ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

NATU: Ένας αρχοντικός κήπος στην «καρδιά» της Κηφισιάς για μια all day γαστριμαργική εμπειρία!

Ο κήπος του Natu, σημείο αναφοράς στην πόλη και τα βόρεια προάστια της Αττικής, προσφέρει μια κουζίνα δημιουργική, ικανή να διεγείρει όλες τις αισθήσειςΤο όνομα του είναι εμπνευσμένο από τη λέξη NATURA που σημαίνει φύση και δημιουργήθηκε μέσα στον υπέροχο κήπο του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας στην Κηφισιά, πάντα με την υπογραφή του Δειπνοσοφιστήριον.

Ανάμεσα σε δάφνες, μυρτιές, σχοίνους, ροδιές, λεβάντες και άλλα αρωματικά φυτά της Ελλάδας, δίπλα στη λίμνη με τα νούφαρα ή κάτω από τα κυπαρίσσια και τα πεύκα, θα απολαύσετε ένα ξεχωριστό γεύμα στην Κηφισιά, σε ένα μοναδικό φυσικό περιβάλλον, το οποίο φέρνει κοντά τον επισκέπτη με τη φύση.

Με άριστης ποιότητας υλικά, ο Executive Chef Δημήτρης Σκαρμούτσος συνθέτει δεξιοτεχνικά τις γεύσεις της Μεσογείου, δημιουργώντας γεύματα που προκαλούν να τα δοκιμάσετε.

Το νέο καλοκαιρινό μενού περιλαμβάνει δροσερές σαλάτες, ορεκτικά όπως τραγανοί κολοκυθοανθοί γεμιστοί με κατσικίσιο τυρί και chutney ροδάκινο, αλλά και κυρίως πιάτα όπως φιλέτο rossini ψημένο στο μαντέμι ή φρέσκια σφυρίδα με κρέμα από φάβα Σχοινούσας.

Γεύσεις εκλεπτυσμένες, τις οποίες ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει δίπλα στη λίμνη με τα νούφαρα ή κάτω από τον κέδρο του Λιβάνου και τα κυπαρίσσια, τις ελιές και τα πεύκα, συνοδεία ενός apertitivo cocktail Blessed & Blossomed γεμάτο αρώματα εξωτικών γλυκών μπαχαρικών, συνδυασμένα με tonic από άνθη κερασιάς και φρέσκα εσπεριδοειδή, και σερβιρισμένο με χαβιάρι από λικέρ νεραντζιού και αφυδατωμένο λωτό.

Φυσικά, ο επισκέπτης μπορεί εναλλακτικά, να επιλέξει από την οινική λίστα που επιμελείται ο Άρης Σκλαβενίτης με πάνω από 60 ετικέτες.

Οι μέρες και οι νύχτες στην Αθήνα, αποκτούν διαφορετικό χρώμα και σχήμα, απομακρύνονται από τη βοή και παίρνουν νέα ανάσα, γεμίζουν χαμόγελα και ωραία διάθεση στο μοναδικό φυσικό περιβάλλον του Natu.

NATU RESTAURANT SOCIAL MEDIA

https://www.facebook.com/naturestaurantkifisia/

https://www.instagram.com/naturestaurant/?hl=el

Mέρες και ώρες λειτουργίας: Δευτέρα - Κυριακή, Από τις 10 το πρωί έως τις 12.00 το βράδυ

Τηλέφωνο Επικοινωνίας 210-8011170

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης