ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Καύσιμα Crystal Next της ελίν: Ποιότητα, οικονομία και σεβασμός στο περιβάλλον

Τα καύσιμα που επιλέγουμε για το όχημά μας μπορούν να επηρεάσουν τόσο τη ζωή του κινητήρα του, όσο και την… τσέπη μας. Επιλέγοντας με βασικό κριτήριο την ποιότητα, βρίσκουμε τα εξελιγμένα καύσιμα Crystal Next, τα οποία όμως προσφέρουν όχι μόνο κορυφαία ποιότητα στους καταναλωτές, αλλά και μειωμένα κόστη συντήρησης, χάρη στην αποφυγή δαπανών που σχετίζονται με βλάβες στο αυτοκίνητο από αμφισβητούμενης ποιότητας καύσιμα.

Τα εξελιγμένα καύσιμα Crystal Next της ελίν

Με τη σειρά Crystal Next, η ελίν προσφέρει στους οδηγούς – καταναλωτές υψηλής ποιότητας καύσιμα που χρειάζονται τα οχήματά τους. Πρόκειται για καύσιμα που ενσωματώνουν πρωτοποριακές φόρμουλες ώστε να διασφαλίζεται η αύξηση της απόδοσης του κινητήρα, σε συνδυασμό με την εξοικονόμηση της κατανάλωσης, την καλύτερη συντήρηση του μηχανολογικού εξοπλισμού και τη μείωση της περιβαλλοντικής επιβάρυνσης. Στη σειρά Crystal Next ανήκουν τα Unleaded Crystal Next και Diesel Crystal Next, καθένα από τα οποία έχει μοναδικά πλεονεκτήματα και αποτελεί εξαιρετικά συμφέρουσα επιλογή για κάθε οδηγό, καθώς

  • Προσφέρουν οικονομία καυσίμου
  • Προστατεύουν από φθορές τον μηχανολογικό εξοπλισμό του οχήματος, μειώνοντας τα έξοδα συντήρησης

Έτσι, προσφέρουν ουσιαστικά «διπλή οικονομία» και σαφώς μικρότερη επιβάρυνση του οικογενειακού προϋπολογισμού, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι και τα δύο καύσιμα έχουν υποβληθεί σε δοκιμές, τόσο σε εργαστηριακές όσο και σε πραγματικές συνθήκες, κατά τη διάρκεια των οποίων διανύθηκαν χιλιάδες χιλιόμετρα με διαφορετικούς τύπους οχημάτων[1], με τα αποτελέσματα να ξεπερνούν κάθε προσδοκία.

Diesel Crystal Next για εξοικονόμηση καυσίμου έως 10%

Εξετάζοντας πιο συγκεκριμένα τις δύο επιλογές της ελίν, βλέπουμε ότι το Diesel Crystal Next προσφέρει εξοικονόμηση καυσίμου έως 10%[1], γεγονός που μεταφράζεται σε πολλά παραπάνω χιλιόμετρα, από το πρώτο κιόλας γέμισμα. Επιπλέον, προστατεύει τον κινητήρα, μειώνοντας τα κόστη συντήρησης και μάλιστα, δρα κατά των προβλημάτων που δημιουργεί η βακτηριακή μόλυνση. Η σύνθεσή του δεν περιέχει βιοκτόνα, αλλά συμβάλλει στην αποτελεσματική διάσπαση της κόλλας που συγκρατεί την αποικία των βακτηρίων, απομονώνει και διασκορπίζει τους μικροοργανισμούς. Έτσι, προλαμβάνει τη δημιουργία νέας μόλυνσης, αφού δεν επιτρέπει στα βακτήρια να κολλήσουν μεταξύ τους και να δημιουργήσουν λάσπη.

Εξαιτίας αυτής της μοναδικής σύνθεσής τους, επιπλέον, το Diesel Crystal Next βελτιώνει την καύση, κατά την οποία εκπέμπεται λιγότερη αιθάλη, επιβαρύνοντας λιγότερο το περιβάλλον.

