ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

H νέα υγεία του δέρματος: DNA tests, online συνεδρίες, καινοτόμα προϊόντα και πρωτόκολλα

Όλα αλλάζουν στον κόσμο γύρω μας. Νέα δεδομένα και νέες καταναλωτικές συνήθειες καθιερώνονται στο χώρο της υγείας και της ομορφιάς, με βάση τις ραγδαίες εξελίξεις στην επιστήμη και την τεχνολογία.

Σήμερα, έχουμε για πρώτη φορά τη δυνατότητα να συνδυάσουμε μεθόδους, που δίνουν στους δερματολόγους και τους πλαστικούς χειρουργούς τη δυνατότητα να αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά κάθε εξατομικευμένη ανάγκη και να πετυχαίνουν άμεσα αποτελέσματα σε ό,τι αφορά στη νεότητα και την ευεξία.

DNA και υγεία δέρματος

Πώς επιτυγχάνεται αυτό; Μέσα από ακριβείς διαγνώσεις του DNA, έγκυρη δερμοανάλυση, online συνεδρίες, καινοτόμα προϊόντα και πρωτόκολλα. Πρόκειται για μία νέα προσέγγιση, την οποία πρώτη υιοθετεί η Dr.Age, πάντα σε συνεργασία με διακεκριμένους δερματολόγους, πλαστικούς χειρουργούς και χώρους παροχής υπηρεσιών υγείας και ομορφιάς.

Η Dr. Angelica Kavouni, μία από τις πλέον περιζήτητες πλαστικούς χειρουργούς στην Αγγλία, με έδρα στη Wimpole Street στην καρδιά του Λονδίνου, επισημαίνει: «Η αντιγήρανση δεν αφορά απλώς στη χρήση ενός καλλυντικού ή την εφαρμογή μίας θεραπείας ή μιας χειρουργικής επέμβασης. Όταν γνωρίζουμε περισσότερα για τη διαδικασία γήρανσης του DNA κάθε ατόμου, μπορούμε να προτείνουμε εξειδικευμένες λύσεις για τη διατήρηση της νεανικότητάς του. Πλέον, η τεχνολογία μας βοηθά να σχεδιάζουμε ιατρικά θεραπευτικά πρωτόκολλα, που προσφέρουν εντυπωσιακά αποτελέσματα στην αντιγήρανση του προσώπου. Επίσης, οι εξελίξεις στο χώρο των δραστικών συστατικών στα προϊόντα περιποίησης με περισσότερο επιστημονική κατεύθυνση, συμπληρώνουν και επαυξάνουν τα αποτελέσματα των θεραπειών επεμβατικών ή μη».

Η Dr.Age, που στην Ελλάδα συνεργάζεται με το βραβευμένο διεθνές κέντρο SYMMETRIA και την ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, έχει δημιουργήσει θεραπείες και πρωτόκολλα αντιγήρανσης με βάση διαγνωστικούς ελέγχους DNA, που ονομάζει Prime Age DNA Program.

Prime Age DNA Programs

Τα Prime Age DNA Programs πραγματοποιούνται σε 4 απλά βήματα, ακόμη και από την άνεση του σπιτιού σας. Περιλαμβάνουν μια αρχική συνεδρία (online), εξετάσεις αίματος (στο χώρο σας), ανάλυση και σχεδιασμό πρωτοκόλλου (online), και εφαρμογή θεραπειών και προϊόντων περιποίησης, με ένα πολύ λογικό κόστος, που επιτρέπει στο γιατρό και στον καταναλωτή την καλύτερη προσέγγιση στην αντιγήρανση του δέρματος, με άμεσα και ορατά αποτελέσματα.

Νέος (τριπλός) κανόνας ομορφιάς

Η Dr.Age βασίζεται για την ανάπτυξη των προϊόντων της στον κανόνα των τριτημορίων, με τον οποίο πλαστικοί χειρουργοί και αισθητικοί δερματολόγοι αναλύουν το πρόσωπο, προκειμένου να επιλέξουν τη θεραπεία που θα εφαρμόσουν.

Χωρίζουν, δηλαδή, το πρόσωπο σε τρία τριτημόρια και επιλέγουν την πιο αποτελεσματική θεραπεία για κάθε περιοχή, αφού κάθε τριτημόριο έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά και ανάγκες, που πρέπει να αντιμετωπιστούν με μοναδικό τρόπο.


Ακολουθώντας την ίδια φιλοσοφία, η Dr.Age, που στην Ελλάδα αντιπροσωπεύεται από την ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ, έχει αναπτύξει μια σειρά εξειδικευμένων καλλυντικών που σστοχεύουν στην αντιγήρανση του για κάθε τριτημόριο του προσώπου χωριστά. Η σειρά συμπληρώνεται από προϊόντα που αφορούν σε όλο το πρόσωπο για ενισχυμένη σύσφιξη, ενυδάτωση και λείανση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Η μέθοδος αυτή έχει πατενταριστεί από την Dr.Age ως μια μοναδική και καινοτόμος προσέγγιση για την αντιγήρανση στο χώρο του καλλυντικού.

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης