ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Πώς οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις μπορούν να μάθουν για τις ψηφιακές τεχνολογίες

Η αξιοποίηση των ψηφιακών τεχνολογιών από τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επαγγελματίες αποτελούν τον στόχο του #GrowYourBusiness, μίας από τις πλέον ενδιαφέρουσες πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει τα τελευταία χρόνια η COSMOTE.

Όπως αναφέρει στο CNN Greece, ο Θάνος Φαλάγγας, Διευθυντής Εnterprise & Business Marketing & CRM, του Ομίλου ΟΤΕ, οι εξελίξεις των τελευταίων μηνών ανέδειξαν τη σημασία του ψηφιακού μετασχηματισμού για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που η COSMOTE ξεκίνησε τον 3ο κύκλο του #GrowYourBusiness. O

3ος κύκλος ονομάζεται #GrowYourBusiness – The Digital Sessions και είναι διαθέσιμος ήδη στο κανάλι της COSMOTE στο YouTube με την πρώτη ενότητα να αφορά στον τομέα της ψηφιακής παρουσίας, η οποία είναι πολλά περισσότερα από τη δημιουργία ενός site, όπως τονίζει χαρακτηριστικά ο κ. Φαλάγγας.

Όσον αφορά στις βασικές ανάγκες των μικρομεσαίων επιχειρήσεων αυτή την περίοδο, αυτές περιλαμβάνουν τις υψηλές ταχύτητες διακίνησης δεδομένων, μέσω τόσο δικτύων σταθερής όσο και κινητής, ψηφιακή παρουσία αλλά και εργαλεία συνεργασίας και επικοινωνίας. Σύμφωνα με τον κ. Φαλάγγα, ο οποίος τονίζει ότι η πρωτοβουλία απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις ανεξάρτητα αν είναι πελάτες της COSMOTE ή όχι, ο όμιλος ΟΤΕ επενδύει διαρκώς στα δίκτυα, ενώ, επιπλέον διαθέτει ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών και λύσεων για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Συγκεκριμένα, στο νέο κύκλο #GrowYourBusiness – The Digital Sessions, της COSMOTE, θα πραγματοποιηθεί μία νέα σειρά δωρεάν online σεμιναρίων προσαρμοσμένη στις ιδιαίτερες απαιτήσεις της εποχής. Στο Live «Ερωτήσεων & Απαντήσεων» που θα συντονίσει η δημοσιογράφος Πόπη Τσαπανίδου, ειδικοί με επιτυχημένη δράση σε θέματα Ψηφιακής Παρουσίας των επιχειρήσεων, θα λύσουν τις απορίες σας.

Κάντε τώρα την εγγραφή σας εδώ.

Με την ολοκλήρωση της εγγραφής, θα μπορείτε να υποβάλετε τις ερωτήσεις σας.

Δείτε το βίντεο

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης