ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Black Friday 2022: Τι να κάνετε και τι να αποφύγετε στη μεγαλύτερη γιορτή των εκπτώσεων

Black Friday 2022: Τι να κάνετε και τι να αποφύγετε στη μεγαλύτερη γιορτή των εκπτώσεων

Η Black Friday γίνεται όλο και πιο δημοφιλής και στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, ενώ ήδη αποτελεί θεσμό σε πολλές χώρες του κόσμου. Πρόκειται επί της ουσίας για μία γιορτή, η οποία λαμβάνει χώρα την τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου, δίνοντας την ευκαιρία στους καταναλωτές να πραγματοποιήσουν αγορές προϊόντων, σε σημαντικές εκπτώσεις και προσφορές.

Η αντίστροφη μέτρηση για τη φετινή Black Friday στις 25 Νοέμβρη, έχει ήδη ξεκινήσει και πολλοί είναι οι καταναλωτές που θέλουν εγκαίρως να οργανώσουν τις αγορές εκείνης της ημέρας, ώστε να είναι έτοιμοι να αξιοποιήσουν προς όφελός τους τις προσφορές των καταστημάτων.

Προϊόντα τεχνολογίας, οικιακές συσκευές, βιβλία, είδη σπιτιού και διακόσμησης και άλλα προϊόντα θα βρίσκονται εκείνη την ημέρα σε εξαιρετικά συμφέρουσες προσφορές που όλοι θέλουν να εκμεταλλευτούν, με τον καλύτερο τρόπο. Το κρίσιμο ερώτημα ωστόσο είναι πώς θα προετοιμαστείτε για τις πιο έξυπνες και στοχευμένες αγορές, για να γεμίσετε το «καλάθι» των αγορών σας με τα καλύτερα Black Friday deals; Αρκεί να ενημερωθείτε εγκαίρως, ώστε να μην «χαθείτε» μέσα στην πληθώρα προσφορών και να είστε έτσι πάντα ένα «βήμα» πιο μπροστά, έχοντας κάνει φυσικά την απαραίτητη έρευνα αγοράς.

«Σύμμαχός» σας σε αυτό το ταξίδι είναι ταPublic, που παρέχουν εγκαίρως ό,τι χρειάζεστε, δίνοντάς σας τις κατάλληλες συμβουλές και δείχνοντας σας τι να κάνετε και τι να αποφύγετε, ώστε να οργανώσετε σωστά τις αγορές σας ανάμεσα σε τόσα προϊόντα και προσφορές.

#1 Λάβετε «προβάδισμα» πριν την κορύφωση των προσφορών

Η καλά οργανωμένη Black Friday λίστα είναι εκείνη που περιλαμβάνει προϊόντα που σας είναι απαραίτητα ή που θέλετε να αγοράσετε εδώ και καιρό. Εκείνη την ημέρα θα βρείτε τα προϊόντα αυτά σε σημαντικά χαμηλότερες τιμές, σε σύγκριση με το υπόλοιπο έτος και άρα σας συμφέρει να τα αγοράσετε. Για να είστε σίγουροι, ωστόσο, ότι θα επενδύσετε σε μία προσφορά που αξίζει, είναι σημαντικό να κάνετε έναν ενδελεχή έλεγχο στις τιμές των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν, πριν την περίοδο των προσφορών της Black Friday ή την κορύφωσή τους.

Τα Public, λοιπόν, σας δίνουν τη δυνατότητα να είστε focused και να πάρετε προβάδισμα από τώρα.

Τα «βήματα» είναι πολύ απλά, αρκεί να επισκεφθείτε τη σχετική σελίδα της Black Friday στη σελίδα του Public, να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στη φόρμα και να λαμβάνετε ενημέρωση για τις πιο hot Black Friday προσφορές!

#2 Οργανώστε τη λίστα των Black Friday αγορών σας

Πολλοί καταναλωτές προτιμούν να κάνουν έναν μεγάλο λογαριασμό κατά τη διάρκεια της Black Friday, ούτως ώστε να γλυτώνουν έξτρα έξοδα τις υπόλοιπες ημέρες του χρόνου. Απαραίτητη προϋπόθεση, ωστόσο, για να στεφθεί με επιτυχία η συγκεκριμένη διαδικασία είναι να οργανώσετε μία λίστα με όλα όσα χρειάζεστε. Πώς θα το πετύχετε αυτό; Τοποθετώντας στη μία πλευρά όσα θέλετε να αποκτήσετε και στην άλλη όσα έχετε ανάγκη, έτσι ώστε να είστε σίγουροι ότι δεν θα σας ξεφύγει τίποτα και θα μπορέσετε να κάνετε σωστή αξιολόγηση των πραγμάτων που χρειάζεστε, για να μην «χάσετε τη μπάλα» με όλα τα deals που θα περνούν μπροστά από τα μάτια σας.

Στην περίπτωση που ετοιμάζετε τη λίστα σας ηλεκτρονικά στο www.public.gr, προσπαθήστε επίσης να κρατάτε συγκεντρωμένους και τους συνδέσμους από τις σελίδες των προϊόντων από τα οποία θέλετε να κάνετε τις αγορές σας, ώστε να ελέγχετε την εξέλιξη των τιμών τους και να τα αγοράσετε χωρίς να χάσετε χρόνο.

#3 Μην αφήσετε το budget σας στην τύχη του!

Δεν υπάρχει αμφιβολία, πως στην περίοδο των εκπτώσεων, η θέλησή σας για διαδικτυακές «βόλτες», σημειώνοντας τιμές για τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και στήνοντας μεθοδικά τη shopping list σας είναι αυξημένη, εξίσου σημαντικό ωστόσο είναι να έχετε κατά νου και τα επίπεδα στα οποία κυμαίνεται το budget σας. Κάπως έτσι, θα μπορέσετε να ανακαλύψετε τα καλύτερα Black Friday deals, ενώ συγχρόνως δεν θα βγείτε εκτός προϋπολογισμού.



Ακόμη κι αν ενδιαφέρεστε για κινητό, smartwatch ή νέα τηλεόραση bluetooth

speaker, οι πιθανότητες να βρεθείτε με νέο πλυντήριο που να είναι και στεγνωτήριο, είναι πολλές! Τι σημαίνει αυτό; Θεωρήστε δεδομένο ότι θα… ξεμυαλιστείτε από τις αμέτρητες προσφορές και προλάβετε τον ενθουσιασμό της στιγμής, «κλειδώνοντας» το ποσό που σχεδιάζετε να ξοδέψετε, ώστε να μείνετε… όσο πιο πιστοί μπορείτε σε αυτό.

Όσο ευχάριστη και εάν είναι η διαδικασία του shopping, ειδικά κατά τη διάρκεια των Black Friday προσφορών, άλλο τόσο χρήσιμη είναι η έρευνα αγοράς, ώστε να μην ξεφύγετε από το budget και να επωφεληθείτε από τα καλύτερα deals.

Τα Public φροντίζουν να βρίσκονται στο πλευρό σας με κάθε τρόπο, προσφέροντας πάντοτε τις πιο χαμηλές τιμές σε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, για να μπορείτε να απολαμβάνετε τη ζωή με τον δικό σας, ξεχωριστό τρόπο.

Έτσι, και φέτος τη BlackFriday, ο προορισμός που σας οδηγεί στις καλύτερες προσφορές είναι τοPublic και το public.gr, για να είστε πάντα ένα «βήμα» πιο μπροστά, ακολουθώντας μικρές συμβουλές… για μεγάλες αγορές!