ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Grand Resort Lagonissi: Η απόλυτη εμπειρία ολιστικής ευεξίας, «ένα βήμα» από το κέντρο της Αθήνας

Grand Resort Lagonissi: Η απόλυτη εμπειρία ολιστικής ευεξίας, «ένα βήμα» από το κέντρο της Αθήνας

Το «Grand Resort Lagonissi» είναι ένα πεντάστερο συγκρότημα φιλοξενίας, χτισμένο πάνω σε μια ιδιωτική χερσόνησο, σε ένα από τα καλύτερα σημεία της Μεσογείου.

Ταυτόχρονα όμως, το «Grand Resort Lagonissi» είναι κάτι πολύ περισσότερο: Είναι εκεί όπου η φυσική ομορφιά της Ελλάδας και το εκθαμβωτικό γαλάζιο της θάλασσας, συνδυάζονται με τη γαλήνη και την διακριτική πολυτέλεια ενός υπερσύγχρονου ξενοδοχειακού συγκροτήματος.

Με φόντο το Αιγαίο, το «Grand Resort Lagonissi», δίνει τη δυνατότητα σε κάθε επισκέπτη να βιώσει τον δικό του μύθο σε έναν πραγματικό παράδεισο, στα Νότια Προάστια της Αθήνας. Απόλυτη ηρεμία και χαλάρωση σε ένα μαγεμένο, κατάφυτο τοπίο αποτελούμενο από εκλεπτυσμένης αισθητικής δωμάτια, βίλες και σουίτες με ιδιωτικές πισίνες και μπανγκαλόους, είναι το σκηνικό που μετατρέπει την κάθε στιγμή σε μια αξέχαστη εικόνα.

Κάθε επισκέπτης του «Grand Resort Lagonissi» περιπλανάται στον αυθεντικό κόσμο της γαστρονομίας μέσω των εκλεκτών εστιατορίων του. Αρώματα από την ελληνική, τη μεσογειακή και διεθνή κουζίνα εκρήγνυνται στον ουρανίσκο και εκτοξεύουν τις γευστικές εντάσεις στα ύψη, με τη βοήθεια καταξιωμένων και βραβευμένων chef.

Δροσιστικά cocktails που προσφέρονται στα δύο, χτισμένα πλάι στο κύμα, μπαρ και μια δυναμική ποικιλία κρασιών σαγηνεύουν τις αισθήσεις και ταυτόχρονα παρασύρουν στη γλυκιά μέθη του ηλιοβασιλέματος. Τα χρώματα του ήλιου και της θάλασσας που εναλλάσσονται αρμονικά στον ορίζοντα παίζουν κρυφτό ανάμεσα στην καταπράσινη φύση και η εικόνα του κρυστάλλινου Αιγαίου που απλώνεται μπροστά, δύσκολα διαγράφεται από τη μνήμη.

Μέσα σε αυτή την όαση, η «απόδραση» στο πολυτελές θέρετρο συμπληρώνεται με την απόλυτη εμπειρία ολιστικής ευεξίας και άθλησης σε εγκαταστάσεις υψηλών προδιαγραφών, που συνεισφέρουν στην εσωτερική και σωματική αναζωογόνηση.

Περιτριγυρισμένες από την ενέργεια της θαλάσσιας αύρας και το μεσογειακό «φως», οι αθλητικές εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου με τα γήπεδα τένις, βόλεϊ και μπάσκετ προσφέρονται για τα αγαπημένα σπορ του επισκέπτη, ενώ δίνεται η δυνατότητα και στους λάτρεις των water-sports να επιδοθούν σε scuba diving, ιστιοπλοΐα και θαλάσσιο σκι. Όσο για τα μικρότερα μέλη μιας οικογένειας, η παιδική χαρά επιτρέπει στους γονείς να περάσουν λίγο χρόνο μακριά από τα παιδιά τους.

Το «Grand Resort Lagonissi» είναι στην κυριολεξία ένας κρυμμένος θησαυρός που αποτελεί την επιτομή της κομψότητας και βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το κέντρο της Αθήνας, ενώ οι εικόνες που περιβάλλουν αυτή την ιδιωτική χερσόνησο, οι παροχές, η άνεση και το design, αφήνουν άναυδους ακόμα και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες.

Η διαμονή στο «Grand Resort Lagonissi» δεν είναι απλώς μια εμπειρία. Είναι τρόπος ζωής που θα χαραχτεί για πάντα μέσα σας.