντέλης, Επικεφαλής Επιθεωρητής της TÜV HELLAS (TÜV NORD), τόνισε:

«Η εξαιρετική διαχείριση της ποιότητας και της ασφάλειας τροφίμων αποτελεί θεμελιώδη προϋπόθεση για τη λειτουργία κάθε εταιρείας του αγροδιατροφικού τομέα. Οι συνεχόμενες, επιτυχημένες επιθεωρήσεις σε όλες τις δραστηριότητες της Μασούτης, συμπεριλαμβανομένου και του e-shop, αποδεικνύουν ότι η εταιρεία θέτει την ασφάλεια και την ποιότητα στην πρώτη γραμμή των προτεραιοτήτων της.»

Η κα. Αυγουστίνα Γκαλιτσοπούλου, Head of Facilities Hygiene & Food Safety Department της εταιρείας Δ. Μασούτης Α.Ε. ανέφερε ότι:

«η πιστοποίηση των δύο συστημάτων ISO 22000:2018 και ISO 9001:2015 από τον Οργανισμό TÜV HELLAS έρχεται ως επισφράγιση της καλής λειτουργίας ενός οργανωμένου συστήματος διαχείρισης ποιότητας, το οποίο ελέγχει τα προϊόντα μας σε όλα τα στάδια παραλαβής, αποθήκευσης, διανομής, μέχρι να φτάσουν στα χέρια των πελατών μας άρτια, ποιοτικά και ασφαλή. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που λαμβάνουμε αυτή την πιστοποίηση από έναν διεθνώς αναγνωρισμένο φορέα, του οποίου η σφραγίδα πιστοποίησης μεταφράζεται σε αίσθημα ασφάλειας και εμπιστοσύνης για τον Έλληνα καταναλωτή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης