ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

To you.gr είναι ο προορισμός για online αγορές για έναν «έξυπνο» τρόπο ζωής

To you.gr είναι ο προορισμός για online αγορές για έναν «έξυπνο» τρόπο ζωής

Το ηλεκτρονικό εμπόριο έχει «εκτοξευτεί» τα τελευταία χρόνια και στην Ελλάδα με τους Έλληνες καταναλωτές αλλά και τις επιχειρήσεις να στρέφονται προς το Διαδίκτυο για τις αγορές τους.

Το αποτέλεσμα είναι να έχουν δημιουργηθεί μία πληθώρα ηλεκτρονικών καταστημάτων που διεκδικούν την προσοχή των πελατών. Και το ζήτημα που προκύπτει είναι πώς να επιλέξει ένας καταναλωτής ή μία επιχείρηση το ηλεκτρονικό κατάστημα εκείνο που θα συνδυάζει τις ανταγωνιστικές τιμές με την αξιοπιστία και τη βέλτιστη εμπειρία.

Αυτός ο συνδυασμός είναι το δυνατό ατού του you.gr, του ηλεκτρονικού καταστήματος του Oμίλου Quest, το οποίο με παρουσία πάνω από 15 χρόνια στην ελληνική αγορά έχει καταφέρει να εξελιχθεί σε ένα από τα μεγαλύτερα e-shops της χώρας.

Το you.gr είναι ένας e-tailer, όπερ σημαίνει ότι είναι ένα αποκλειστικά online κατάστημα λιανικής πώλησης προϊόντων. Στον πυρήνα του βρίσκονται τα προϊόντα από το χώρο των ψηφιακών τεχνολογιών, αλλά έχει σταδιακά επεκταθεί και σε κατηγορίες που καλύπτουν τις ανάγκες όσων θέλουν να ακολουθούν ένα πιο «έξυπνο» τρόπο ζωής (smart living). Ουσιαστικά, το you.gr απευθύνεται σε καταναλωτές και επιχειρήσεις που αναζητούν προϊόντα που θα τους βελτιώσουν την καθημερινότητα στο σπίτι ή στο γραφείο (εντός ή εκτός), θα είναι διαθέσιμα σε ανταγωνιστικές τιμές αλλά ταυτόχρονα θα μπορούν να τα αποκτήσουν εύκολα και γρήγορα και με πολλαπλές επιλογές όσον αφορά την πληρωμή αλλά και την παράδοση.

Η βέλτιστη επιλογή και για τις επιχειρήσεις

Το you.gr είναι η κατάλληλη επιλογή για κάθε μεγέθους επιχείρηση που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα. Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που προσφέρει μεγάλη ποικιλία προϊόντων (σ.σ. οι διαθέσιμοι κωδικοί ξεπερνούν τις 50.000), τα οποία είναι διαθέσιμα σε ανταγωνιστικές τιμές. Προϊόντα που καλύπτουν κάθε τεχνολογική -και όχι μόνο- ανάγκη επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σε διάφορους τομείς, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που σχετίζονται με την εστίαση, την ψυχαγωγία και τον τουρισμό και γενικότερα το αποκαλούμενο HORECA.

Η συνεργασία με όλους τους μεγάλους κατασκευαστές και τα brands και τα επίσημα κανάλια τους έχει ως αποτέλεσμα την άμεση διαθεσιμότητα των προϊόντων αλλά και την παροχή όλων των απαιτούμενων εγγυήσεων προς τους πελάτες. Συν την αξιοπιστία που προσφέρει το γεγονός ότι το you.gr έχει την υποστήριξη του ομίλου Quest και των εταιρειών αυτού όπως, για παράδειγμα, της Info Quest Technologies που αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους διανομείς καταναλωτικών προϊόντων τεχνολογίας στην Ελλάδα.

Εμπειρία και υπηρεσίες

Όμως, ένα από τα μεγαλύτερα ατού του you.gr, τόσον όσον αφορά στους καταναλωτές όσο και στις επιχειρήσεις, δεν είναι άλλο από την εμπειρία που προσφέρει. Εμπειρία που δεν συναντάμε συχνά σε ένα αποκλειστικά ηλεκτρονικό κατάστημα αλλά σε μία παραδοσιακή και μεγάλη επιχείρηση στο χώρο του λιανεμπορίου.

Το site του you.gr είναι απλό, γρήγορο και εύχρηστο με τον επισκέπτη να μπορεί να βρει άμεσα αυτό που αναζητά, ενώ λαμβάνει και εξατομικευμένες προτάσεις εφόσον επιλέξει να συνδεθεί και να γίνει μέλος της κοινότητας, που έχει δημιουργηθεί και αριθμεί δεκάδες χιλιάδες μέλη.

Όταν έρθει η ώρα της πληρωμής, το you.gr προσφέρει μία από τις μεγαλύτερες γκάμες επιλογών: αντικαταβολή, πληρωμή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα, πληρωμή με PayPal ή IRIS, ακόμη και μικροδάνεια για να πληρώσει κανείς με δόσεις χωρίς να χρειάζεται να έχει τη δική του κάρτα.

Για την παράδοση της παραγγελίας, επίσης, είναι διαθέσιμες όλες οι υπάρχουσες επιλογές: παράδοση στο σπίτι, ακόμη και αυθημερόν, παράδοση σε περισσότερα από 700 σημεία παραλαβής αλλά παράδοση σε smart lockers σε συνεργασία με την ACS. Το γεγονός ότι το you.gr αξιοποιεί τις σύγχρονες αποθήκες της Info Quest Technologies στον Ασπρόπυργο Αττικής είναι ένα ακόμη ατού για το ηλεκτρονικό κατάστημα, δεδομένου ότι εξασφαλίζει υψηλή διαθεσιμότητα και ταχύτητα στην διεκπεραίωση μίας παραγγελίας.

Επιπλέον, το you.gr προσφέρει όλες εκείνες τις υπηρεσίες που συναντάμε σε μεγάλες αλυσίδες λιανικής και αφορούν την εγκατάσταση των συσκευών ή την ανακύκλωση των υπαρχόντων. Και όλα αυτά πλαισιώνονται και υποστηρίζονται από το εξειδικευμένο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών που προσφέρει και τηλεφωνική υποστήριξη.

Το you.gr είναι ένα online κατάστημα διαφορετικό από τα άλλα, προσφέροντας έναν συνδυασμό βέλτιστης εμπειρίας, πολλαπλών επιλογών και ανταγωνιστικών τιμών που έχει οδηγήσει τους Έλληνες καταναλωτές και τις επιχειρήσεις να τοποθετήσουν ψηλά στη λίστα με τους προορισμούς τους για τις διαδικτυακές αγορές τους.