ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Νέα συνεργασία ΑΒ Βασιλόπουλος και efood - Ξεκινά με 9 καταστήματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Τη συνεργασία της με την efood ανακοίνωσε η ΑΒ Βασιλόπουλος για παράδοση των αγορών από το σούπερ μάρκετ στο σπίτι, εντός 60 λεπτών, συνεχίζοντας να επενδύει στην υπηρεσία του quick commerce.

Υπενθυμίζεται ότι η ΑΒ Βασιλόπουλος έχει ήδη συνεργασία με την πλατφόρμα Wolt ενώ μετά και τον τερματισμό της λειτουργίας στην Ελλάδα τον περασμένο χειμώνα, της Ιnstashop με την οποία επίσης συνεργαζόταν, μπαίνει πλέον και στην e-food, με στόχο της εταιρείας να απαντά στις ανάγκες των καταναλωτών για γρήγορες και εύκολες αγορές.

Η πρώτη φάση της συνεργασίας των δύο εταιρειών, ξεκινάει με 4 καταστήματα στην Αττική και 5 στη Θεσσαλονίκη, ενώ στο αμέσως επόμενο διάστημα θα ενσωματώνονται προοδευτικά καταστήματα, στην υπόλοιπη Αττική και την Περιφέρεια της Ελλάδας. Οι διαθέσιμοι κωδικοί στην εφαρμογή του efood, ανάλογα με την τυπολογία του κάθε καταστήματος εξυπηρέτησης, συμπεριλαμβάνουν δημοφιλείς κατηγορίες προϊόντων, όπως γαλακτοκομικά, αλλαντικά, αλλά και προϊόντα προσωπικής περιποίησης και υγιεινής, είδη καθαρισμού και οικιακής χρήσης.

Σημειώνεται πως οι τιμές των προϊόντων θα είναι ίδιες με εκείνες των καταστημάτων (δεν συμπεριλαμβάνονται οι προωθητικές ενέργειες του σχήματος πιστότητας της ΑΒ Plus). Τα διαθέσιμα προϊόντα θα ανανεώνονται τακτικά με νέες ετικέτες και προσφορές, ενώ οι καταναλωτές θα μπορούν να κάνουν τις παραγγελίες τους από Δευτέρα έως και Σάββατο, από τις 09:30 έως τις 19:30.

«Η συνεργασία μας με την εξαιρετική στο είδος της πλατφόρμα efood επιβεβαιώνει την απόλυτη δέσμευσή μας να προσφέρουμε στους καταναλωτές αναβαθμισμένη αγοραστική εμπειρία, έξυπνες και γρήγορες λύσεις, αλλά και υπηρεσίες που τους διευκολύνουν στην καθημερινότητά τους.

Στην ΑΒ πιστεύουμε ότι ο χρόνος είναι πολύτιμος και γι’ αυτό το λόγο προσπαθούμε καθημερινά να βρίσκουμε τρόπους για να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας, γρήγορα και αποτελεσματικά. Βεβαιώνουμε, τόσο τους πελάτες μας, όσο και τους χρήστες του efood, πως είναι προτεραιότητά μας ο συνεχής ανασχεδιασμός των χαρτών κάλυψης και των υπηρεσιών παράδοσης, για να προσφέρουμε αυτήν την υπηρεσία σε περισσότερες περιοχές» δήλωσε σχετικά ο Νίκος Λαβίδας, Brand President της ΑΒ Βασιλόπουλος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης