ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η έκθεση φωτογραφίας που θα μας συναρπάσει αυτό το καλοκαίρι βρίσκεται στο μετρό της Αθήνας

Η έκθεση φωτογραφίας που θα μας συναρπάσει αυτό το καλοκαίρι βρίσκεται στο μετρό της Αθήνας

Λένε πως μία εικόνα ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις και όχι τυχαία, αφού η αποτύπωση μίας στιγμής ή ακόμη καλύτερα, πολλών διαδοχικών στιγμών, είναι ικανή να μας παρασύρει σε ένα συναρπαστικό ταξίδι στον χρόνο.

Ειδικότερα όταν πρόκειται για αληθινές εικόνες από ανθρώπους και τοπία, ένα είναι το σίγουρο: Ένας καινούργιος κόσμος ανοίγεται μπροστά στα μάτια μας.

Έτσι, λοιπόν, αυτό το καλοκαίρι και συγκεκριμένα από τις 10 Ιουλίου έως και τις 6 Αυγούστου, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε μία έκθεση φωτογραφίας, που βρήκε τη θέση της στο μετρό της Αθήνας, «ντύνοντάς» το στα χρώματα της Melissa.

Με συνοδοιπόρο τον γνωστό φωτογράφο Τάσο Βρεττό, ο οποίος περιηγήθηκε στον θεσσαλικό κάμπο και τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρείας στη Λάρισα, η Melissa φέρνει στη δημοσιότητα ένα φωτογραφικό «λεύκωμα» με αυθεντικό υλικό, που μας παρασύρει σε ένα μαγευτικό και πρωτόγνωρο ταξίδι.

Το περιεχόμενο της φωτογραφικής έκθεσης που θα συζητηθεί

Για εμάς που αναρωτιόμαστε πώς μπορεί ένας χώρος, όπως είναι το μετρό, να «φιλοξενήσει» εικόνες που αναδεικνύουν μοναδικά τη φροντίδα και το μεράκι που χρειάζεται ο καρπός του σιταριού για να καταλήξει σε ένα πλούσιο πιάτο ζυμαρικών, αρκεί να ρίξουμε μία ματιά στις φωτογραφίες του Τάσου Βρεττού, που αποτυπώνουν στιγμιότυπα από όλη τη διαδικασία παραγωγής.

Πρόκειται, φυσικά, για αληθινές εικόνες από ανθρώπους και τοπία, που αποτυπώνουν τους άρρηκτους δεσμούς μεταξύ των ανθρώπων της εταιρείας, των παραγωγών της Ακαδημίας Σίτου και των καταναλωτών, σε μία ιστορία αγάπης για ποιοτικά ζυμαρικά άριστης ποιότητας και υψηλής διατροφικής αξίας, με την «υπογραφή» της Melissa.

Η νέα συσκευασία της Melissa ενώνει το παρελθόν με το μέλλον

Αφορμή για αυτήν την πολύ ξεχωριστή έκθεση φωτογραφίας αποτέλεσε η νέα συσκευασία της Melissa, που σηματοδοτεί το όραμα της εταιρείας για έναν κόσμο που τρέφεται και ζει ποιοτικά. Κάπως έτσι, με παρακαταθήκη τη γνώση και την εμπειρία τριών γενεών, η Melissa ατενίζει πλέον το μέλλον με σεβασμό στο παρελθόν και τις διαχρονικές της αξίες.

Διότι στη νέα της συσκευασία συναντάται το παραδοσιακό με το σύγχρονο, μπαίνοντας με αυτόν τον τρόπο στην «καρδιά» και το τραπέζι των καταναλωτών και διατηρώντας την ποιότητα, αλλά και τη γεύση της, αναλλοίωτες στον χρόνο. Όλα αυτά, φυσικά, κρύβουν μέσα τους ένα «μυστικό» που έχει καταφέρει εδώ και χρόνια να βάζει την εταιρεία Melissa σε κάθε σπίτι. Ποιο είναι αυτό; Το αίσθημα εμπιστοσύνης που προσφέρει στους καταναλωτές.

Με αναφορές, λοιπόν, στις καταβολές της εταιρείας που αποπνέουν την αξιοπιστία που το καταναλωτικό κοινό εμπιστεύεται όλα αυτά τα χρόνια, η νέα συσκευασία προσδίδει μία «χροιά» οικειότητας και οικογενειακής θαλπωρής. Ισορροπώντας ανάμεσα στην υπάρχουσα εικόνα και την ιστορία της μάρκας και υπογραμμίζοντας τη νέα εποχή στην οποία εισέρχεται η εταιρεία, η Melissa συναρπάζει όχι μόνο με την αγαπημένη της γεύση, αλλά και με την εικόνα της και μετατρέπεται στην προσωπική επιλογή του καταναλωτή.

Το φετινό καλοκαίρι, το πέρασμά μας από το μετρό θα αποτελέσει μία εμπειρία που θα μας συγκινήσει. Πώς αλλιώς, άλλωστε, θα μπορούσαμε να ανανεώσουμε τους άρρηκτους δεσμούς που έχουμε δημιουργήσει εδώ και χρόνια με την εταιρεία Melissa, αν όχι γνωρίζοντας εις βάθος τους ανθρώπους της εταιρείας και τους παραγωγούς της, μέσα από μία ιστορία αγάπης για ποιοτικά ζυμαρικά; Ας μην χάνουμε, λοιπόν, άλλο χρόνο και ας αδράξουμε την ευκαιρία να ανακαλύψουμε από κοντά μία συναρπαστική έκθεση φωτογραφίας, που χάρη στη μοναδική ματιά του Τάσου Βρεττού θα μας παρασύρει σε ένα μοναδικό ταξίδι.