ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ενισχύει την παρουσία της στη Ρόδο η Σκλαβενίτης

Ενισχύει την παρουσία της στη Ρόδο η Σκλαβενίτης

Τα 6 καταστήματα αριθμεί πλέον το δίκτυο της αλυσίδας Σκλαβενίτης στη Ρόδο, μετά το άνοιγμα, τις προηγούμενες ημέρες, δύο νέων σούπερ μάρκετ στο νησί.

Η Σκλαβενίτης ενισχύει την παρουσία της σε ένα νησί με έντονη τουριστική κίνηση, με τα καταστήματα που άνοιξαν τις πόρτες τους στις περιοχές, Κολύμπια και Κάλαθος, επί της Επαρχιακής Οδού Ρόδου – Λίνδου. Σημειώνεται πως τα υπόλοιπα 4 καταστήματα της αλυσίδας, βρίσκονται στην πόλη της Ρόδου.

Τα νησιά, λόγω της υψηλής ανάπτυξης που εμφανίζουν, εξαιτίας της αυξημένης τουριστικής κίνησης, βρίσκονται τα τελευταία χρόνια σταθερά στο επίκεντρο του επενδυτικού ενδιαφέροντος των επιχειρήσεων του οργανωμένου λιανεμπορίου, με τις μεγάλες αλυσίδες, να εστιάζουν στην ενίσχυση της παρουσίας τους στις συγκεκριμένες περιοχές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα δύο νέα σούπερ μάρκετ της Σκλαβενίτης, τα οποία διαθέτουν χώρους 660 τμ. και 770 τ.μ αντίστοιχα, βρίσκονται σε ακίνητα που μέχρι πρότινος στέγαζαν σούπερ μάρκετ της τοπικής αλυσίδας «Φλεβάρης», η οποία τον Μάιο ανακοίνωσε πως κλείνει τα καταστήματά της ενημερώνοντας σχετικά τους καταναλωτές με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η Σκλαβενίτης, σύμφωνα με πηγές κοντά στην εταιρεία, προχώρησε στη μίσθωση των συγκεκριμένων ακινήτων και μετά τις απαραίτητες εργασίες και την αναμόρφωση των χώρων, τα σούπερ μάρκετ λειτουργούν υπό την επωνυμία της.

Υπενθυμίζεται, τέλος, πως η εταιρεία πρόσφατα διεύρυνε την παρουσία της και στην αγορά της Κύπρου, φτάνοντας συνολικά τα 27 καταστήματα στο νησί - σε αυτή την περίπτωση μέσω εξαγοράς και συγκεκριμένα της εταιρείας «Υπεραγορές Papantoniou Supermarkets, από τη Σκλαβενίτης Κύπρου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