Unleaded Crystal next που αναδεικνύουν τη δύναμη του κινητήρα

Από την άλλη, η Unleaded Crystal Next προσφέρει έως 8%[2] εξοικονόμηση καυσίμου, και αναδεικνύει τις πραγματικές δυνατότητες του κινητήρα κάθε οχήματος, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα μέγιστη οικονομία. Το συγκεκριμένο καύσιμο, με τη μοναδική του φόρμουλα, προσφέρει περισσότερη ισχύ, καθώς δίνει ακόμα μεγαλύτερη δύναμη στον κινητήρα και συμβάλλει στη μέγιστη απόδοσή του, ανεξάρτητα από τον τύπου του αυτοκινήτου. Το αποτέλεσμα είναι η αύξηση της ιπποδύναμης ακόμα και από τις πολύ χαμηλές στροφές.

Επιπλέον, η Unleaded Crystal Next της ελίν βελτιώνει σημαντικά την επιτάχυνση, επιτρέποντας στον οδηγό να πραγματοποιεί πιο γρήγορες προσπεράσεις για περισσότερη ενεργητική ασφάλεια και ευελιξία στον δρόμο. Παράλληλα, αυξάνει τη λιπαντικότητα του κινητήρα, γεγονός που αποτελεί καταλυτικό παράγοντα ως προς το προσδόκιμο ζωής του κινητήρα, ο οποίος επηρεάζεται από τη λίπανση.

Τριπλή Δέσμευση Ποιότητας

Αυτό που πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές, αναφορικά με την ποιότητα των καυσίμων που προσφέρει η ελίν είναι ότι η εταιρεία εφαρμόζει σε όλο το εύρος της εφοδιαστικής της αλυσίδας το πρόγραμμα «Δέσμευση Ποιότητας». Πρόκειται για ένα καινοτόμο πρόγραμμα διασφάλισης ποιότητας, που προστατεύει τον καταναλωτή και πραγματοποιείται σε συνεργασία με τους κορυφαίους ανεξάρτητους φορείς Bureau Veritas και Lloyd’s Register.

Έτσι, δείχνει στην πράξη πως η προστασία του καταναλωτή από παραβατικές συμπεριφορές και μη ποιοτικά καύσιμα αποτελεί προτεραιότητα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι αποτελεί τη μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που εφαρμόζει ένα τέτοιου είδους πρόγραμμα τριπλού ελέγχου ποιότητας των καυσίμων και λιπαντικών της, σε όλο το εύρος της εφοδιαστικής της αλυσίδας.

Ειδική προσφορά στα καύσιμα κίνησης ελίν για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας

Για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, η ελίν προχωρά σε μια σημαντική προσφορά για τους καταναλωτές, ιδιαίτερα συμφέρουσα για όσους σκοπεύουν να μετακινηθούν εντός και εκτός πόλης: Με καύσιμα κίνησης ελίν οι καταναλωτές μπορούν να κερδίσουν έως 6% €πιστροφή.

Συγκεκριμένα, μπορούν να κερδίσουν 6% €πιστροφή με πιστωτικές και 3% €πιστροφή με χρεωστικές κάρτες Eurobank, που συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή. Η προσφορά ισχύει από την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου έως και την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου, αποκλειστικά στα πρατήρια ελίν που συνεργάζονται με το Πρόγραμμα και για συναλλαγές έως 200€.

[1] Έκθεση 220/20 (26.3.2020) του Εργαστηρίου Εφαρμοσμένης Θερμοδυναμικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφοροποιηθούν ανάλογα με τον τύπο και την κατάσταση του οχήματος, τις συνθήκες οδήγησης, την επιλεγμένη διαδρομή κτλ.

[2]LAT/AUTH Report No 19.RE.0067.V1, 22/04/2019.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης