ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η Protergia κρατάει ίδιες τις τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα και τον Σεπτέμβριο

Η Protergia κρατάει ίδιες τις τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα και τον Σεπτέμβριο

Τον Σεπτέμβριο, για τρίτο συνεχόμενο και τελευταίο θερμό μήνα, όταν οι τιμές έχουν τις μεγαλύτερες ανοδικές πιέσεις, η Protergia, αναπόσπαστο κομμάτι της METLEN Energy & Metals διατηρεί τις τελικές τιμές της ηλεκτρικής ενέργειας αμετάβλητες, στο ύψος αυτών που ίσχυσαν τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο.

Στον παρακάτω συγκριτικό πίνακα παρατίθενται οι τιμές της Protergia για τον μήνα Σεπτέμβριο για τους οικιακούς καταναλωτές, σε σύγκριση με τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο:

1724836623352-497438074-11.jpg

Αξίζει να σημειωθεί πως σε περίπτωση που το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας αποφασίσει την επιδότηση των καταναλωτών, το ποσό αυτό θα αφαιρεθεί αυτούσιο από τις τιμές αυτές.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση: «Με τον τρόπο αυτό η Protergia τιμά την εμπιστοσύνη των πελατών της και επιδιώκει να συμβάλει ουσιαστικά στην ανακούφιση νοικοκυριών και επιχειρήσεων, από το αυξημένο κόστος ενέργειας.

Αδιαπραγμάτευτη στρατηγική προτεραιότητα της Protergia είναι να παρέχει σιγουριά και ασφάλεια σε όλους τους πελάτες της, νέους και υφιστάμενους, με ανταγωνιστικά προϊόντα και υπηρεσίες και φυσικά την αξιοπιστία της METLEN Energy & Metals, στηρίζοντας την ενεργειακή αγορά στο σύνολο της».