ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η μετακόμιση έχει και τα καλά της!

Μια μετακόμιση όσο κι’ αν, δικαίως, θεωρείται κουραστική διαδικασία, εμπεριέχει μεγάλη ανανεωτική δύναμη και έχει ως bonus κάτι μαγικό: τη διακόσμηση του νέου σπιτιού! Με την έγκαιρη προετοιμασία και τη σωστή οργάνωση, όχι μόνο θ’ αποφύγετε τα περιττά άγχη αλλά μπορείτε να τη μετατρέψετε σε ένα ευχάριστο γεγονός που θα επιφέρει μια θετική αύρα αλλαγής στη ζωή σας.

Η μετακόμιση αποτελεί, εξάλλου, την καλύτερη ευκαιρία για να διαχωρίσετε και ν’ απελευθερωθείτε από παλιά, φθαρμένα ή άχρηστα αντικείμενα που έχουν συσσωρευτεί σε αποθηκευτικούς χώρους (και όχι μόνο). Παράλληλα, σάς δίνει τη δυνατότητα να αναζωογονηθείτε διαμορφώνοντας με αγάπη και έμπνευση το νέο σας σπίτι όπως ακριβώς το επιθυμείτε. Έχοντας επιλύσει κάθε πρακτική της λεπτομέρεια, ίσως ήρθε η ώρα να περάσετε σ’ ένα πιο δημιουργικό και χαρούμενο κομμάτι, αυτό της επιλογής των χρωμάτων για να βάψετε το νέο σας σπίτι!

Μπορεί να έχετε ήδη βρει τις ιδανικές ιδέες διακόσμησης και να έχετε καταλήξει νοερά στις αποχρώσεις που θα θέλατε να έχει το κάθε δωμάτιο αλλά ακόμη ν’ αναρωτιέστε ποιο απ’ όλα τα πλαστικά χρώματα που διατίθενται στην αγορά να χρησιμοποιήσετε. Η Vivechrom, η μεγαλύτερη εταιρεία χρωμάτων στην Ελλάδα, έχει την απάντηση, προτείνοντας το προϊόν που θα δώσει κυριολεκτικά άλλον αέρα στο νέο σας σπίτι, βελτιώνοντας την ποιότητα του αέρα των εσωτερικών χώρων του: Το νέο κορυφαίο οικολογικό πλαστικό χρώμα SUPER NEOPAL ECO! Οι λόγοι που το προτιμούν επαγγελματίες και καταναλωτές για κάθε στυλ και διακόσμηση σπιτιού, είναι πολλοί: Έχει κορυφαία απόδοση σε τετραγωνικά μέτρα ανά λίτρο, ασύγκριτη καλυπτικότητα, εξαιρετική αντοχή στο πλύσιμο και τέλειο ματ φινίρισμα ενώ παραμένει απόλυτα ασφαλές και φιλικό προς το περιβάλλον. Ένας από τους μύθους και τις λανθασμένες απόψεις που αφορούν τα οικολογικά χρώματα είναι ότι απευθύνονται κυρίως σε υπερευαίσθητους γονείς που έχουν μικρά παιδιά ή προορίζονται για ανθρώπους με προβλήματα υγείας όπως π.χ. άσθμα. Στην πραγματικότητα όμως, η ποιότητα του αέρα ενός εσωτερικού χώρου αφορά όλους μας (είτε έχουμε οικολογικές ανησυχίες/παιδιά/θέματα υγείας, είτε όχι).

Και βέβαια, η χρήση του οικολογικού χρώματος SUPER NEOPAL ECO δεν περιορίζεται μόνο στο παιδικό δωμάτιο.

Μπορεί κανείς κάλλιστα να το χρησιμοποιήσει και στη διακόσμηση σαλονιού ή τη διακόσμηση κάθε εσωτερικού χώρου απολαμβάνοντας τα οφέλη του. Εκπέμπει σχεδόν μηδενικές πτητικές ουσίες (οι οργανικές πτητικές ενώσεις είναι οι ουσίες που απελευθερώνονται στην ατμόσφαιρα κατά το βάψιμο και το στέγνωμα): 3gr ανά λίτρο, όταν το όριο για την κατηγορία των οικολογικών χρωμάτων είναι 10gr ανά λίτρο! Γι’ αυτό, το SUPER NEOPAL ECO είναι πιστοποιημένο από τον Eurofins (διεθνής οργανισμός ελέγχου των Πτητικών Οργανικών Ενώσεων των προϊόντων) και κατατάσσεται στην ανώτερη κλάση Α+ αναφορικά με την ποιότητα εσωτερικού αέρα. Δεν περιέχει αμμωνία ούτε επικίνδυνες ουσίες όπως βαρέα μέταλλα, ελεύθερη φορμαλδεϋδη ή αρωματικούς υδρογονάνθρακες. Παράλληλα, χάρη στα εξαιρετικά ποιοτικά χαρακτηριστικά του, έρχεται να καταρρίψει κι’ άλλους μύθους σχετικά με τα οικολογικά χρώματα όπως ότι «έχουν αμφισβητούμενη αντοχή στο καθάρισμα», «έχουν μικρότερη καλυπτικότητα» αλλά και ότι «ίσως είναι ακριβότερα». Με δυο στρώσεις καλύπτει τέλεια τη βαφόμενη επιφάνεια (κάτι που σημαίνει μεγάλη οικονομία στη χρήση) και μπορεί να καθαρίζεται συχνά χωρίς να χάνει την αντοχή του. Έτσι, παραμένει για χρόνια πανέμορφο σαν καινούριο!

Όσο για την χρωματική παλέτα του, διαθέτει απεριόριστο αριθμό αποχρώσεων, μέσω του συστήματος ΧΡΩΜΟΣΥΝΘΕΣΕΙΣ της Vivechrom. Ανακαλύψτε εκείνες που αναζητάτε για το νέο σας σπίτι!

Μπείτε στο website της Vivechrom και μάθετε περισσότερα για το προϊόν που θα δώσει άλλον αέρα στο νέο σας σπίτι!

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης